uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #615 Dátum: 09 jan 18, 12:24:38 » |
|
akkor lehet a 3. azaz Higuchi vagy a 4. Mikami az 5. és a 2. kizárva mert ők nők xd
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #616 Dátum: 09 jan 18, 19:48:40 » |
|
Hát ha Yaoi-ra gondoltak,akkor tényleg, Higuchi v. Mikami lehet v. nem tom. De sztem Misa az. A yaoit én sem csípem, tehát inkább Misa, mint vki más.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #617 Dátum: 09 jan 18, 19:59:48 » |
|
Misa vagy Takada am. én gyűlölöm a yaoit
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #618 Dátum: 09 jan 18, 21:04:19 » |
|
Na az az, Takada. az volt aza a filmes csaj, akit Misa utált v. mi. De inkább Misa, legyen. Misa 4ever. A yaoik közül, csak a Gravit szeretem, már, ha az Yaoinak számít.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #619 Dátum: 09 jan 23, 18:37:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #620 Dátum: 09 jan 23, 21:59:05 » |
|
Inkább szegény Mello... Az életét adta azért h Near elkaphassa Light.ot. Ezt Hárman nyerték meg. De Ryuk a végén... Se baj... Vasárnap viccesebb lesz mint az animében
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #621 Dátum: 09 jan 23, 22:34:17 » |
|
Nem inkább holnapot akartál mondani?És igen szegyén Mello....egy-két csokikereskedés csődbe fog jutni nélküle Visszatérve a holnapi filmre csak anyit tudok mondani hogy hagyni kellett volna az animét ahogy van nem butítani ilyesmikkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #622 Dátum: 09 jan 23, 22:47:57 » |
|
Nem inkább holnapot akartál mondani?
Nem ugyanis a Last Name Vasárnap lesz... De Ryuk a végén... Se baj... Vasárnap viccesebb lesz mint az animében
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 23, 22:48:34 írta uchiaboy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #623 Dátum: 09 jan 23, 22:56:33 » |
|
Utánanéztem és téleg vasárnap lesz de holnap is lesz valami ami Death Note néven futxD Nemtudom valahogy a filmesített verzió nekem nemjönn be,animébe sokkal jobban átérzem a mű lényegét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #624 Dátum: 09 jan 23, 22:59:49 » |
|
2+1 részből áll de át van variálva is a sztori... Ami inkább a manga alapján készült? Te még nem is láttad a Desu Noto filmeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #625 Dátum: 09 jan 23, 23:07:21 » |
|
Nos nemigazán. Habár az animére nagyon rávagyok kattanva a filmbe nemmerek belekezdeni de erröl a 3 részröl már hallottam ha jóltudom a3.-ba van Mello és N is.Ezaz amit a legkevésbé szeretnék megnézni,szegény Mellot belese merek gondolni ki alakíthatja.Az egyetlen jópont az előzetesekböl itélve hogy Ryukot jól megcsinálták .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #626 Dátum: 09 jan 23, 23:11:41 » |
|
Ryukot nem volt nehéz CG-val Amúgy Rem személye sokkal megnyerőbb mint az animében... Near és a 3. rész? Ne úgy képzeld el h Near összefog L-el Kira ellen... A 3. Rész független mint az animétől , mint a mangától Mellora nem emlékszem hogy benne lett volna a 3. részben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #627 Dátum: 09 jan 23, 23:15:44 » |
|
Én olvastam régebben itt a topicban hogy a 3.-ban lesz mello erre alapoztam de ha láttad biztos neked van igazad szal megkönyebbültem hogy legalább Mellot megkimélték Nemgondoltam hogy near összefog L-el ugyanis az animéböl kiindulva arra gondoltam volna hogy L addigra már halott lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 23, 23:23:07 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #628 Dátum: 09 jan 23, 23:18:53 » |
|
Mellora nem emlékszem , de nem mondom hogy nincs benne... amikor újdonság volt akkor láttam...azaz kb. nyáron. Harmadik rész L utolsó 23 napjáról szól és h hangulata is legyen , a címe L Change the World.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #629 Dátum: 09 jan 26, 13:51:52 » |
|
Megnéztem tennap a filmet, ma alig tudtam felkelni Érdekes volt... a befejezése tetszett, nincs benne N meg Mello. Így kellett volna befejezni az animét is. Persze ez csak az én szerény véleményem. Ami nem tetszett: -elég bizarr volt a színész szájából hallani, hogy "ölj meg!" -ha nem láttad a rajzfilmet néha nehézkes megérteni, nem bír annyi tartalommal -a magyar szinkron valahogy nem illik a japán emberekhez. Ami oltári volt: -a halálistenek nagyon szépen meganimálták őket! Bár Ryuk néha túl idióta volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 26, 13:53:03 írta Csirguz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|