|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1261 Dátum: 09 máj 23, 18:05:30 » |
|
köszi szépen, asszem ezt a kövi pokerpartyra meg is csinálom...
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1263 Dátum: 09 máj 28, 22:13:18 » |
|
Nekem is van egy joghurttorta receptem, szinte ugyanezek kellenek bele. A tejszínt hozzá én mindig dr Oetker habporból szoktam csinálni (bocsi, nem reklámnak szántam, remélem elnézik ezt nekem ), ha jól tudom teljesen növényi alapú, 1,5 deci tej kell csak a felveréséhez. Azért nézd meg a csomagolását, biztos, ami biztos. Másik lehetőség még a szójatejszín, azt viszont nem tudom, mennyire lehet kapni, meg az ízét sem ismerem, de szerintem nem lehet rossz. A C-terv, hogy tejszín helyett több joghurtot teszel bele, meg egy picit több zselatint, hogy biztosan ne legyen folyós. Mondjuk a tejszín pont arra szolgál ebben a receptben, hogy könnyebbé, levegősebbé tegye a torta állagát, de szerintem nem nagy baj, ha kimarad. Attól még az eredmény szerintem ugyanolyan élvezhető lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1264 Dátum: 09 máj 28, 22:39:15 » |
|
Nos, a torta az ma délután elkészült, tejszín és cukor (mer húgom azt se ehet) nélkül. De gondoltuk - mivel a család változatos ízvilágú; ki édesszájú, ki a sósat szereti - , a cukor elhanyagolható, mki majd magának ízesíti. A tejszínt, meg mint kiderült, anyukám is kihagyta..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1265 Dátum: 09 máj 28, 22:48:47 » |
|
Na, akkor már későn segítettem, nem is figyeltem, hogy nem ma írtad a hsz-t. XDD (off: látszik, hogy mostanában elfoglalt vagyok eléggé és nincs sok időm fórumozni ) Szerintem ügyesen megoldottad. Bár nálunk lehet, ennek ellenére én is kevés cukrot teszek bele, a gyümölcsök alapban is finoman ízesítik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1267 Dátum: 09 máj 31, 23:50:52 » |
|
jajj lapozgattam a guglit és kezdek éhes lenni, fáj a szívem, ha akármelyik képre i ránézek... így hajnali 1 kor üres hűtő mellett... http://nemisbeka.hu/tags/kosarka/
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1268 Dátum: 09 jún 02, 15:38:20 » |
|
Nyammm, nagyon guszták azok a kosárkák, szívesen megkóstolnám őket. *hangos gyomorkorgás* Kérdeznék egyet én is, hátha van valakinek egy jó kis ötlete: Hamarosan kerti buli lesz nálunk, arra keresek valami tutkó bólé-receptet. Ami nem túl bonyolult (úgy értem, nem kell bele olyan sok minden) és mégis itatja magát. Tom, a guglin rakatszám van, de olyan kellene, ami már valakinek bevált, nem szeretnék vele bakot lőni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1269 Dátum: 09 júl 22, 11:25:31 » |
|
Eddig sikeresen eltüntettem 1 kiló sárgabarackot, egy fél tepsi camembert tortát, és most várom, hogy kész legyen a répás muffin ^__^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1270 Dátum: 09 júl 22, 11:27:36 » |
|
Én meg ma eltüntettem már egy adag gombapörit+reggelire dinnyét *___*
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1271 Dátum: 09 júl 22, 12:59:27 » |
|
Dinnyheee idén még nem is ettem EEEEz igy nemjó am megin sütöttem almáspitét és és már csak 2 darab maradt T_T gonyosz család felzabáltaa
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 22, 13:00:24 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1272 Dátum: 09 júl 22, 20:10:15 » |
|
Palacsintatorta. Egy réteg kakaó egy réteg túró egy réteg vanilliapuding egyréteg csokipuding és folytatódik a sor. Nagyon finom.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1273 Dátum: 09 júl 26, 14:00:14 » |
|
tojásos tészta ketchuppal , sima tojás kechuppal , túróstészta cukorral, mákos torta ^^ nyami
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|