Hmm... mivel kezdjem?
Ma elvetemült palacsinta készítési kedvem volt és gondoltam csinálok egy giga adagot!
Vettem egy oltári nagy tálat. Két tojást és ízlés szerint cukrot, plusz egy-két csipet sót.
Rákerestem a szódára és a tejre. Jött a liszt felkutatási project! Megvolt minden. Szép lassan adagolva összekutyultam, amim volt, csak gáz,h rá kellett jönnöm, h nem sok alapanyagból dolgozhattam... Így a nagy adagból lett egy átlagos. Ennek ellenére kényelmesebb a giga tálban dolgozni...fakanállal!!! Szigorúan! Ezek az elektromos bigyók elég bénák, a teljes csomómentességet kedvelő ínyencek a hagyományos módon dolgozzanak
Főleg ha szeretnének némi erőt a karjukba is szerezni, mert a lényeg,h jó sűrűn keverjük ki és az aztán megdolgoztatXD Ha már elégedettek vunk a dologgal, akkor mehet bele mégtöbb szóda és nem túl hígra, de felhígítjuk
Persze palacsintát mindenki tud csinálni, de nekem kedvem szottyant mesélni róla kicsit a teljesség igénye nélkül
A cukortól nem fog lesülni, bárki bármit hisz is, ha kedvenc teflonos serpenyőnket vesszük elő! És a tésztába is teszünk 3 ek. olajat.
Legfontosabb dolog: mindeközben csináljunk oltári rumlit! Mert csak így az igazi
Ööö... viszont... ne hagyjuk a tűzön az olajat, amíg telefonálunk^_^'
Tölteni pedig fantááázia szerint bármivel:D Lekvár, kakaó, fahéj, mogyorókrém...
Láááv-láááv! Mindenkinek jó étvágyat
http://kepfeltoltes.hu/070828/k_sz_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/070828/hmm...de_guszti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg