Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 márc 06, 18:46:45 » |
|
Hmm, az bizony kellemetlen, mivel a magyar feliratra még várhatsz egy darabig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 márc 06, 21:04:06 » |
|
Nembaj amugy jo az angolcsak leen jo minösegbe az egesz, de hallani rola és latni azt ugyse mind1.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 márc 07, 08:17:26 » |
|
meg csak jó minőségű alapból lehet jó minőségű AMV-t csinálni ahhoz meg nem kell az eredeti hang hmm... én egy kicsit azért belenéztem az elejébe de csak egy nagyon kicsit..... de msot csak jobban kiéheztem rá xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 márc 08, 21:55:29 » |
|
Nem értelek titeket. Mi bajotok a fentlevő videó minőségével? Szerintem megfelelő
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 10, 15:55:37 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 márc 10, 19:05:35 » |
|
Nah megneztem magyar felirat es jo minödsegben , egesz jo, valoban kicsit jobbra szamitottam oan nem tom mien lett most.. kicsit unalmas nekem, kezd a simara hasonlitani... pedig anynira durva dolgok lehettek volna benne..pl.. a kis skizo csaj az a legdurvabb :d, va mondjuk a tiszt kisasszony szerelmi törtenete is kezdödhetne mar... na de türelmes leszek és varok a kövire mikor is jön ki ?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 márc 10, 21:40:23 » |
|
Az bizony még nagyon hosszú idő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 márc 28, 18:34:01 » |
|
He he! Van már OVA 4... Egész jó.... Csak felirat kéne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 márc 28, 19:38:55 » |
|
He he! Van már OVA 4... Egész jó.... Csak felirat kéne... Már van hozzá felirat. http://animeaddicts.hu/downloads.php?filelist.5.649Innen vagy 3 féle verziót tudsz leszedni hozzá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 28, 19:41:40 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 ápr 03, 12:25:23 » |
|
nahh a negyedik OVA is megnézve szerencsére én egyből tudtam h hol keressem hozzá a feliratot sokmindent megtudtunk a milleniumról és Alucard régebbi dolgairól is 3 kedvenc jelenetem mikor Integra elvágja az ujját a rendőrlány pedig vonakodva ugyan de lenyalja róla a vért ..hmm nyami ... a másik mikor a repülővel belehajt az anyahajóba Alucard a harmadik pedig mikor szép lassan áttolja a lány szívén a puskáját áhh ****nagyvolt ami pedig hiányzott h most nemvolt olyan igazán erős ellenfele Alucard nak nahh végülis szerintem összetettben ****jó rész volt nekem határozottan tetszett érdemes megnézelődni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 ápr 13, 21:26:43 » |
|
Igen, az nagyon hiányzott belőle, hogy nem volt igazi nagy csata a szokásos reeengeteg vérrel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 ápr 14, 21:21:36 » |
|
Hát azért lássuk be, hogy eddíg a négy OVA alatt az öngyógyító papon kívül nem volt igazi ellenfele Alucardnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 ápr 15, 20:06:12 » |
|
igen szerintem is csak ki hívást Andersen ( asszem így írják ) jelentett neki az a testvér pár se volt neki nagy kunsz meg a kártyás krapek sem xD szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyesz
Újonc
Nem elérhető
Romantika,rózsa,kalap,zakó,versek,én:)
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 ápr 27, 14:53:11 » |
|
Csao Nagyon zsír ez az anime,jó kis feelingje van,olyan nyugodtnak tűnik de eggyáltalán nem az.A legnagyobb ellenfele amúgy szerintem is Anderson atya az éémen-jeivel
|
|
|
Naplózva
|
Villámsebes életritmus,részletgazdag lélekciklus. Bársonyos hullámverés morajló kéksége, akaratos vízesés friss törekvése.
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 ápr 27, 15:25:03 » |
|
Üdv, tökre hasonlitol cell haveromra . Nah teljesen eggyet erted Anderrrrrrzön a leg zsirabb karakter, föleg azer tis mert ö neki van csak eselye draculA ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 ápr 27, 15:36:04 » |
|
Én is a kettejük közötti harcot élvezem a legjobban, de könyörgöm gyerekek tanuljunk már meg helyesen írni... Tudom semmi közöm hozzá, de akkor is. Amúgy nem tud valaki némi infót a következő OVA megjelenésről?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 27, 15:38:11 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
|