Saske-kun
Gennin
Nem elérhető
The Last
|
|
« Válasz #90 Dátum: 09 máj 29, 19:54:03 » |
|
hát mint rin csak éppen nagyobba
|
|
|
Naplózva
|
Do you know why you are so weak?? -Because it is too small...
YOUR HATRED
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #91 Dátum: 09 máj 31, 13:58:26 » |
|
Szerintem legyen olyan a csaja, mint Kakashi anyja Miért, ő milyen volt? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #92 Dátum: 09 máj 31, 15:11:13 » |
|
Hát mint amilyen a barátnője lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #93 Dátum: 09 máj 31, 15:23:13 » |
|
STM: szójáték? tökhülyeség mert ez a topic pont arról szól hogy milyen is de ebből nem derűl ki semmi.
Szerintem Kakashi barátnője egy ANBU csajszi aki erős szép nem túl rámenős nem nyálas és elviseli Kakashi szokásait mint a könyvolvasás az elkésés...
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #94 Dátum: 09 máj 31, 16:30:50 » |
|
Szerintem legyen olyan a csaja, mint Kakashi anyja Miért, ő milyen volt? ^^ Hát, mivel Kakashi hasonlít az apjára, az ő felesége... hmmm, nem is tudom, hogy néz ki ,de gondoltam, hogy akkor Kakashinak is olyan csaj kéne, mint amilyen az anyukája. Összeillő pár lenne, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #95 Dátum: 09 máj 31, 19:46:14 » |
|
Lehet h szerelmes az Ichaicha főszereplőnőjébe? Mivan ha Jiraya ezt a főhősnőt 1 "valóságos" nőről mintázta és később eza csajszi összefut Kakashival... és ha Kakashi rájönne h arrol a csajsziről lett mintázva az Ichaicha főszereplője, akkor vajon bepróbálkozna e nála valamivel? Am most h "visszatért" lehet h +változott a nők terén ( úgyértem h már járt a halálban, így lehet h emiatt másként fogja fel az életet, és nemakarja h kihaljon a klánja). Mindenesetre szivesen +nézném az udvarlási módszereit...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
hinamori amu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 09 jún 02, 18:24:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #97 Dátum: 09 jún 24, 15:21:11 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 24, 15:22:00 írta Saleen S281 »
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #98 Dátum: 09 jún 24, 19:17:24 » |
|
Az a lány kissé gyerekes nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #99 Dátum: 09 jún 24, 22:04:38 » |
|
hát úgy 19-20 környékére szacolmán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #100 Dátum: 09 aug 17, 21:22:55 » |
|
Mi lenne ha Kishi összehozná Kakashit a Mizukagével... Nemtom h ezaz ötlet most h jött, csak úgy felmerült bennem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #101 Dátum: 09 aug 18, 09:32:38 » |
|
Én is eltudnám képzelni őket együtt, de nem hiszem, hogy lesz belőle vmi. A Mizukage szemmel láthatólag pasi fóbiás és szerintem idősebb is, mint Kakashi vagy legalábbis idősebbnek néz ki. Meg kakashihoz vmi sportosabb kinézetű nő jobban illene szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #102 Dátum: 09 aug 18, 09:45:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 09 aug 18, 09:53:07 » |
|
Hát nemtudom,szerintem samuival jobban összeillene! Ugyan olyan jellemű emberekből álló csapata van mint kakashinak,a személyisége is hasonló,és ha átmegyünk összeesküvés elméletek gyártásába,ugye a csaj a villámok földjén lakik,és hát kakashi fő eleme(ha lehet így nevezni) a villám+nem is az a rondaság samui taicho,eléggé ott van,úgyhogy kakashi nem járna vele rosszul vele! :'P xDD Szóval szerintem megvan a kakashihoz tökéletesen illő csaj.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 18, 11:35:57 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #104 Dátum: 09 aug 18, 12:07:01 » |
|
Ez a Samui dolog nagyon tetszik! Tényleg illenének. Samui jól néz ki, biztos hogy jó ninja és mivel ő a csapat vezetője ezért az esze is biztos vág.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|