samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #165 Dátum: 11 júl 01, 12:57:35 » |
|
Youtube-on csak az első évad van fent Beyblade-ből, Japánban még van 2. és 3. évad is Tysonnékkal és nem ez a Metal Fusion-os xar, amit mostanában adnak a tv-ben...
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #166 Dátum: 11 júl 01, 13:05:18 » |
|
Te arról beszélsz amikor, már a múmia szellemekkel nyomják európában? Mondjuk bár ez már durván off sz'al légyszi a következő válaszodat pü-ben ha lehet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #168 Dátum: 11 júl 02, 02:11:43 » |
|
Na közben rátaláltam még egy favorit openingre. One Piece Opening 11 - Share the world: http://www.youtube.com/watch?v=6gWw91b-tdg
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Overlap
Újonc
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #169 Dátum: 11 júl 02, 16:32:10 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 02, 16:59:52 írta Overlap »
|
Naplózva
|
Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #170 Dátum: 11 júl 04, 15:05:27 » |
|
Youtube-on csak az első évad van fent Beyblade-ből, Japánban még van 2. és 3. évad is Tysonnékkal és nem ez a Metal Fusion-os xar, amit mostanában adnak a tv-ben... A Metal Fusion amúgy egyáltalán nem rossz a csillagszellemes alappal, én japánul végigtoltam mindkét évadot, és nézem a heti egy új részt is rendszeresen, van benne pár nagyon jól eltalált kari (Pl.: Ryuuga, Yuu). De, hogy ne csak offoljak: Új Beelzebub ending, gyönyörű. Veszélyben a Hildás sig.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 04, 15:06:25 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #171 Dátum: 11 júl 08, 11:45:57 » |
|
Nemrossz, de szerintem az első endinget nem übereli =D Igaz hogy szinte csak álloképek de Oga-nak az az elvetemült mosoly és alatta a zene nagyon üt =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #172 Dátum: 11 júl 16, 21:08:58 » |
|
Na, mivel imádom ezt az animét, itt van az openingje, nekem nagyon bejött: http://www.youtube.com/watch?v=aRlhQe7aXpE
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #174 Dátum: 11 júl 24, 20:57:28 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 24, 21:19:23 írta Amnael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #175 Dátum: 11 júl 27, 15:59:39 » |
|
Basszus! Nem tudok leszokni az új Beelze endingről! Istenem olyan szépek benne a csajok (főleg Aoi drága ) és a zene is valami elképesztő, jaj jaj olyan jó... (na ilyen fanolós HSZ sincs még tőlem.. . Hiába, el kell kezdeni egyszer.) http://www.youtube.com/watch?v=XLCYQ1_D-B8
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #178 Dátum: 11 júl 31, 23:45:48 » |
|
Ennek az eredeti openingje is angol? Hm érdekes, bár mostanában egyre jobban kezd divatba jönni a japánoknál az angol opening. Nem feltétlenül rossz ez amúgy csak ne essenek át a ló tulsó oldalára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
greg18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 11 aug 01, 00:00:57 » |
|
Hy all Hát van pár nagyon jó a felsoroltak közt. Az én új kedvencem a D.gray man 3-ik openingje. Lassan annyiszor hallgattam meg mint anno a Naruto Shippuuden OST 2 -Senya-t. http://www.youtube.com/watch?v=M14yUGQDDrM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|