Shiro
|
|
« Válasz #1620 Dátum: 11 szep 19, 11:59:14 » |
|
Teában főtt rizs Kicsit várom, hogy kihűljön, aztén megmondom, hogy milyen lett. Omai desu! Spanyolviasz. http://tea.network.hu/video/piroska-6051/zold_teas_rizsDe én édesre csináltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 19, 12:59:18 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1621 Dátum: 11 szep 19, 13:25:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1622 Dátum: 11 szep 19, 13:41:37 » |
|
Ezt továbbítottam a fórum ügyeletes biológiai sörtárolóval rendelkező robotja felé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1623 Dátum: 11 szep 21, 13:16:51 » |
|
és ízlett is az a rizs? mivel lehet fogyasztani? gyümi v husi inkább?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1624 Dátum: 11 szep 21, 14:36:32 » |
|
Ízlett. Magában ettem, mert nem volt hozzá semmi sem, meg maradék rizsből készült. Nagyjából recept hozzávalók víz rizs teafilter (mentolos zöld tea) cukor Ajánlott mennyiségek: az ízlés a szerencse és a józan ész függvényében. Felforralunk kb fél liter vízet, majd le a tűzről belerakunk egy filtert, meg valamennyi cukrot és hagyjuk állni kb 4-5 prrcig. Filter kidob. Bele rizs, edény vissza a tűzre, és puhára főzzük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1626 Dátum: 11 nov 21, 13:32:48 » |
|
NEm probléma. A gyertyákat helyettesítem dinamittal, hogy kirobbanó sikert érjek elxD.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1627 Dátum: 11 nov 21, 13:41:13 » |
|
Én ilyen tortát kérek. Nem tagadom egy kicsit azért fertőzött.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1630 Dátum: 11 nov 21, 22:01:58 » |
|
Schimán összelegózom neked öm... medvecukorból Na ez az ami nekem is kell. Talán egyszer ha lesz szabadítom, egész nap a rendelkezésemre áll a konyha és nem fogok 10 lepedőt sajnálni a hozzávalókra, szerintem akkor lehet megkísérletezek vele. Aztán addig már csak némi ismeret kell, hogy hogyan hatnak a fizikai erők az egyes sütemény alkotókra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 21, 22:02:51 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1631 Dátum: 11 dec 18, 22:36:27 » |
|
Én meg sosem sütöttem egyedül tortát, és jobb is így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tatsuu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1632 Dátum: 11 dec 19, 22:17:33 » |
|
Gofri,pörkölt,palacsinta(nutellával ),spagetti,pizza és még sorolhatnám Nagyon szeretnék ramen-t enni , csak kell hozzá néhány olyan hozzávaló, amit nemtudom honnan szerezhetnék be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1633 Dátum: 11 dec 19, 22:46:19 » |
|
Ezt a tortát én sütöttem anyám szülinapjára. Különlegessége, hogy nincs benne liszt, darált dióból készül a tésztája. A krém pedig kávés diókrém. A tetejére szép mintát akartam csokiból, csak az nem ment:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1634 Dátum: 11 dec 19, 22:50:38 » |
|
A kávés diókrémhez használtál valamilyen aromát?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|