Lew
|
|
« Válasz #1725 Dátum: 12 ápr 23, 14:55:33 » |
|
Ha egy étel amit választotok ngyenes lenne nektek,mi lenne az?:DD
Ananász *.* Imádom az ananászt. A legjobb gyümölcs a világon =) Bármennyit meg tudok belőle enni. Pizzán a legjobb sonkával és sajttal =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #1726 Dátum: 12 ápr 23, 15:55:46 » |
|
Én is imádom az ananászt a pizzán Igazából a pizzán mindenféle gyümit szeretek, úgy nem annyira száraz, és még finom is Az ananászon kívül szoktam tenni rá meggybefőttet is, vagy esetleg barackbefőttet. És most lehet hogy furcsállni fogjátok, de egyszer még egy kis áfonyalekvárt is tettem a pizzára És finom volt, nekem legalábbis ízlett Jó, végül is nekem majdnem minden ízlik (Most jöttem rá, hogy mennyi fura kaját eszek, és ebben a topicban még csak egy kis részét soroltam el. Hát igen, a barátnőimtől mindig megkapom, hogy "te és a fura kajáid..." )
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1727 Dátum: 12 ápr 23, 17:39:28 » |
|
Beatreex ezeket kipróbálom nekem is van pár fura receptem,már igy 15év után...félek késöbb mi lesz:D De mind finom:DDD
Ananászt imádom csak ha sokat eszek megfájdul a torkom meg a szám...allergia a dióval is igy va h bedurran a torkom,de nem ilyen életveszélyesen csak pont ,hogy rosz legyen! A vicc ,hogy nem mindig csak van amikor:DDD Szaal eszem azt max fáj. XDDD
---- És mi az az étel amit sosem ennétek??
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1728 Dátum: 12 ápr 23, 17:50:11 » |
|
Amit sosem ennék olyan nincs, mert ha rá lennék kényszerülve tuti hogy megenném =D egyébként majdnem mindent megeszek, sok kaja van ami nem ízlik de ha nincs más általában azt is megeszem.
Egyébként én azt vallom, minden étel lehet finom ha megfelelően van elkészítve.
Egyébként amikért úgy nem vagyok oda: Főzelékek ( kivéve a bab azt imádom ) paradicsom leves, meg a nagyon rágós húsok, de ezeket is megeszem ha nincs más.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1729 Dátum: 12 ápr 23, 17:51:42 » |
|
Mit nem ennék? Egy ismerősöm járt Mongóliában és olyan szépeket mesélt a főtt mormotáról, hogy látatlanban is elment tőle a kedvem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1730 Dátum: 12 ápr 23, 17:58:46 » |
|
Az jó,igy kell étvágat csinálni!! Én csak azt eszem meg ami izlik ha van rá lehetőség! DE én asszem csak a rágós húst és a sóskát nem szeretem,meg a pacalt,de azt annyira rég kóstoltam h nem tom. milyen! MEg disznót soha em ehetek XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1731 Dátum: 12 ápr 23, 19:36:17 » |
|
hogy mit nem ennék? Ilyen bogarakat. Főleg nyersen nem, de még feldolgozva se. Volt 1 dokumentumfilm h vmilyen országba vmi bogarakból csináltak fasírtot(vmi fasírtfélét), ledarálták őket. +nyers húst se (főleg h el se bírnám rágni) 1x +kóstoltam a szushit és azzal mondjuk nem az volt a baj h nyers hal (elbírtam rágni), hanem inkább olyan ízetlen/fűszertelen volt. Amúgy + a pörköltöt (mind1 h milyen húsból van), + a paprikáskrumplit, krumplistésztát nem eszem+, de ha jönne vmi éhség azért a fent említett "ínyencségeknél" hamarabb +enném. Ha + pörköltöt kéne ennem akkor raknék rá tejfölt (úgy még +is békélnék vele).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1732 Dátum: 12 ápr 23, 19:38:19 » |
|
Ezekközül nekem a pöri csak marha szinnel és a többi oké egyszer fogadásból ettem hangyás chipsetXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1733 Dátum: 12 ápr 23, 23:02:16 » |
|
Hangyát már én is ettem, igaz, véletlenül Az azért nem olyan durva Már persze ez erősen függ a hangya mennyiségétől is. Ha több a hangya, mint a chips, akkor az már nem okés. Nekünk még anno 8.-ban a matektanárunk hozott be sült kukacokat. Nekem az volt a bajom vele, hogy irgalmatlanul sós volt, uhh... Egyébként amit nem ennék meg, azok a belsőségek. Azzal ki lehet kergetni a világból
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 23, 23:03:20 írta Beatreex »
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1734 Dátum: 12 ápr 24, 10:30:33 » |
|
Kutyahúst sem ennék, az biztos. Egy macskacombot fogadásból elrágnák, ha sokat fizetnek érte, de kutyát semmiképp. mugen: hangyás chips fogadásból? Én egyszer mustáros képviselőfánkot ettem 2000ft-ért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1735 Dátum: 12 ápr 24, 14:21:17 » |
|
Gman XDDD Az jó.... Beatreex Véletlen? Azt ,hogy? kukacot,mi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1736 Dátum: 12 ápr 24, 14:43:21 » |
|
A véletlent tulajdonképpen úgy értem, hogy átvertek. A suliudvaron kajált néhány osztálytársam chipset, és azzal szórakoztak hogy a hangyákat terelgették, chipsből utakat csináltak nekik meg ilyesmi... Egy chipsre rámászott egy hangya, és én pont akkor mentem oda hozzájuk hogy megkérdezzem mit csinálnak, mondták hogy semmit, és megkínáltak azzal a chipsszel. A chipsre szinte rá se néztem, egyből megettem. Miután lenyeltem, mondták el hogy hangya volt rajta. Nem zavart különösebben, de maga a tréfa elég szánalmas volt. (Néhány nappal később viszonoztam: egy gyerek hozzávágott egy rohadt narancsot annak a gyereknek a padjához, akitől a chipset kaptam. A narancs ugye szétplaccsant az asztalon, és úgy nézett ki mintha valaki odahányt volna. Gyorsan eltüntettem onnan a narancshéjat, és amikor bejött a gyerek az osztályba, azt mondtam neki hogy valaki lehányta a padját. Hogy a gyerek milyen kétségbeesett és undorodó fejet vágott..... Tudom, kicsinyes bosszú, de nem hagyhattam ki ) És igen, ettem sült kukacot. Problem? Vagy talán félreértelmezted a szavaimat, mugen, és valami másra gondoltál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1737 Dátum: 12 ápr 24, 15:39:35 » |
|
Jó bosszu:DDD Tréfának szánalmas,ilyenekkel nelegyél irgalmas:D Nem tudom ,hog félre értettem,XDD De megnéztem a korod és akkor letisztázódott,remélem jól:DD.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1738 Dátum: 12 ápr 24, 19:18:59 » |
|
Öhm... Na jó, én ezt már nem bírom követni Lehet csak fáradt vagyok, egész délután törit tanultam... Hogy ne legyen off: Vacsira melegszendvicset eszek Ki hogyan szokta enni? Nekem a sajtos-sonkás-hagymás a kedvencem, de a májkrémes se rossz. Az ilyen melegszendvicskrémek viszont annyira nem jönnek be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1739 Dátum: 12 ápr 24, 19:36:29 » |
|
Na majd holnap hátha összerakod,ha nem és még mindig érdekel leirom érhetőbben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|