24 nov 15, 06:42:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 57
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Death Note  (Megtekintve 187992 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
zole
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #630 Dátum: 09 jan 26, 17:10:54 »

én egyet nem értek Ha Ren beleírta a listájába L nevét akkor L miert nem halt meg?
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #631 Dátum: 09 jan 26, 18:35:07 »

Gondolom azért mert L már hamarabb felírta a nevét egy másik listára és ugyebár hozzáírta a 23 napot tehát hiába írta le Ren is már nemhasznált hisz fenvolt egy másik listán.
Naplózva

Csirguz
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #632 Dátum: 09 jan 26, 19:59:01 »

Igen, Watarit viszont nem írta fel a másikra, így ő meghalt. Én L helyében biztos több időt hagytam volna magamnak, dehát az nem lett volna szórakoztató smirksweat
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
uchiaboy
Kezdő Jounin
*

Uchiha klán egyetlen uchia-ja

« Válasz #633 Dátum: 09 jan 26, 20:28:35 »

Nannnnnnnnni???
Ne csináljátok h az Animax Ren-ezett volna?
én egyet nem értek Ha Ren beleírta a listájába L nevét akkor L miert nem halt meg?
Gondolom azért mert L már hamarabb felírta a nevét egy másik listára és ugyebár hozzáírta a 23 napot tehát hiába írta le Ren is már nemhasznált hisz fenvolt egy másik listán.

Vagy ugye csak elírtátok?
23 napnak pedig jelentősége van Nevet : L Change The World
Naplózva

Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha!
Azért uchiaboy mert  az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #634 Dátum: 09 jan 26, 22:00:28 »

Hát L -nek nem sikerült "change the world " Én azt nem értem h Light nem értette azt amit Near mondott a találkozásukkor a lista másolatokról vagy mi?
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
uchiaboy
Kezdő Jounin
*

Uchiha klán egyetlen uchia-ja

« Válasz #635 Dátum: 09 jan 26, 22:22:11 »

Nos Light tudta hogy Near kiakrja cserélni a füzeteket ezért elvitte Mikami az igazit a bankba , És a hamisítványt hurcolta magával. Light viszont nem tudta hogy az eredetit Near ellopattatta a bankból. Remélem érted hogy miről beszélek Nevet
UI: L Change The World pedig a 3. Moviera volt utalás nem pedig Lfan beszólás kacsint
Mert az ez : L Forever!
Naplózva

Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha!
Azért uchiaboy mert  az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #636 Dátum: 09 jan 27, 00:10:24 »

Nah volt szerencsém(bár ez inkább balszerencse volt Technikai KO) most hétvégén megnézni az Animaxon a DN Movie 1-et és a 2-öt és meg kellett állapítanom, hogy valami hihetetlenül szar az egész és itt most nem a megvalósításról beszélek, mert tudom, hogy alacsony költségvetéssel dolgoztak, hanem inkább a színészi teljesítményről(ami sokszor nincs is, komolyan néha az volt az érzésem, hogy a nagyanyám is hitelesebben alakítaná Lightot mint az a színész aki a filmben játszotta. >.<#),  és a történetről, mert annak ellenére, hogy azt mondták, hogy csak helyenként változtattak a manga eseményin nem nagyon láttam benne olyan jelenetet ami egy kicsit is emlékeztetne arra ami a mangában szerepel, szóval kb. a szereplőkön kívül szinte semmi sem stimmel, de a lényeg, hogy nekem nagyon nem jött be, nem is értem, hogy Japánban mitől volt ez olyan nagy szám. >.<#
Naplózva

boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #637 Dátum: 09 jan 27, 00:38:34 »

á a moviba nagyon aszaltam a szívrohamokat hogy játszották el ááá +_+

...és gondolom attól volt nagy szám, hogy sikeres volt az anime, meg a manga, és mindenki megnézte ezért a movi-t is... szerintem
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 27, 00:39:48 írta boci555 » Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #638 Dátum: 09 jan 27, 14:04:11 »

Hát ez a mivie nagyon gagyi! főleg Light.
...és gondolom attól volt nagy szám, hogy sikeres volt az anime, meg a manga, és mindenki megnézte ezért a movi-t is... szerintem
ezzel én is eggyet értek, aki látta az animet vagy olvasta a mangát már csak kiváncsiságból is megnézi a filmet, mint pl én
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #639 Dátum: 09 jan 27, 14:24:31 »

Hát ez inkább afféle költői kérdés volt, mert én olvasom a mangát és láttam már az animét vagy kétszer és imádom is mindkettőt főleg a mangát, mert szerintem a manga hangulatát még az anime se tudta visszaadni, de ez a movie nagyon gyenge, jah és aki nem tudná ez a movie az anime előtt készült, szóval részben ezért is volt a kérdésem. Mosolyog
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #640 Dátum: 09 jan 27, 18:04:56 »

Hát, én amúgy se néztem volna meg de, így most annál inkább nem. Mondjuk, szerintem eleve egy rakás sz*r lesz, ha egy animét filmre visznek. Ez a DN movie meg katasztrófa egy ilyen, jó anime és manga mellé.... :/
Naplózva
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #641 Dátum: 09 jan 27, 21:09:21 »

Nos Light tudta hogy Near kiakrja cserélni a füzeteket ezért elvitte Mikami az igazit a bankba , És a hamisítványt hurcolta magával. Light viszont nem tudta hogy az eredetit Near ellopattatta a bankból. Remélem érted hogy miről beszélek Nevet
UI: L Change The World pedig a 3. Moviera volt utalás nem pedig Lfan beszólás kacsint
Mert az ez : L Forever!

Köszi a választ  Mosolyog
Naplózva

♥♥
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
mesza
Újonc
*

« Válasz #642 Dátum: 09 feb 26, 21:57:48 »

Hali!

Ha azt vesszük h naponta csak 1 oldalt ír vki a könyvbe (Misa, Kira, Mikumi, mind1) akkor azért 6 év alatt már egy szép vaskos könyvnek kéne lennie nem ? Nevet Meg ugye lapokat is téptek ki belöle v mindig törlödnek a nevek v h van?
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 26, 23:49:22 írta mesza » Naplózva
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #643 Dátum: 09 feb 27, 17:35:01 »

Szerintem akit beleírnak és miután az meghlat kitörlődik a neve de nem tudom elgondolkoztató Gondolkozik Mosolyog
Naplózva

♥♥
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #644 Dátum: 09 feb 27, 17:44:43 »

Biztosnem mert mikor Ryuk először dumált Lightal mondta hogy meglepő hogy enyi nevet írt be ilyen rövid idő alatt,akik addigra már meghaltak szoval nem törlődött a nevük Mosolyog.Egyébként szerintem egyszerűen csak spórolnak a helyel,hisz elég kis betűkkel írt mindenki nameg több lista is volt,Light tuti kiszámolta ezt is hogy ossza be Nevet.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 57
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins