Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #735 Dátum: 08 ápr 05, 13:19:10 » |
|
Öööö...ide azzal a recepttel!!! Hehe, na jó a viccet félretéve én is mindenfélét beledobálok a rántottába, pl.: borsóval, hagymával nagyon finom konyharemekeket tudok kotyvasztani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #736 Dátum: 08 ápr 05, 15:09:19 » |
|
anyám, én csak magában szeretem a rántottát asszem kihánynám :'X :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all in
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #737 Dátum: 08 ápr 07, 14:23:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"minél jobban próbálsz valamire nem gondolni, annál inkább belemerülsz..." ->ha ezt bárki megdönti tiszteletem az övé
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #738 Dátum: 08 ápr 07, 14:24:00 » |
|
Legjobb kaja a világon az illatos-omlós csirke + eredeti rizs...én anno kínai étteremben eszek belőle,ha szexárdon járok...de akkor annyit,h kitántorogni is alig tudok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #740 Dátum: 08 ápr 07, 22:12:19 » |
|
Evett már valaki borssal megszórt palacsintát? Nekem tegnap sikerült... (Fater valszeg összetévesztette a fahéjjal ) De finom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #741 Dátum: 08 ápr 07, 23:32:26 » |
|
Ha már a véletleneknél tartunk étel ügyben. ... Igaz ez ital ügy, de ez is hozzá tartozik a táplálkozáshoz. Szóval anyám gyerekkoromban véletlenül összekeverte, a málnaszörpöt, a kocsiolajjal (ami nem tudom, hogyan kerülhetett a konyhába ) Szóval vízzel felhiggított kocsiolajat ittam. Elég érdekes íze volt. Ételből meg a különböző csirkeraguk amik nagyon jók. Kihagyhatatlanok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #742 Dátum: 08 ápr 07, 23:37:19 » |
|
Huhh! Ez sántít... A motorolajat hogyan lehet felhígítani vízzel? Az olaj úszik a víz színén! Igazán feltűnhetett volna anyukádnak, hogy túl nehezen keveredik a szörp a vízzel! Biztos növényi alapú volt... Azzal esetleg... De részvétem... Legalább ízlett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #743 Dátum: 08 ápr 08, 14:31:06 » |
|
motorolaj??? jáj... bár azért azt meginni is tehetség kell, már bocs bár én a kutyakaját is megkóstoltam 14 éves fejjel... kivi voltam milyen a száraz kutyakaja, hát kiderítettem. de egész jó... Egyszer voltunk Romániába (illetve többször is, de mind1...) és ott egy kajáldába ettünk egy rántotthúst és azon még a paníron kívűl volt valami mogyorónagyságú, vékonyra vágott nem tudom mi... Eltelt azóta vagy 3 éve, de még mindig nem tusjuk mi lehetett az... de valami eszméletlen finom volt:) húúú, egyszer derítsem ki. de amúgy ha panírozásnál teszem a zsemlemorzsába szezám(vagy n?)magot és úgy sütöd utána ki, úgy is álltati fincsi:D
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #744 Dátum: 08 ápr 08, 14:39:31 » |
|
A macska konzervet én is megkóstoltam múltkor ^^" Kíváncsi vagyok..nah... De a motorolaj tényleg durva... mondjuk tudhatnánk, h. a mi kis Minatónk gyomra mindent bevesz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #745 Dátum: 08 ápr 08, 14:41:14 » |
|
Arvael-san: a tojásos rizs az alap xP Édes-savanyú mártás sajnos nincs hozzá...csk olyan leves van,de az nekem nem ízlett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all in
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #746 Dátum: 08 ápr 08, 15:56:17 » |
|
motorolaj??? jáj... bár azért azt meginni is tehetség kell, már bocs bár én a kutyakaját is megkóstoltam 14 éves fejjel... kivi voltam milyen a száraz kutyakaja, hát kiderítettem. de egész jó... Egyszer voltunk Romániába (illetve többször is, de mind1...) és ott egy kajáldába ettünk egy rántotthúst és azon még a paníron kívűl volt valami mogyorónagyságú, vékonyra vágott nem tudom mi... Eltelt azóta vagy 3 éve, de még mindig nem tusjuk mi lehetett az... de valami eszméletlen finom volt:) húúú, egyszer derítsem ki. de amúgy ha panírozásnál teszem a zsemlemorzsába szezám(vagy n?)magot és úgy sütöd utána ki, úgy is álltati fincsi:D húú olyat én is ettem és az mandula volt... nagyon finom abból bármikor, bármennyit:p
|
|
|
Naplózva
|
"minél jobban próbálsz valamire nem gondolni, annál inkább belemerülsz..." ->ha ezt bárki megdönti tiszteletem az övé
|
|
|
Oro
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #747 Dátum: 08 ápr 08, 16:01:50 » |
|
Sztem a favorit a Mustáros hús vagy a borsó leves, de a halászlé se utolsó kaja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #748 Dátum: 08 ápr 08, 16:54:40 » |
|
all in: wááááááááá!!!! köszi.... na akkor az a héten még asztalra kerül:D jáááj, de jó. örök hála:D Mustár... jáááj, azt se nagyon csipázom. akkor én Minato ellentéte vagyok. Az ő gyomra mindent az enyém semmit nem vesz be :'X Bár vegyük jegyzőkönyvbe, hogy elkeztem kondizni/fogyózni és a múlt héten egyszer már ettem pároltzöldséget (!!!) Én... zöldséget... asz'ittem ott halok meg tőle... fúj... azóta joghurton élek inkább, mint zöldségen:D Amúgy a joghurt is finom:D a kefír már nem... olyan mint a romlott tej... nem mintha nem ittam volna még soha...
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
all in
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #749 Dátum: 08 ápr 08, 17:02:09 » |
|
semmi én ilyet úgy ettem, h pipihusi feltekerve a közepében álfonyalekvár és a paníron meg mandula.... oltári
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|