mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #1710 Dátum: 12 ápr 22, 16:29:03 » |
|
Milyen teába? Ünnep napon,mi?! Hát tényyleg élkérik az árát! De ez a mercator ott van,nem?! Na mondjuk attól még lakhatsz máshol...  De nyilván arrafele laks STM Porukorral:O:O:O:O??
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
 |
« Válasz #1711 Dátum: 12 ápr 22, 16:52:35 » |
|
Bundáskenyér porcukorral? Lehet én is kipróbálom  És még rám néznek furcsán az emberek, amikor a túróstésztát szalonnával és kristálycukorral eszem... a fánkot meg mustárral  (igen, nekem mindkettő ízlik  )
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #1712 Dátum: 12 ápr 22, 17:03:31 » |
|
A bundás kenyér egy töks emleges ízű cucc, amit ugyanúgy lehet édesen meg nem édesen enni, mint a palacsintát. A szalonna mega cukor viszont elég bizarr párosítás, szóval kikérem magamnak ezt a még rád néznek furcsán szöveget.  AMúgy bizarr, de még két embert ismerek, aki úgy eszi a túrós tésztát, mint te  Még csak nem is lakik szeged közelében, csak anynira csípi azt a fajta rament, amit ott árulnak, hoyg eljár érte. Át a határon, kicselezve az őrkutyákat, átmászva a szögesdróton, egész éjszaka rohanvaa, csak a ramenért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 17:20:18 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1713 Dátum: 12 ápr 22, 19:10:33 » |
|
Rendben, visszavonom az állításomat  Főleg, hogy épp az imént nézett rám a bátyám úgy, mintha nőtt volna egy második fejem. Mint mondtad, a palacsinta is egy semleges cucc, a bátyám viszont nem így gondolja, és undorodva nézett a tányéromon lévő spenótos palacsintára. Pedig tök fincsi, a Nagymama palacsintázójában is ilyeneket árulnak  Amit még imádok, az a brokkoli-pipihusis palacsinta meg a Camambertes palacsinta áfonyamártással  (Bezzeg a barátnőim, akik gyakran járnak oda kajálni, csak édes palit esznek  Nem tudják, mit hagynak ki.) Aha, tudtam én, hogy nem csak én eszem így a túrós tésztát!  Ha gondolod, egyszer kóstold meg. Tény, hogy a cukor és a szalonna egy bizarr párosítás, és érdekes ízt eredményez, de egyáltalán nem rossz, sőt! 
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1714 Dátum: 12 ápr 22, 19:49:22 » |
|
Én is és mindenki a családban ugyan így eszi a túrós tésztát, szóval vannak néhányan akik így eszik nyugodj meg  . Mondjuk az is igaz, hogy akinek elmesélem mindig furán néz rám először  . A spenótos palacsinta tényleg furi, de egyszer biztos kipróbálom. Ettem régebben hagymás palacsintát, és az se volt rossz, szóval ez is lehet jó.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1715 Dátum: 12 ápr 22, 20:01:15 » |
|
ÉN alapból utálom a spenótot, szóval ez kilőve. Mondjuk, elég kevés zöldséget eszem igazából, cukron és húson élek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #1716 Dátum: 12 ápr 22, 20:10:51 » |
|
STM Mi vagy te?? Én régebben csak édességet ettem! Csak az eebéd volt normális,amikor meg egyedül voltam egy hétig nem csak az volt a ó ,h senki se dumált bele a dolgokba:DDHanem Élhettem enegydrinken,chipsen,és édességen,meg kávén:DD -------- Ha egy étel amit választotok ngyenes lenne nektek,mi lenne az?:DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1717 Dátum: 12 ápr 22, 20:20:40 » |
|
Hmmm.. valami jó drága cucc, amit utána eladhatnék olcsóbban a megszokott árnál, de azért még midnig jópénzért, és meggazdagodnék belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #1718 Dátum: 12 ápr 22, 20:41:22 » |
|
STM Valahogy úgy:DDD A zsidó kereskedők most elbujnának szégyenükben!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #1719 Dátum: 12 ápr 22, 21:06:28 » |
|
Nutella nyami . Am vannak ilyen nutella félék ami ilyen barna-fehér csíkos (olyan mint a milkiway volt csak ilyen bolti márkájúak spar, profi stb.), mert a csíkos az mégjobb. (jaj az palacsintába de jó) Ha már palacsinta, vki csinált olyat h +kente baracklekvárral és úgy rakott bele túrót? Az nagyon nyami... 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1720 Dátum: 12 ápr 22, 21:54:19 » |
|
Ayumichan, én pont tegnap ettem lekváros-túrós palit  Csak én nem barack, hanem eperlekvárt tettem bele. De nagyon fincsi volt!  (Igaz, előtte úgy megmelegítettem, hogy amikor beleharaptam, majdnem kiköptem  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #1721 Dátum: 12 ápr 22, 22:05:36 » |
|
Az is finom palacsintába h fahéjas reszelt alma van benne(csak így nyersen), még cukor se fontos az almába, elég ami természetesen bennevan.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1722 Dátum: 12 ápr 22, 22:28:12 » |
|
Az almáta tésztájába kell tenni inkább sütéskor, iylen nagyobb darabokban. Vagy nem így kell azért, de az is jó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1723 Dátum: 12 ápr 23, 05:40:43 » |
|
Én is így szoktam, lereszelem az almát, aztán bele a tésztába  Kicsit vastagabb lesz a pali a megszokottnál, de nem probléma 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #1724 Dátum: 12 ápr 23, 10:29:43 » |
|
Ha palacsinta meg alma, akkor bundás alma.  Az elv ugyanaz, mint a palacsintatésztába reszelt almánál, csak ennél nem reszelik, hanem nagyobb szeletekre vágják. Amikor meg kész, még melegen fahéjas porcukorba forgatják. *-* Most bundás alma ehetnékem lett. x) Majd lehet, csinálok később. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|