zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #630 Dátum: 09 jan 26, 17:10:54 » |
|
én egyet nem értek Ha Ren beleírta a listájába L nevét akkor L miert nem halt meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #631 Dátum: 09 jan 26, 18:35:07 » |
|
Gondolom azért mert L már hamarabb felírta a nevét egy másik listára és ugyebár hozzáírta a 23 napot tehát hiába írta le Ren is már nemhasznált hisz fenvolt egy másik listán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #632 Dátum: 09 jan 26, 19:59:01 » |
|
Igen, Watarit viszont nem írta fel a másikra, így ő meghalt. Én L helyében biztos több időt hagytam volna magamnak, dehát az nem lett volna szórakoztató
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #633 Dátum: 09 jan 26, 20:28:35 » |
|
Nannnnnnnnni??? Ne csináljátok h az Animax Ren-ezett volna? én egyet nem értek Ha Ren beleírta a listájába L nevét akkor L miert nem halt meg?
Gondolom azért mert L már hamarabb felírta a nevét egy másik listára és ugyebár hozzáírta a 23 napot tehát hiába írta le Ren is már nemhasznált hisz fenvolt egy másik listán.
Vagy ugye csak elírtátok? 23 napnak pedig jelentősége van : L Change The World
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #634 Dátum: 09 jan 26, 22:00:28 » |
|
Hát L -nek nem sikerült "change the world " Én azt nem értem h Light nem értette azt amit Near mondott a találkozásukkor a lista másolatokról vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #635 Dátum: 09 jan 26, 22:22:11 » |
|
Nos Light tudta hogy Near kiakrja cserélni a füzeteket ezért elvitte Mikami az igazit a bankba , És a hamisítványt hurcolta magával. Light viszont nem tudta hogy az eredetit Near ellopattatta a bankból. Remélem érted hogy miről beszélek UI: L Change The World pedig a 3. Moviera volt utalás nem pedig Lfan beszólás Mert az ez : L Forever!
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #636 Dátum: 09 jan 27, 00:10:24 » |
|
Nah volt szerencsém(bár ez inkább balszerencse volt ) most hétvégén megnézni az Animaxon a DN Movie 1-et és a 2-öt és meg kellett állapítanom, hogy valami hihetetlenül szar az egész és itt most nem a megvalósításról beszélek, mert tudom, hogy alacsony költségvetéssel dolgoztak, hanem inkább a színészi teljesítményről(ami sokszor nincs is, komolyan néha az volt az érzésem, hogy a nagyanyám is hitelesebben alakítaná Lightot mint az a színész aki a filmben játszotta. ), és a történetről, mert annak ellenére, hogy azt mondták, hogy csak helyenként változtattak a manga eseményin nem nagyon láttam benne olyan jelenetet ami egy kicsit is emlékeztetne arra ami a mangában szerepel, szóval kb. a szereplőkön kívül szinte semmi sem stimmel, de a lényeg, hogy nekem nagyon nem jött be, nem is értem, hogy Japánban mitől volt ez olyan nagy szám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #637 Dátum: 09 jan 27, 00:38:34 » |
|
á a moviba nagyon aszaltam a szívrohamokat hogy játszották el ááá +_+
...és gondolom attól volt nagy szám, hogy sikeres volt az anime, meg a manga, és mindenki megnézte ezért a movi-t is... szerintem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 27, 00:39:48 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #638 Dátum: 09 jan 27, 14:04:11 » |
|
Hát ez a mivie nagyon gagyi! főleg Light. ...és gondolom attól volt nagy szám, hogy sikeres volt az anime, meg a manga, és mindenki megnézte ezért a movi-t is... szerintem
ezzel én is eggyet értek, aki látta az animet vagy olvasta a mangát már csak kiváncsiságból is megnézi a filmet, mint pl én
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #639 Dátum: 09 jan 27, 14:24:31 » |
|
Hát ez inkább afféle költői kérdés volt, mert én olvasom a mangát és láttam már az animét vagy kétszer és imádom is mindkettőt főleg a mangát, mert szerintem a manga hangulatát még az anime se tudta visszaadni, de ez a movie nagyon gyenge, jah és aki nem tudná ez a movie az anime előtt készült, szóval részben ezért is volt a kérdésem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #640 Dátum: 09 jan 27, 18:04:56 » |
|
Hát, én amúgy se néztem volna meg de, így most annál inkább nem. Mondjuk, szerintem eleve egy rakás sz*r lesz, ha egy animét filmre visznek. Ez a DN movie meg katasztrófa egy ilyen, jó anime és manga mellé....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #641 Dátum: 09 jan 27, 21:09:21 » |
|
Nos Light tudta hogy Near kiakrja cserélni a füzeteket ezért elvitte Mikami az igazit a bankba , És a hamisítványt hurcolta magával. Light viszont nem tudta hogy az eredetit Near ellopattatta a bankból. Remélem érted hogy miről beszélek UI: L Change The World pedig a 3. Moviera volt utalás nem pedig Lfan beszólás Mert az ez : L Forever! Köszi a választ
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
mesza
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #642 Dátum: 09 feb 26, 21:57:48 » |
|
Hali! Ha azt vesszük h naponta csak 1 oldalt ír vki a könyvbe (Misa, Kira, Mikumi, mind1) akkor azért 6 év alatt már egy szép vaskos könyvnek kéne lennie nem ? Meg ugye lapokat is téptek ki belöle v mindig törlödnek a nevek v h van?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 26, 23:49:22 írta mesza »
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #643 Dátum: 09 feb 27, 17:35:01 » |
|
Szerintem akit beleírnak és miután az meghlat kitörlődik a neve de nem tudom elgondolkoztató
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #644 Dátum: 09 feb 27, 17:44:43 » |
|
Biztosnem mert mikor Ryuk először dumált Lightal mondta hogy meglepő hogy enyi nevet írt be ilyen rövid idő alatt,akik addigra már meghaltak szoval nem törlődött a nevük .Egyébként szerintem egyszerűen csak spórolnak a helyel,hisz elég kis betűkkel írt mindenki nameg több lista is volt,Light tuti kiszámolta ezt is hogy ossza be .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|