Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 08 júl 19, 15:45:00 » |
|
én édeszájú vook a pohát álltalában majjnem negyedéig van cukorral meg kakoval aztán go be mikróba... zis így kezdte úgy 2 héttel ezelőtt x'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 08 júl 19, 15:47:10 » |
|
Ada: Ez igazán... étvágygerjesztő XDDD Most úgy... hánynék XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 08 júl 19, 15:50:00 » |
|
Cukor és... 2 héét... :'X Nekem kicsit sok főleg h én alapból hányok a meleg kakaótól XP Hmm amúgy a mai ebéd... lángos volt ^.^ Naon fincsi volt sóval és sajttal. =3 Hmm egy lángos kb 400 Ft bár kétszer nagyob de mi akkoris ingyen ettünk Levesre rá se néztem :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 08 júl 19, 15:53:06 » |
|
Nugetts volt sültkrumplival és ketchup-al...kicsit olyan McDonald's érzésem volt
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 08 júl 19, 21:10:48 » |
|
Öhhm...most nemtom mit kapok érte,de...szerintem egész étvágygerjesztő volt az a kakaóXDDDmegkóstólnámXDaludt kakó...nyááámi...3éves vmi gagyi töltelékkel ellátott csoki elfogyasztása után ez semmi...
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 08 júl 19, 21:13:07 » |
|
Gibbi: Hát jóéjtvágyat XDDD Én.. nagyon nem enném meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 08 júl 19, 21:32:36 » |
|
Az a kízás, hogy nállunk van elrakva babapiskóta, de mivel tesóm barátnője vette anyám megtiltotta h egyek belőle, de már több hónapja ott árválkodik! T.T De még semmire sem használta, csak egyszer anyám csinált belőle vmit, és akkor ettem belőle 2 darabot, de csodás íze volt! Oan szemétség ezzel kínozni engem, mert mindig ott köszönt a méhűtő tetején! Amúgy az én kakamániámat nem is tudnám mikorra vissszavezetni, mintha velem együtt nőtt volna fel a kakaó! nekem az a "kávém", és le vok törve, ha délben kelek, és anyám nem engedi h igyak, mer ebédelünk XP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 08 júl 20, 17:28:47 » |
|
Vannak azok a kocka alaku instant kínai tészták, amiket forróvizzel kell megcsináln, azokat enyhe túlzássa lehet instant ramennek nevezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 08 júl 21, 00:41:06 » |
|
Shiro!!!!! Haihaihaihaihai!!!! Nem túlzás:D xD az én szótáramban nagyon azxD igaz,h csak tészta, víz és egy csomagocska fűszer, meg egy csomagocska olaj xD De akkoris xD mindig pálcával eszem a koliban:d annyira király:D A tescoban ilyen 50 ft körül van, a spárban drágább - de néha nincsenek benne a kis zacsik xD - a aaa zauchanban meg 60 ft asszem és kirááály:D ócó kolikaja xD tré és nyami ^^ de csak pálcával és csak műzlis tálban.... a harry potteresemben csak abban és másban nem xD csak abból lehet ilyet enni, csak akkor ramen, és ezért shiro neked mégse lehet ramennek hívni xD szal bocsi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 00:42:42 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 08 júl 21, 14:52:57 » |
|
De nekem van hozz ilyen kínai/japán tálkám, meg pálcikával szoktam enni, meg amiből mostanában csinálom annak az a neve, hogy Gold Tiger (Kin Tora, ha valaki valaki így jobban érti a jelentését ) vagyis én is nevezhetem annak. Meg általában két adagot csinálok meg ütök rá 3-4 tojást, meg a tetejét megszórom sajtal, aztán bele a tálba, amibe alig fér bele, de még megy rá sajt, meg agy kis szója szóz. (ez a tigrises kicsit nagyobb s néha nehéz megenni két adaggal, máskor meg kevés ), Am egyszer régen vettünk olyat, amibe voltak kis hozzá valók garnéla, meg nerimono vagyis az akkor tényleg igazi instant ramen volt, igaz, akkor lövésem se volt róla, hogy mit eszek, csak annyi, hogy valami kínai kaja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 08 júl 21, 22:28:38 » |
|
Wow, ez remekül hangzik:) Néha én is teszek bele ezt azt, de a tiéd g-a-z-d-a-g:D mármint piszok finom lehet:D na jó, még ezt is ramennek hívhatjuk - sőt! - a potteres tálkás változatom mellett:p
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 08 júl 21, 22:33:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 08 júl 21, 22:34:31 » |
|
Akkor teszkóba lehet venni ramen alapot? Úgy ennék egyszer ramen-t, de nicns se japán étterem a városba (ha jóltom xDD), se japán kaja (instant), de ez utóbbi valszeg van, csak vak vok xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 08 júl 21, 22:35:29 » |
|
Amúgy ha már japán kaják: akinek kedves az élete próbálja majd ki a Pocky nevű édességet! Imáááádom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|