kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 okt 24, 01:19:49 » |
|
hát van animaxom de nem nagyon nézem... már nekiáltam az ováknak(3. nál tartok most ) és a normál sorozathoz képest szerintem rosszabb. Kár, hogy nem volt annó pénz a folytatáshoz He ? Most ez csak nekem szurt szemet, az ova nincs oan jo mitn a sorozat ? Az ova ezerszer jobb mint a sorozat már bocs, az ova követi a mangat, nem oan értelmetlen mint a sorozat... és sokkal szebb az ova, és szerintem izgalmasabb.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 okt 24, 11:24:19 » |
|
hát van animaxom de nem nagyon nézem... már nekiáltam az ováknak(3. nál tartok most ) és a normál sorozathoz képest szerintem rosszabb. Kár, hogy nem volt annó pénz a folytatáshoz He ? Most ez csak nekem szurt szemet, az ova nincs oan jo mitn a sorozat ? Az ova ezerszer jobb mint a sorozat már bocs, az ova követi a mangat, nem oan értelmetlen mint a sorozat... és sokkal szebb az ova, és szerintem izgalmasabb. jojo az lehet, hogy szebb és izgalmasabb de a mangában engem spec nem zavarnak a poénnak szánt részek de az ovában egyenesen irritálnak. (ahány ember anyi féle anime értékelés) UI: ez off lesz de nem hagyhatom ki Adachi megadod a tell számod ?
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 okt 24, 13:17:18 » |
|
mangát énis olvasom de csak amit kiadtak eddig első 2 fejezetet ^^
xD minek kéne neked az én teloszámom ?xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 okt 24, 14:58:18 » |
|
Akkor is jobb az ova hellsing nézök 99% jobabn szereti blllll ..... Ada add meg nekem is mert uj telom van, es nincs meg .. senkinek nincs meg a szama -.-
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 okt 24, 15:20:20 » |
|
az OVA nekem is jobban tetszik mint a rendes sorozat főként azért mert jobban ki van dolgozva szebb.. és több benne a vééér a számot meg MSN en megkapod xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 okt 24, 15:26:04 » |
|
szerintem akkor se kell egy ilyen vámpiros gyilkolós animébe erőltetett japán humor. Adachi ne mond, hogy az utcán szembejövő srácok egyike se kérte el még a telefonszámod... na én most kb ugyan azt csinálom csak forumon vagy ha ez nem biznisz válasz egy mozifilmet mond meik mozi és ha ott vagy ordítsd 3X hogy kakesz és ott termek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 okt 24, 16:09:29 » |
|
xDD hát az attólfügg kinek mi a humor xDD pl mikor alucard azon röhög h a csávónak ellővi a 2 lábát és nemtud már másznise ugy összeszarta magát.. háát .. jólvan donhuan én hiszek neked x'DD de aki elkérné az uccán a számom az szegény eléggé hominger lenne xDD mivel fiu vagyok és a képen látható hölgyemény pedig a barátnőm de ha nagyon szeretnél elvihetsz moziba x'DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 okt 24, 17:02:14 » |
|
Hol van a Hellsing ovaban erőltetett japán humor? Akkor nézd a sorozatot, amiben előjön egy Incognito aki egy nagy kalap sz*r, meg a végén ki sem derül, hogy ki volt az áruló csak egy gyér szutykot tesznek elég, hogy megtalálták az árulót. Baromi jó télleg.
Gentlemen....I like war! --> Ez a mondata meg a Majornak isten. Meg ahogy felsorolja mit élvez a háborúban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 24, 17:04:19 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 okt 25, 03:16:15 » |
|
Slane most azt tom mondani hoyg leszarm aa véleményed nekem a régebbi jobban tetszk és kész. Ui: nem vok buznyák!!!!!!!! csak nem láttam át az avataron. és ittt megjegyzem az avatarok nagyon becsapósak enyém pl egy 1/4körhina de én nem vagyok az. ebből is ki indulhattam volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 okt 25, 19:55:45 » |
|
*************Röhög*************** (majd kiesik a fotelból) Én imádom Alucard humorát! Igazi morbid humor! Élvezd a halál utáni életet.. xDD hát az attólfügg kinek mi a humor xDD pl mikor alucard azon röhög h a csávónak ellővi a 2 lábát és nemtud már másznise ugy összesz*rta magát.. háát .. Az a rész tényleg humoros volt.. Meg kéne újból nézni a részeket... OVA Tényleg jobb... Kár hogy a történet OVA-ban nem tart ott mint sorozat... OFF: Új telóm van nem tudom a számod!? WTF??? Útálom mág olvasni is ezt a rizsát! Ha veszel új telót ne legyél lusta átírni a számokat! Nem vesznek el a számok... Kész... ennyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 okt 25, 21:11:22 » |
|
Nálatok se szinkronosan ment az egyébként szinkronosan beharangozott sorozat?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 okt 25, 21:15:04 » |
|
Ez az van isten, feliratosan nyomatják a Hellsinget, szerencse, mert ez az anime csak eredeti szinkronnal jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 okt 25, 21:18:54 » |
|
Na igen, de így inkább letöltöm a netról, mert a Digin, nem magyar a felirat.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 okt 27, 10:35:20 » |
|
Csákesz! Most kezdtem nézni a sorozatot Animaxon. Elég cool, + láttam már pár ovat. Tudna dobni vki 1 linket, ahonnét letölthetem a magyar Mangát, v. megnézhetem.... Előre nem köszönök meg semmit PLEASE!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 okt 27, 18:04:02 » |
|
Már megvette a mangafan szoval nem nagyon lehet. kakesz: tanuld meg az intrneten az első kérdés mindig:nem?(mert buznyáknak néznek (adachi velem is volt már ilyen ) )
|
|
|
Naplózva
|
KI OLYAN KICSI HOGY MÉG A HANYGYÁK IS NAGYÍTÓVAL NÉZIK!!!! én egy nyugott ember vagyok.
|
|
|
|