dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 12 júl 13, 10:22:13 » |
|
Am a 10.OVA ilyesmi: http://www.youtube.com/watch?v=BkCpo2_X14gTaláltam "Yume"-t.. Ez egy ilyen 1 perces humoros videó,amit a shippuba nem raknak bele. Yume Naruto Shippuuden a youtube-on kiadja csak az a baj hogy nem találtam magyar feliratosat. Valaki tud linket?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 13, 10:28:12 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #136 Dátum: 12 júl 13, 12:38:46 » |
|
Találtam egy videót naruto generations összes cut scene-jével. Szerintem megéri megnézni föleg vége felé bee rappeléseit(többiekkel a háttérben) Ja és benne van a 10.ik Ova is.(angol feliratos) http://www.youtube.com/watch?v=EW3ZTIwmAK0&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #137 Dátum: 12 júl 20, 00:36:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 12 júl 20, 00:51:05 » |
|
Ez nem OVA-ból való,hanem a naruto shippuu 245 része körüli...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
|
« Válasz #139 Dátum: 12 szep 04, 15:19:31 » |
|
A Shippuuden Ova szerintem nagyon hülyén lett megcsinálva, a háború előtt még egy chuunin vizsgára is volt idejük? Na ne már. Ráadásul az is érdekes volt, hogy Konohamaru képes volt a Tömeges árnyékklón technikára, pedig erre Naruto-n kívül senki nem képes, mert nagyon sok chakra kell hozzá. Na jó, kivétel Madara bácsi
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 12 szep 04, 15:51:05 » |
|
Csak kamu az egész:)...Pont akkor botlik meg naruto amikor megütné konohamaru,haha..Meg hogy még az oodama rasenganra is magától jött rá.Jajaja,Naruto 2,5 évig tanulta,és nagynehezen sikerült neki.Pedig tudjuk hogy naruto addig nem hagyja abba amig sikerül neki,szóval nem kis dolog lehetett megtanulnia,és akkor konohamaru "3 hónap alatt" magától rájön hogy,hogy is kell csinálni meg eggyáltalán hogy is néz ki.?? VICC De ez csak egy ova ugyh sztem semmi valóság alapja nincs.(ekkora zseni,pont konohamaru? xd..Még a sharingannal is nehéz lenne lemásolni.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 04, 15:51:44 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chilliboy
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #141 Dátum: 14 jan 11, 19:07:42 » |
|
Nekem a Sport fesztiválos a kedvencem...
|
|
|
Naplózva
|
Ez az Én ninja utam!
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #142 Dátum: 15 jún 29, 20:06:25 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 29, 20:23:16 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
BiliBraker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A kalitkába zárt madár
|
|
« Válasz #143 Dátum: 15 júl 03, 11:09:03 » |
|
A főzőcskézős OVÁ-ra gondolsz, vagy van egy új? Én nagyon szeretem Itachit, már akkor is egyik kedvencem volt, amikor gonosznak volt beállítva.
|
|
|
Naplózva
|
"Minden jutsunak van gyenge pontja. Ennek a jutsunak éppen... én vagyok!"
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #144 Dátum: 15 júl 03, 13:03:47 » |
|
Ugye!!!!! Nagyon komoly, hogy mennyire tökéletes tojást akar csinálni a kicsi öcsikéjének. Naruto a végére pedig nagyon kellett. Sakurat hiányoltam, de ez így volt jó. Minatoval is lehetne egy ilyen ova a mihez tartás végett.
|
|
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #145 Dátum: 15 júl 03, 19:47:10 » |
|
Hinata ovat aki tud linkeljen már nekem nincs kedvem keresgélni
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #146 Dátum: 15 júl 03, 22:27:07 » |
|
Hát, az istennek sem találtam, bármennyire is kerestem. Csak ezzel szolgálhatok, de ezt biztos ismered már: https://www.youtube.com/watch?v=cfcm-h_Z3aU - egészségedre!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #147 Dátum: 15 júl 03, 22:36:44 » |
|
Igen ezt már ismerem
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|