rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #75 Dátum: 11 jan 05, 14:59:24 » |
|
Huuu, ez tényleg nagyon tuti, remélem megcsinálják OVA-nak!! (Bár erősen kétlem.) Valaki nem tud erről többet?
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #76 Dátum: 11 jan 05, 16:54:11 » |
|
Találtam másik vidit is, nem sok eltérés, ott az van irva hogy 2011.01.2... valamenyi aszem
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
dugredigdo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 11 jan 11, 15:59:37 » |
|
HyHy Szintén azt kérdezném mint előttem kettővel hogy a ma kiadott naruto OVA-t megfogjátok csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #78 Dátum: 11 jan 11, 16:01:05 » |
|
Kedvenc csapattól egy epic döntőcsata terve..hihetetlenül jó!De azért remélem nem lőttek le semmi poént ezzel a művelettel. Nagy pluszpont, hogy Sasuke /végre/ nem egy elborult fő gonosz kezdeménynek van ábrázolva, bár.. a végén lehet, hogy Sasuke sharinganja csinál valamit amitől Naruto először halottnak tűnik aztán feloldja ezt a végére és azon mosolyog, hogy nem kellett megölnie Vagy a róka ereje miatt tér vissza Naruto, Sasuke meg egyszerűen azon vigyorog mert azt hiszi, hogy megölte. Legalábbis nekem ez a két gondolatom van ^^ Mondjuk azt a babasírást nem tudom hova tenni a legvégén o-o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dugredigdo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 11 jan 11, 17:37:29 » |
|
Köszönöm szépen a spoilert amit nem kértem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #80 Dátum: 11 jan 11, 20:30:52 » |
|
Nem láttam kiírva, hogy ne spoilerezz. Meg miről is beszélünk? Leírtam a véleményem, egy OVA-RÓL. Ha látsz benne olyat ami neked spoilernek számít csak egy olyan varázslatot csinálsz, hogy nem olvasod tovább vagy megnézhetnéd mielőtt ide postolsz. OFF vég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #81 Dátum: 11 jan 18, 19:06:13 » |
|
nahát xD megnéztem angol felirattal 3-5-ig nagyjából meg is értettem az ötöset spanyol & angol felirattal néztem no comment
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 11 feb 01, 14:51:44 » |
|
Hány OVA van összesen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #84 Dátum: 11 feb 01, 14:52:49 » |
|
Nekem a második és az első OVA a kedvencem. De inkább a második.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #85 Dátum: 11 feb 01, 15:55:25 » |
|
Hány OVA van összesen?
5 ova van. Nekem a 3. ova a kedvencem amikor Naruto könnyíteni akar magán xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #86 Dátum: 11 feb 03, 10:14:25 » |
|
Érdekes, hogy előrébb játszódik, mint az anime, de szerintem nagyon jó, csak hogy 6 perc az egész és pont a harc nincs benne. Lehet, ez egy kiegészítés lesz az animehez, amikor elér oda a történettel?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 04, 08:07:25 írta miki »
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #87 Dátum: 11 feb 05, 17:34:00 » |
|
A végén mikor Sasu szemeire terelődik a szó baba sírás hallat szódik . Az mire utalhat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #88 Dátum: 11 feb 07, 11:26:42 » |
|
Talán egy új (élet) kezdet(é)re utal. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #89 Dátum: 11 feb 16, 14:06:53 » |
|
Biztosan Sasuke terhes lett!! ... (najó ez csak poén)
miki: mivel ez a videó maga az ova ez csak aféle bemutató volt naruto jelenleg animében meg sasuke animében ismert erejéről mutattak egy ízelítőt és egy hosszú flashback-et ami azért volt előtte hogy megnézzük miként kezdték (ez alatt értem hogy riválisok - csapattársak - barátok - majd ilyen ellenség vagy ellenfél szerűség) annyi hogy beletették tobit az új szerkójába a rinnegannal meg mellé kabutót ami már mangás dolog de ebből sokat senki nem fog leszűrni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|