Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #435 Dátum: 08 máj 18, 13:22:37 » |
|
Bocs de valaki felvilágosítana ki ölte meg L???? Hogyan került Riuk vissza Light-hoz ki az az N?? Hány füzet van most lent???? Kit keresnak most ??? Bocsi de levagyok 4-5 résszel maradva!!!!!! Rem oldotta meg Mert Light így akarta N=Neartudtommal 2 egy Light egy Misaé mer szerintem a 2 shinigamié itt nem számítKit keresnek most? Ezt a kérdést ne haragudj nem igazán értem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 18, 13:23:31 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #436 Dátum: 08 máj 18, 13:28:57 » |
|
Tegnap láttam hogy valami őrült kapott egy halál listát és összevissza robbangat.
De ez azért sz*r hogy Light apja meghalt.
Ki az a szőke kölyök?????
Amugy Light most L???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aya
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #437 Dátum: 08 máj 18, 14:32:10 » |
|
az a szőke kölyök Mello... ő küzdött régebben L posztjáért Near ellen, de mikor megtudta h L halott lelépett és engedte h Near legyen L utódja ...egyébként meg sztem az egyik legjobb kari amúgy meg igen most Light játsza L szerepét, mert nem akarták nyilvánosságra hozni h L meghalt, ezért vkinek át kellett vennie a szerepét, és mivel a rendőrök közül csak Lightnak van ehhez elég esze ezért most ő L (és Kira egyszemélyben-nem rossz )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 18, 14:32:57 írta Aya »
|
Naplózva
|
People live their lives bound by what they accept as correct and true, that's how they define "reality" but what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts...their "reality" may all be a mirage. - Uchiha Itachi
Utolsó mondat: Mit félsz tőle? Hiszen csak egy nő...
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #438 Dátum: 08 máj 18, 14:36:53 » |
|
Ja köszi mostmár valahogy tisztában vok és igy talán könnyebb felvanni a régiszálat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #439 Dátum: 08 máj 18, 14:46:12 » |
|
nah rászántam magam tegnap, hogy megnézzek egy részt az animaxon. és az 1. benyomásom az, hogy így egyáltalán nem olyan hangulatos... néhány szinkront eltaláltak, néhányat meg elrontottak. am én még mindig nem néztem végig az animét, csak L halála után még pár részt, mert valahogy ráuntam de így is az egyik kedvenc maradt am innen leszedheted direktbe: http://bleach-network.com/media/death-note-anime-downloadsfeliratot meg az animeaddicts-ról
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 18, 14:47:52 írta Csirguz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #440 Dátum: 08 máj 18, 14:53:04 » |
|
Kösz hogy jösz!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #441 Dátum: 08 máj 18, 18:35:56 » |
|
Emm... ti milyen szinkronnal néztétek a Death note-ot? Mert most akarom elkezdeni és nem merem megnézni magyar szinkronnal... vagy nem rossz? Mert letölteni meg nem tudom mert az az oldal ahonnan eddig töltöttem elromlott. :S
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #442 Dátum: 08 máj 18, 19:14:02 » |
|
Szerintem egész jók de azért ne ugy képzeld el mint a Narutot a Jetixen annál sokkal jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #443 Dátum: 08 máj 18, 19:14:46 » |
|
Jóh jóh csak azóta nem bízom a magyar szinkronban xD
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #444 Dátum: 08 máj 24, 15:56:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #445 Dátum: 08 máj 24, 20:28:28 » |
|
Jaja, ez nagy szívás. Én először azt hittem, mikor L meghalt, hogy nem is nézem tovább az animét. Ő a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #446 Dátum: 08 máj 24, 20:34:19 » |
|
A magyar szinkron szerintem nagyon jól sikerült, ugyhogy érdemes tenni vele egy próbát. http://ctanime.animehq.hu/news.phpInnen le tudod tölteni magyar szinkronnal, de regizned kell, és ha netán nem tetszene a magyar szinkron akkor a van hozzá japán, is a feliratot meg AnimeAddicts-ról le tudod szedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #447 Dátum: 08 máj 24, 21:50:40 » |
|
Köszönöm, de már majdnem végignéztem. Tényleg egéaz jó lett magyar szinkron! Le a kalappal előtte. A japánt nem múlhatja felül, de pl L ( ) hangja nagyon tetszik. Jah és köszike
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #448 Dátum: 08 máj 25, 09:58:43 » |
|
Nah, használtam azt az oldalt amit mondtál, de valamit szerintem eléggé elcsesztem. Mikor elindítottam, egyszerre beszéltek japánul és magyarul. Tehát mind a két nyelven beszélnek. Ez 'direkt' van így, vagy nem? (Úgy értem meg lehet oldani, hogy csak magyarul beszéljenek?) Nagyon jó lenne mert így elég gagyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #449 Dátum: 08 máj 25, 10:37:45 » |
|
Hát igen mondjuk nem Windows Media Playerrel kéne, használj helyette BS playert vagy Media Player Classic-ot. Ezek azért jobbak mert ki tudod választani bennük, hogy melyik szinkron menjen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|