Marky-G
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 júl 07, 21:10:38 » |
|
Ciao! Hát őszinte leszek nekem be jött ez az annak ellenére h fiú vagyok. Az érdekes számomra h találtam 48. 49 és 50. részt is a neten.. És nem értem h még nem indult 2. évad akkor h lehet fent 3 rész a tervezetten kivül.. Várom érdekes véleményeteket..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shachi-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 júl 25, 20:12:14 » |
|
Sziasztok! Bocsi, ha rossz helyre írok, de nem igazán találtam a megfelelő topicot. Leginkább a szerkesztőkhöz fordulnék a kérdéssel. Mikor fejezitek be a Nana utolsó 3 részét előreláthatólag? Lassan egy hónapja minden nap rákattintok az oldalra azzal a reménnyel telve, hogy felteszitek. Előre is köszi a választ: Adri
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titi276
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 júl 25, 20:43:21 » |
|
Köszi, hogy átraktad. Apropó, a sorozat feliratára gondoltam természetesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 júl 25, 20:49:49 » |
|
A 45. részhez ha minden jól megy hamarosan lesz felirat... hogy a hamarosan mennyi időt takar hát dunsztom nincs róla... igyekszünk... de ugye nekünk is van ezen kívül dolgunk (dolgozunk/tanulunk<-igen nyáron is valaki ezt teszi ) avagy pedig szeretnénk a nyárból valamit pihenésre/nyaralásra is fordítani de attól még meg próbálunk vele olyan gyorsan haladni ahogy csak időnk és erőnk engedi... De szerintem a kövi részt már tényleg a eléggé közeli jövőben várhatod
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 júl 26, 09:56:22 » |
|
Ez gyors volt! Sajna most nem tudom megnézni a részt, de azért köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titi276
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 júl 26, 15:00:29 » |
|
Értem, értem. A nyár valóban nem arra való, h a szobában üljünk az angol szövegek felett. És én is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 aug 12, 10:09:52 » |
|
Ciao! Hát őszinte leszek nekem be jött ez az annak ellenére h fiú vagyok. Az érdekes számomra h találtam 48. 49 és 50. részt is a neten.. És nem értem h még nem indult 2. évad akkor h lehet fent 3 rész a tervezetten kivül.. Várom érdekes véleményeteket.. Kíváncsi lennék azokra a részekre...nem hiszem, hogy ezek létező részek, főleg, ha megnézed a szöveget a 47. rész végén!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 aug 12, 10:29:30 » |
|
Nah pont ma láttam, hogy fentvannak a 46, 47. részek feliratai, úgyhogy gyorsan meg is néztem mindkét részt. Igazából egy-két dolgot nemigazán értek. Annyit igen, hogy Hachinak kislánya van Takumitól, de akkor most kivel van? Még mindig Takumi felesége vagy összejött Nobuval? Viszont a mangát nemtudom megnézni - pedig érdekelne - mert szinte semmit sem tudok angolul xD ha németül lenne, azt megérteném de az angol....
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 aug 12, 10:35:09 » |
|
Hachi Takumival maradt, a gyűrű is azt mutatta.Remélem a 2. évad hamar kijön és sok minden benne lesz!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 aug 12, 19:01:54 » |
|
Már én is alig várom a 2.évadot mert kíváncsi vagyok,hogy mi történt Nanával olyan rossz érzésem volt az 1.évad végével remélem, hogy nem az lesz benne amire gondolok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 aug 21, 12:05:36 » |
|
Én az első részeket a tv-ben láttam és nagyon megtetszett Nana és "Hachi" különböző személyiségek mégis nagyon jó barátok Vannak szomorúbb és vidámabb részek ami tökjó Az eggyetlen amit nem bírok az az hogy Hachi rengeteget sír elszomorító .... Egy kérdés : Takuminak miért van jobbkormányos autója ????
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 aug 21, 12:28:18 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 18, 19:28:19 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Blani
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 szep 09, 14:51:34 » |
|
Sziasztok!
Még új vagyok itt és szeretném megkérdezni,hogy tudtok e nekem segíteni abban,hogy hol találom meg a Nanának az összes részét?Jó lenne szinkronosan vagy felíratosan.Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|