Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #420 Dátum: 08 jan 20, 11:20:02 » |
|
nalássuk: tejszines csirke akkor lasagne ésés rakott karfiol meg tejszines krumpli nyammm.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #421 Dátum: 08 jan 20, 11:21:52 » |
|
juj, lasagne :gaara_9: az nagyon jó. és persze a gíros mostanában megint visszaszoktam rá. Másnaposság ellen nálam beválik xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #422 Dátum: 08 jan 23, 21:55:18 » |
|
A lasagne tényleg fincsi! Új kedvencem van: frankfurti leves! Fincsi! *nyam-nyam* A gíros is fincsi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #423 Dátum: 08 jan 24, 08:35:13 » |
|
Igen, az tényleg nagyon finom, bár én szinte az összes olasz kaját imádom. Leszámítva természetesen a kutyát. Fogalmam sincs, hogyan lehet azt megenni ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #424 Dátum: 08 jan 24, 10:22:10 » |
|
...hm hidd el ha eléd rakom megsütve.. max azt kérdezed meg h miért fura kicsit az ítze..de nem sok küömbség lehet közte .. .... az én kedvencem....háááát.....hmmmm.. nem nagyon szeretk enni de a pizzát és a spagettit kegyelten mood toom fani.. ...xD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #425 Dátum: 08 jan 24, 11:48:44 » |
|
Én meg egyre jobban szeretem a kínai kaját Valahogy az a két változataamit én eddig csirkéből ettem mindd ízlett Illatos-omlós csrke és vmi szezám magos De amúgy hal és rántotthúst szeretek naon enni Apum féle hagymás krumplival és savanyúsággal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #426 Dátum: 08 jan 24, 14:36:15 » |
|
Én kínaiból a kacsát szeretem, van a közelünkben egy pici kínai étterem és ott olyan fincsi és omlós a kacsa, hogy szinte minden 7végén egyszer ott eszünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoli-kun
Vendég
|
|
« Válasz #427 Dátum: 08 jan 27, 11:34:00 » |
|
De az a legjobb amikor Olaszországban Pizzát eszünk. Olaszországban megettem egyszerre egy felnőtteknekvaló pizzát egyedül. Pedig a gyerekeknekvaló pizza nagyobb mint Magyarországon a legnagyobb (amit láttam).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #428 Dátum: 08 jan 27, 11:39:24 » |
|
Én az olasz és ázsiai konyháért nagyon oda vagyok!^^ Olaszban a piizát szerintem túllövi a spaghetti az óriási húsgolyoókkal :p nyamm-nyamm... De abszolút kedvenc kaja a nagyapám féle fűszeres sült hal. Kár, h évente csak egyszer, max kétszer csinál olyat xD
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #429 Dátum: 08 jan 27, 15:20:46 » |
|
Fűszeres hal? Mégis miféle fűszerekkel, mert ez így nagyon tág értelmezést ad Hmm, dejó...erre nem megjött a kedvem némi halra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #430 Dátum: 08 jan 27, 15:23:16 » |
|
na várjál, ahhoz gondolkozni kell... asszem van benne kapor, köménymag, bazsalikom(?) és itt kilőttem... még valamit szokott hozzá rakni, és vajat ken a hátára, úgy süti X) de isteni, nekem elhiheted X)
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #431 Dátum: 08 jan 27, 15:49:25 » |
|
ÁÁÁ mikor ide belépek mindig megéhezem... lássuk csak én márelég régóta a spagettit szeretem, de csak ha jól van megcsinálva 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #432 Dátum: 08 jan 27, 17:05:26 » |
|
Mindent, ami ehető.... ??? A lasagne tényleg nagyon finom! Csak már olyan rég ettem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #433 Dátum: 08 jan 29, 22:34:11 » |
|
Én minden kaját szeretek csak a halasat nem ;D de amugy a kedvenc a brassói és a krumplis tészta
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 30, 17:33:38 írta Norec »
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #434 Dátum: 08 jan 30, 11:09:56 » |
|
Hmm, nem brassóira gondoltál véletlenül? Egyébként a többség miért nem szereti a halas étkeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|