Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #135 Dátum: 10 jún 29, 12:56:04 » |
|
Ritleli, engem meggyőztél, már szedem is az animét.  Ritleli? Az én lennék?  Amúgy én is először az openingjét láttam (először vocaloidos verzióban, aztán eredetiben) és utána szedtem az animet  Nekem nagyon tetszett ^^ Ja meg Ritili is most nézem  Szép szép mondhatom 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 29, 13:21:26 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #136 Dátum: 10 jún 29, 22:30:53 » |
|
Sumimasen Ri-chi. xD Igen az te lennél xD S az anime meg kedvenc, eddig legjobban a hatodik rész (aszem a hatodik) tetszett, amikor Ranka és Sheril énekelnek a koncerten, miközben megy az űrcsata.
De belegondolva ehhez az animéhez minimum alap egy kiváló opening, mivel maga a történet eleve megköveteli a jó zenét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruika
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #137 Dátum: 10 júl 12, 08:44:25 » |
|
Nekem a Hellsing openingje és endingje Naruto shippuden openingekből a Blue Bird És a Loveless openingje és endingje
|
|
|
Naplózva
|
"A robbantás művészet"
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 10 dec 14, 22:58:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #140 Dátum: 11 jan 12, 18:24:00 » |
|
One Piece első openingje örök kedvenc. :D http://www.youtube.com/watch?v=PhitYori7SUA Narutóból a kedvencem a Shippuuden 4. openingje: http://www.youtube.com/watch?v=i30D-Egf7tIAnnak idején kedveltem a Naruto 4. openingjét. (fighting dreamers) A One Piece azon openingjének meg maga az alapötlete is piszkosul tetszik, ahol Luffyék adják elő az első openinget szerintem nagyon jópofa. xd Az endingeket őszintén szólva sohasem néztem meg, így erről nem tudok nyilatkozni. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 12, 18:27:36 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 11 jan 20, 15:25:55 » |
|
Nemrég indult el a méltán népszerű Beelzebub manga anime verziója, aminek az endingje nagyon bejön. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 11 jan 20, 18:25:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #145 Dátum: 11 feb 14, 18:19:23 » |
|
Hát itt hatalmas zenék sorakoznak  Az én kedvenceim: -Naruto Shippuuden Opening 6- Flow-Sign-Bleach Opening 2 -Naruto Shippuuden Opening 4- Inoue Joe-Closer-Naruto Ending 1- Akeboshi-WindLehet, hogy nem ide tartozik, de a No.1 nálam nem egy opening, hanem egy Naruto soundtrack- Toshiro Mashuada-Sadness and sorrow
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #146 Dátum: 11 márc 03, 18:11:22 » |
|
Break Blade OP: http://www.youtube.com/watch?v=nn3GDzFSaXcÉpp most nézem és bejövős az anime. Meg persze az OP is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
melody221
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #147 Dátum: 11 márc 04, 20:31:32 » |
|
na hát az én kedvenc openingjeim:
Kamikaze Kaitou Jeanne: Piece of Love Higurashi no Naku Koro Ni (a szám címét sajna nemtom) Chrno Crusade: Tsubasa wa Pleasure Line Code Geass (ennek a számnak sem tom a címét) Shugo Chara opening 1: Kokoro no Tamago Bleach opening 1: Asteriks Bleach opening 4: Tonight tonight tonight Honey and Clover: Dramatic Romeo x Juliet: Iinori~You raise me up
endingjeim:
Bleach ending 8 (asszem):MOVIN!! Romeo x Juliet ending 2: Godbye, yesterday Bleach ending 4: Happy people Chrno Crusade ending: Sayonara solitaire
|
|
|
Naplózva
|
"Az élet egy seglyuk, de egy boldog seglyuk"
Stephen King
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #148 Dátum: 11 márc 05, 18:26:54 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=qgSoVYu59vY  am sima naruto: Flow- fighting dreamers a fav.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|