|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #106 Dátum: 09 nov 30, 17:37:06 » |
|
Nekem most a Soul Eater első openingje tetszik, és a Naruto legújabb op.ja a Flow-sign
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #107 Dátum: 09 nov 30, 21:55:40 » |
|
KHReborn! LM.C - Boys&Girls (OP2) Cherryblossom - Dive to world (OP3) LM.C - 88 (OP4) Kazuki Kato - Easy Go (OP6) SxOxU - Funny Sunny Day (OP7) Arrows - One Night Star (ED2) IDOLING!! - Friend (ED4) Takashi Kondo - Sakura Addiction (ED5) Mori Tsubasa - Suberidai (ED9)
Code Geass Flow - Colors (OP1) Jinn - Kaidoku Funou (OP2) Orange Range - 02 (R2 OP1) Flow - Worlds End (R2 OP2)
Lovely Complex Tegomass - Kimi+Boku=Love? (OP1) Hey! Say! 7 - Hey!Say! (OP2) Hey! Say! 7 - Bon Bon (ED2)
Soul Eater T.M.Revolution - Resonance (OP1)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #109 Dátum: 09 dec 07, 18:06:34 » |
|
Erre az animere emlékszem, régen adták rtl-en. De most hogy láttam ezt az op-t nem tudom elhinni, hogy ezt néztem. Nem "lányos" ez egy kicsit? A Soul Eater 2. op.-ja hanyadik résztöl van
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #110 Dátum: 09 dec 07, 19:01:22 » |
|
Na és, én nem rég szedtem le a koli hálózatán valakinek a gépéről xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #111 Dátum: 09 dec 08, 11:02:59 » |
|
Nekem a Victorian Romance Emma openingjei jönnek be nagyon. Nemrég néztem meg és szerintem mindkét openinget nagyon eltalálták. Ebben a vidiben mindkettő benne van: http://www.youtube.com/watch?v=5zFA8BejPPU
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 09 dec 12, 21:36:00 » |
|
Naruto Shippuuden Blue Bird nekem ez a kedvencem szerintem annyira jó:D de egyébként a Shippuuden egész soundtrackja nagyon nagyon jó köszönet ezért is a honlapnak:)
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
|
esztike03
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #114 Dátum: 10 jan 13, 21:47:38 » |
|
jujj nagyon sok van:
Naruto: 1. ending: Don't cry
Shippuden: 1. opening: Hero's Come Back 3. opening: Blue bird 6. opening: Sign 12. ending/egújabb/:For you
Inuyasha: 3. Movie: Four Seanson 4. Movie: Rakuen 2. ending: Fukai mori
Vampire Kinight: 1. opening:???
Bleach: huhh nagyon sok....
Nah most úgy hirtelen ennyi, de tuti kihagytam valamit....^^
|
|
|
Naplózva
|
Ha nem lenne sötét, sose látnánk a csillagokat.
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #115 Dátum: 10 jan 13, 21:53:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #116 Dátum: 10 jan 14, 21:10:44 » |
|
amik most nagggyon bejönnek azok a :
Fullmetal Alchemist Brotherhood :: 4.openingje ~ Chemistry- Period (vháá, iszonyatpörgős,jó kam.váltásokkal és pörfikt zenével *o*) 2.openingje ~ NICO Touches the Walls- Hologram 4.ending ~ Shunkan Sentimental
Shippuuden :: 6.openingje ~ Flow- Sign 11.endingje ~ Kishidan- It Was You 12.endingje ~ AZU- For you
Katekyo Hitman Reborn :: 14.endingje ~ SuG- gr8 story 7.openingje ~ SxOxU- Funny Sunny Day
Durrarara :: 1.openingje ~ Suscribanse- Uragiri No Yuuyake
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #117 Dátum: 10 jan 15, 15:33:20 » |
|
A Shippuuden új endingje is király . Tök jó benne az, hogy ott van az a 2 különböző generáció együtt gyerekkorukban (7-11 év), csak a zenéje nem jön be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
qb
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 10 jan 19, 21:50:43 » |
|
Nekem: -Neon Genesis Evangelion op -Naruto Kanashimi wo Yasashisa Ni -Inuyasha op 1 -BECK összes op-ja end-je
|
|
|
Naplózva
|
dó
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #119 Dátum: 10 márc 08, 19:37:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|