25 máj 25, 20:27:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te hogyan képzelnéd el Kakashi barátnőjét vagy feleségét?  (Megtekintve 56353 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Lina Lisana
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #150 Dátum: 12 máj 13, 11:45:21 »

Szerintem valaki olyan akivel kiegészítik egymást. Például Anko nem rossz ötlet Gondolkozik
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Beni-kun
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!

« Válasz #151 Dátum: 12 jún 14, 13:13:27 »

Eggyetértek sztem is Anko illene hozzá. De amúgy eltudtam volna képzelni ahogy Asuma halála után meglátogatja Kurenai-t és megvigasztalja összejönnek és felajánlja neki hogy sajátjaként neveli majd a gyermeküket, ikszdé Bár ez egy ninjától nem nagy igéret. ikszdé
Naplózva

\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #152 Dátum: 12 júl 26, 00:36:24 »

Itt is megkapjátok Nyelvesít Pojén

Hogy hogyan, sehogy, már megvan kki lesz az, a Gedo Mazou.

Idézet a manga topikból:
"Kakashi elrontotta a Kamuit? Ugyan, továbbfejlesztette. Csak szegény Madárijesztő nem vette észre, hogy ő volt, úgy meglepődött.

ha megnézitek az 5. panelt (ami a baloldali oszlopban fentről a harmadik, vagy alulról a második.)
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/595/15
Akkor ott látható, hogy Kakashi előtt a Mazou hejett egy fiatal istennő van. Na jó ez így paradoxon. Pojén
De a lényeg, hogy Kakashi feltalálta a feltalálta az Oriás démonszobrot fiatal nővé változtató jutsut"

Véleményem szerint, ha már annyira rajong Jira könyveiért, akkor a Sado Mazo se állhat messze tőle, és hát most most megtalálta  hozzá a partnert. Nevet Pojén

Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #153 Dátum: 12 aug 25, 01:43:01 »

Na ide se tegnap írtam.  smirksweat
Azon gondolkodtam, h mi lenne ha valami nagyon perverz nőszemély (mondjuk Konohából v máshonnan [nem fontos h ninja-e v. sem] intenzíven kikezdene vele? (ilyen "levakarhatatlan", [kb. mintha Ino részegen és valami ajzószertől bódultan kikezdene Saukével])
Akkor vajon "elmenekülne" onnan v "kötélnek állna"? (mondjuk ez a nőszemélytől is függ)  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 27, 18:05:29 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #154 Dátum: 12 aug 25, 05:44:54 »

Én Kakashi-hoz Yuugao-t tudnám elképzelni. Hayate meghalt szóval egyedül van és hát ott Obito emléktáblájánál tudta, hogy miért késik folyton és ki az az Obito.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #155 Dátum: 12 aug 27, 11:30:51 »

Szerintem meg vele is ugyanaz a helyzet mint Kurenaival.
Túlságosan szerette Hayatét, nem hiszem hogy kell neki más.
Tsunade sem akart senkit Dan után, pedig nekik nem volt gyerekük sem, mégis milyen sokat szenvedett miatta világ életében. 
Nekem még mindig Anko a top favorit. Mosolyog

Gedou Mazo? Még viccnek is rossz. ikszdé Nem elmebeteg a csávó, vagy mi.

Ayumichan, Kakashinak elég lenne 1-2 pohár, hogy kötélnek álljon egy akármilyen nőnek.  Nevet
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #156 Dátum: 12 aug 27, 14:46:23 »

Lehet h elég lenne neki 1 feles is.  Gondolkozik
Amúgy 1x valamikor régen "csináltam neki 1 nőt" azaz 1 Kushinát ábrázoló fanartot alakítottam át (úgy h más valakinek látsszon) mellé raktam Kakashit meg 1 hátteret be mögéjük.
http://kepfeltoltes.hu/120827/kakaayu4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1 ilyen megjelenésű nőcivel lehet h jól meg lenne. (már csak az akérdés h ehhez a nőcihez milyen belső tulajdonságok passzolnának a külseje alapján.)
Naplózva

Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #157 Dátum: 12 aug 27, 17:45:39 »

Sztem Hanare..vagyis legalább ő az eggyetlen aki tetszett neki.ikszdé
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #158 Dátum: 12 aug 27, 17:59:47 »

Hanare valóban tetszett neki (annyira h hagyta h elmenjen), csak az a baj h technikailag "ellenség" (1 kém), szal vagy neki kéne elárulni azt a falut ahol van, vagy Kakashinak Konohát.  Gondolkozik
Naplózva

Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #159 Dátum: 12 aug 27, 18:13:22 »

Ő, hanare mondta hogy otthonának érzi konohát,kakashi meg nem az a fajta aki elárulná ...Szval ha egynap elkéne dönteni valamelyiknek az biztos hogy hanare lenne,aki elhagyná a faluját.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 27, 18:14:29 írta Autine » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #160 Dátum: 12 aug 27, 18:20:47 »

Már csak az kérdés h Konoha hogy reagálna rá h oda megy a nőci (a lebukása után), bár mondjuk ha Naruto "egyesíti" a shinobi nemzeteket...  Gondolkozik
Naplózva

Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #161 Dátum: 12 aug 27, 18:25:39 »

Bekönyörgi kakashi ,vagy naruto ...Cunade nagyi megengedné sztem ikszdé...Hát amilyen könnyen sorát is befogadta.Csak egy jó szó kell hozzá.
Naplózva
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
*

« Válasz #162 Dátum: 12 aug 27, 19:45:20 »

de Tsunade igényesen kitessékelte az irodájából Sorat egy rossz szó miatt.! Nevet  ikszdé
Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #163 Dátum: 12 aug 27, 19:46:54 »

Kakashi az utolsó a klánjából? Mert ha igen akkor illene szaporodni, az lesz a vége h valami Madara félék kinyírják és kihal az egész családfa. Kishi adhatna nekünk valami támpontot h milyen nő jön be neki, (Hanare filler, nem Kishi műve)
Ha meg úgy van ahogy Shiro mondta, lehet h bejön neki a sado-mazo, akkor meg valami vad csaj (Temari típusú, csak 1-2 évvel idősebb) kéne neki.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #164 Dátum: 12 aug 27, 20:25:52 »

Amúgy valószínűleg volt neki családja. Sőt nem zárnám ki, hogy felesége és gyereke is. Ezt azért gondolom mert amikor Sasukével beszélt akkor utalt valami ilyesmire, hogy elveszített ő is mindent mint Sasuke.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins