AtrHkOrd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 07 júl 10, 22:31:29 » |
|
...
Én egyébként a hagyományos magyar ételeket szeretem, Stahl Judit terrorakciói néha eléggé megviselnek, amikor elkapom az adást, de egy jó rakottkrumpli vagy csirkepaprikás sokkal jobb kedvre tud deríteni. De a húsokat máig nem tudom mézzel vagy gyümölccsel elképzelni...
Moderátor: OFF törölve. - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 12, 18:39:03 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #106 Dátum: 07 júl 10, 23:12:28 » |
|
McDonadls. helyben vagyunk. A világ egyik legundorítóbb dolga. Belegondolok, hogy fele annyi pénzből 10* olyan finom kaját tudok csinálni, mint amit a Mekiben árulnak. És azok az alávaló trükkjeik. Vááááh. Jah amúgy érdekes h a kajákon 200%-os haszon van. Mégegyszer: 200% Ha már ilyen kaja, akkor inkább egy darab zsömle, párizsi, sajt, paradicsom, mustár, ketchup, paprika és minden ami otthon van. Úgy kell aztat. Mint a falusi pizza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #107 Dátum: 07 júl 10, 23:46:31 » |
|
Elarulom neked hogy minden élelmiszeren minimum a 140% es ha ezt veszed figyelembe ne oan drága egyebkent meg szerintem finomak a Mekiben a kajak bar nekem csak a csirkemell meg a sajtburger izlik de, nem mondanam 1 kajara sem hogy sza* na meg amugy is izlések és pofonok, en amr ettem egyebkent rengeteg sajtburgert es meg sose volt töle semmi bajom csak ettem 1 jot és finom volt. Meg itt ugyvan amugy hogy 240ft ert 2db sajtburgert kapsz nem tom arrafele hogy van de itt igyvan debbe bar nem minden fele de a Plazaban igy van.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 07 júl 11, 06:51:24 » |
|
... Mostanában a sushit szeretném kipróbálni. Tapasztalatok???
Moderátor: OFF törölve. - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 12, 18:41:59 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 07 júl 11, 09:36:50 » |
|
Ha már ilyen kaja, akkor inkább egy darab zsömle, párizsi, sajt, paradicsom, mustár, ketchup, paprika és minden ami otthon van. Úgy kell aztat. Mint a falusi pizza.
nos, a párizsi véleményem szerint emberi fogyasztásra alkalmatlan ^^ tudtad hogy miket darálnak bele??? nem is mondom, én megtudtam 1 éve és azóta nem eszek párizsit. inkább 10 000 mcdonalds mint 1 szelet párizsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #110 Dátum: 07 júl 11, 10:14:07 » |
|
Mostanában a sushit szeretném kipróbálni. Tapasztalatok???
Én még nem ettem, de úgy tudom, hogy finom. Engem is el akartak már rángatni sushit enni, de nem bírom a tengeri bigyókat... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 07 júl 11, 10:19:12 » |
|
én meg nem bírom a nyers halat :>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 07 júl 11, 10:47:38 » |
|
én imádom a engeri bigyókat és a nyers dolgokkal sincs semmi bajom (a Tatár bifszteket szeretem), nekem a társaság hiánya bajom. Egyedül nem jó kajálni, a sushit meg minden barátom inkább hanyagolná..... :'(
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #113 Dátum: 07 júl 11, 13:47:41 » |
|
A tengeri bigyókat én is szeretem! Sushit még nem ettem, de bátran kipróbálnám! Sztem az ősszel meg is lesz:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 07 júl 12, 01:18:07 » |
|
a sushi nagyon finom megettem csomót meg a tengeri hínárszerű növény is finom volt hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurenai
Vendég
|
|
« Válasz #115 Dátum: 07 júl 12, 01:21:40 » |
|
Sushi?... Még nem ettem... De terveimben van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #116 Dátum: 07 júl 12, 18:45:33 » |
|
Moderátor: A McDonald's reklámot és anti-reklámot hagyjuk abba! A Téma címe: Ki mit szeret enni? Avagy fincsi kaják!- Chakra
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 07 júl 12, 21:24:28 » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nagyon szeretem a lecsót.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #118 Dátum: 07 júl 12, 21:39:38 » |
|
énis megeszem...de én a zuzapörköltet valahogy jobban díjazom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 07 júl 12, 21:45:38 » |
|
nem szeretem annyira a zúzát elég rágós, na de viszont a gomba pörkölt egészen más
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
|