Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #330 Dátum: 07 dec 12, 08:04:21 » |
|
érdekes mi gyakran eszünk halat, de karácsonykor pont nem. A családi inváziónak köszenhetően anya egy hadseregre főz. Van többfajta sült húsi, az egyszerűtől a töltöttig. Töltött káposzta. Deszertnek : mákos, diós kifli, darázsfészek borsodóval. Szóval választék az van rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #331 Dátum: 07 dec 12, 08:06:27 » |
|
darázsfészek borsodóval? ??? és nem csipkednek agyon? viccet félretéve, az milyen desszert, még nem hallottam róla :-[ múlt héten meg sharingan levest ettem jó egyszerű paradicsomleves de ugyanolyan volt a színe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #332 Dátum: 07 dec 12, 11:27:18 » |
|
Most csináltam egy olyan rántottát:D Beleraktam mindent:D Egy hónapja nem voltam itthon ezért az otthoni dolgok most kincsek nekem:D Szal volt is szalámitól kezdve a gömböcön át minden. Természetesen tojás, só, bors, paprika és mustár, majonéz. Már várom, csak forró a kis átka:D A kocsonya jó, de csak a kocsonya része, husi nem:D És a sharingan levesben volt vmi fekete is? Tod a pöttyök:D
Annyiszor megfogadtam,h nem eszek többé kínait. De két napja megint bepróbálkoztam. Megint megszívtam. Az édes savanyú nekem túl édes.. de éhes voltam és begyűrtem:P Éljen a kaja:D
Jujj, a héten meg olyan szendvicset ettem:D (Természetesen én csináltam:D) Mustárral vékonyan megkentem a kenyeret, majd vajjal is. Aztán tettem rá uborka szeleteket, majd savanyú uborka szeleteket is és végül alma szeleteket:D Mennyei:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 12, 11:28:37 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #333 Dátum: 07 dec 12, 11:36:51 » |
|
fekete nem volt benne de ilyen szárított zsemlegolyócskák igen azokból raktam ki úgyahogy mert mindig elúsztak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #334 Dátum: 07 dec 12, 14:50:26 » |
|
Én svájcba olyat ettem,hogy majonéz meg mustár keverékével kenték meg a kenyeret,de vhogy ott olyan lightos a mustár,az én örömömre,mert a mustár nem tartozik a kedvenceim közé És ugy tettek rá sonkát és egyéb felvágottat,de finom volt nagyon Én imádom a halat,de nálunk ritkán van... Halászlé az egyenesen uniqum-nak számít... A rántottát én is szeretem de csak ha apum csinálja Hagymával igazán jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 07 dec 12, 22:46:24 » |
|
Hmm, ezt olvasva eszembe jutott, hogy én is készítek egy adagot most azonnal. Amúgy sem ettem semmit egész nap és most kezdem érezni, hogy kéne valami. Bár azt mondják, hogy ilyen tájt már nem szabad enni. Sebaj, hála égnek én akármit/akármikor/akármennyit eszem nem hízom el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
|
« Válasz #336 Dátum: 07 dec 19, 19:10:33 » |
|
RAMEEEN!!! (NaRuTo RuLz) Amúgy tényleg nagyon szeretem én is... Bár van egy olyan kombó is hogy kenyéren paprikásszalámit/vékonyra vágott kolbászt sütni, erre szeletelt vöröshagyma és ketchup... Nyammmm... További jó falatozást mindenkinek! (ha kell tudok adni japán receptgyűjteményt)
|
|
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #337 Dátum: 07 dec 19, 19:12:58 » |
|
Én szívesen elogadok egyet. Imádok főzni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 07 dec 19, 19:27:15 » |
|
Én Japán kaját szeretnék enni de kínait nem . Mert a kínaiak mindent megesznek bogártól kezdve kutyáig.(javítsatok ki ha rosszul tudom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #339 Dátum: 07 dec 19, 19:54:17 » |
|
Tényleg megeszik a kutyát is. Tőlükszármazik a Hot Dog-is... csak ők kutyafarkat raktak a kiflibe nem baromfivirslit....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 07 dec 19, 20:36:36 » |
|
Tényleg vagy csak úgy mondtad viccből? Meg az a baj hogy általában a japánokat meg a kínaiakat összetévesztik mind gasztronómiában, ebbe beletartozik az étel is mind máshogy, főleg az amcsik tévesztik össze
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #342 Dátum: 07 dec 19, 20:43:54 » |
|
Pizza, meg melegszendvics mániám lett! És persze édességek-sósságok forever!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #343 Dátum: 07 dec 19, 20:47:41 » |
|
én ma szecsuáni csirkét ettem tojásos rizzsel ebédre. most meg bepusziltam egy adag csokipudingot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|