Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 08 okt 23, 15:58:58 » |
|
Ehh én debeleszerettem bee az animébe. AnimeAddicts-es ismertetőő: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.406 47 részes. Yazawa Ai mangája alapján készüült. Nem tudom hg lesz-e 2. évad, egyenlőre nem úgy néz ki...xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 20, 19:30:50 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 okt 23, 16:04:03 » |
|
Imádom *___* Oosaki Nana a févörít^^ Szvsz ez sokkal jobb mint a ParaKiss^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 okt 23, 16:07:38 » |
|
Szerintem iis. Bár azt még csak most kezdtem el nézni..x'D hmm Shinichi a fav. x3 xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 okt 23, 18:39:52 » |
|
Fiú létemre én is olvasom a mangát és néem az animét(épp most is) Nagyon jó És vicces...hmmmm ? Hachiko
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 okt 24, 08:10:19 » |
|
A kedvenc 10 között debütált már az első néhány résztől kezdve....., azóta se változott, minden nehézség nélkül tartja a helyét! Haj tényleg jó lenne a 2. évad!!! Ja és meg kell hajolnom Hachiko ízlése előtt, én is azt a két pasit választottam volna, és remélném, h csak az egyikkel futok össze és nem kell dönteni köztük.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Aayame
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 dec 14, 11:24:36 » |
|
Sziasztok! Az egyik manga újságban volt pár oldal manga és ott olvastam először. Majd barátnőm megvette nekem az első kötetet és ez után megnéztem a 39.részig, de sajnos csak a 33.ig találtam hozzá feliratot. :crybye:Remélem a Naruto-kun-osok végig lefordítják majd. Nagyon szeretném őket érte. A manga japánban még mindig fut és van egy oldal ahol folyamatosan rakják fel az új megjelenéseket én ott szoktam még követni. Érdekes dolgok történnek benne Én teljesen Takumi párti vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 dec 23, 23:39:56 » |
|
Most olvastam, hogy a mangában sajnos *spoiler* meg fog halni Ren. Te jó ég, ő az egyik kedvenc szereplőm. Nana Ren nélkül valahogy elképzelhetetlen. Most ez elég keményen letaglózott. Rég voltam már ennyire csalódott (vagy inkább szomorú) egy anime / manga miatt. Azt hiszem ideje megvennem a NANA mangakat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 23, 23:44:42 írta Chidori »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 jan 02, 15:13:32 » |
|
már meg halt auto balesetben sajna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 jan 02, 15:15:08 » |
|
Igen, az új mangát neten én is megnéztem és... hát addig jó amíg ezt a jelenetet animen nem látom.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 jan 03, 18:03:48 » |
|
Hát egy jó darabig nem is fogod mert még nincs második évad sajna meg mire kiadják magyarul addigra valamelyik nyugdijas otthonban kötök ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 jan 04, 18:54:32 » |
|
nem hiszem, hogy csinálnak folytatást az animének... de ha a magyar mangára várunk akkor...húú 40 leszek mire kijönXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 jan 05, 19:48:12 » |
|
lesz az 70 is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 jan 10, 17:55:21 » |
|
Amy Lee D. én úgy tudom, hogy az animenak lesz folytatása, egy magyar anime blogon már hivatalosan is "meghirdették" ezt, a japánokra hivatkozva. Valami olyasmit is hallottam, hogy a mangának kb a 90. fejezetig kell eljutnia és csak akkor kezdik el csinálni. Eddig semmi olyan hírről nem hallottam, hogy nem lesz folytatása.. Amúgy nézte valaki a 80. Nana mangát? Enyhén nagy depizések vannak benne, de hát nem is csodálom.. Szegény Nanat nagyon sajnálom, kicsit leépült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 jan 12, 16:06:42 » |
|
én el olvastam hát nana egy kicsit kikészült
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 jan 14, 16:49:49 » |
|
Hát, ha lesz akkor én csak örülök neki. Bár nem szívesen látnám, hogy Ren meghal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|