BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #405 Dátum: 08 jan 14, 17:33:56 » |
|
Gyerekek ez nem ér. Zárlatos lett a billentyűzetem a ráfolyt nyáltól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoli-kun
Vendég
|
|
« Válasz #406 Dátum: 08 jan 16, 18:12:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #407 Dátum: 08 jan 16, 18:39:16 » |
|
kifelejtetted a hamburgert nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #408 Dátum: 08 jan 16, 21:28:07 » |
|
Hm, jah, öhxD Azóta megoldottam egyébként:p A tanácsokról lemaradtam, köszi mindenkinek azért:D Rájöttem,h van halászlé a fagyóbanxD És bár beletelt kis időbe, mire felolvadt jó voltxD Csak a filmezéssel volt gáz, mert Chibi Delete ( a gép ) fel akarja adni az életét:/ lassúzott kicsit... de végül jó volt az este:D ( el tom képzelni az aggodalmatxD ) Ma csináltam palacsintátxD És most megint utálomxD
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #409 Dátum: 08 jan 16, 21:57:46 » |
|
Én brokkolis csirkeragut hamiztam az esti adag animenézés közben. Meglepő módon a külsejével és az elrettentő állagával szöges ellentétben elég fincsi volt, pedig a brokkolit se szeretem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 16, 22:09:31 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #410 Dátum: 08 jan 16, 22:03:30 » |
|
Na ezt most "csigaragu"-nak olvastam és csak pislogtam, hogy miket eszel xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 08 jan 16, 22:14:07 » |
|
Az se lehet rossz, bár most inkább kihagynám.... Délben a főnököm japán kaját rendelt (olyan ki dobozkában hozták neki, mint az amerikai filmkben is lehet látni - csak az kínai- .Nem is tudtam, h ilyet már nálunk is lehet kapni.. na jó inkább még csak nem találkoztam vele), én csak ott sárgálottam az irigységtől a sarokban.. Utána kb. félórán keresztül kelle szellőztetni az egész emeleten. Valamit vmiért... > :-\
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 16, 22:15:08 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #412 Dátum: 08 jan 16, 22:36:54 » |
|
Hihi:D Pedig sztem nem büdi:p Meg szerény véleményem szerint a brokkoli a legjobb zöldség:D A zöldborsóval holtversenyben, hmm:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 08 jan 16, 22:39:49 » |
|
Hmmm akkor ez nem volt az a fajta, amit észrevétlenül el lehet fogyasztani... Én inkább a cukkininek lobbizok. Viszont a csicseriborsót szívesen kipróbálnám, de még sehol sem találkoztam vele. pedig izgatja a fantáziámat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #414 Dátum: 08 jan 16, 22:41:57 » |
|
Jó a neve:D Még én sem próbáltam. Asszem eszem egy palacsintátxD Ha már van, akkor mégse legyünk haragbanxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 16, 23:04:22 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #415 Dátum: 08 jan 17, 14:59:50 » |
|
Hmmm, palacsinta...elég rége nem fogyasztottam már, de vaníliás öntettel imáááádom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #416 Dátum: 08 jan 19, 14:21:58 » |
|
juteszembe: ma paprikás krumpli volt a kaja!! forever and ever! rulez and Emil rulez! imádom azt a kaját...nomeg azuzapöriiiii!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #417 Dátum: 08 jan 19, 15:27:58 » |
|
Hurkás szenya, kolbászos-rájás pizza.... amugy meg mákosguba, aranygaluska GULYÁSLEVES(!) nameg cézársali (melyik a kakukktojás ??? :-\ hehe)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #418 Dátum: 08 jan 20, 11:16:24 » |
|
Nyamm nyamm tésztasali, barátnő anyukája féle tésztasali RULEZ xD (utálom ezt a szót)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zakuro
Chuunin
Nem elérhető
|