24 nov 23, 06:34:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 175 176 [177] 178 179 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 480763 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2640 Dátum: 14 júl 13, 13:32:33 »

Ez milyen vita topic? (Szinte) Egyhangúan döntünk valamiben. Nevet
Amúgy nem a gépekkel van gond szerintem sokkal inkább az emberekkel. Azért a terminátoros jövő nevetséges.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2641 Dátum: 14 júl 13, 13:36:07 »

A terminátoros jövő tényleg erős túlzás, de azért azon fennakadtam, amikor megtudtam nemrég, hogy a szovjeteknek tényleg volt egyfajta Skynet-szerű rendszerük, ami adott esetben önmagában, emberi beavatkozás nélkül is indíthatott teljeskörű nukleáris támadást az amerikaiak ellen. Persze az nem derül ki egyértelműen, hogy tényleg teljesen ki volt-e belőle iktatva az emberi tényező, valamint az sem, hogy ma használatban van-e még ez a rendszer.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2642 Dátum: 14 júl 13, 13:36:54 »

Idézet
De nem örülök ennek az egész chipelősdinek.

Hát én se. Lassan tényleg bejönne akkor az a teória, miszerint a gépek átveszik az emberek felett az irányítást. Még belegondolni is rossz...

Már átvették, mindenki a telefonját és a Facebookot bújja, bezzeg mi még a játszótéren verekedtünk, szexújságot rejtegettünk és nyakig sárosan mentünk haza. #90 kids #nosztalgia #bezzegamiidőnkben
Naplózva

Ryder93
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főállású kalózvadász

« Válasz #2643 Dátum: 14 júl 13, 13:42:28 »

Azok voltak ám a régi idők... Mennyit fociztunk, bringáztunk haverokkal. Rohadt nyomasztó ma már úgy cangára szállni, hogy bármerre mész, egy ismerőst se látsz kint.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2644 Dátum: 14 júl 13, 13:59:35 »

Már átvették, mindenki a telefonját és a Facebookot bújja, bezzeg mi még a játszótéren verekedtünk, szexújságot rejtegettünk és nyakig sárosan mentünk haza. #90 kids #nosztalgia #bezzegamiidőnkben
Ez nevelés kérdése. Semmi több. Még ha betondzsungelben is nevelkedsz akkor is tudsz kint lenni sokáig és sárosan, vizesen, gilisztákkal a kezedben hazatérni. Egyszerűen könnyebb, ha a gyereket már 0 évesen vagy 9 évesen a gép és a tévé elé teszik, könnyebb, ha vesznek nekik 200 000 Ft-ért egy Iphone-t hogy tudjon rajta játszani, közben a faluból-városból ki nem teszi a lábát. Itt nem csak a médiát, meg a tököm tudjam, mit kell hibáztatni, hanem a hülye szülőket. Ha a gyerek a tévé előtt ül, nem kell rá annyit figyelni. Nagyon durva, de ennek mindig a szemtanúja vagyok, mikor lemegyek az egyik ismerősömhöz. Pont a múltkor ment egy mese, vagy egy sorozat a tévében és a 1,5 éves gyerek, az 5 éves és a 9 éves, úgy neki tapadt a képernyőnek, hogy azt se hallották volna meg, ha atomot robbantottak volna. Az anyuka, meg természetesen a tévé elég rakja a gyerekeket, mert ha nem ott vannak akkor meg figyelni kell rájuk. Egyedül meg nem mehetnek ki a kertbe.

Szóval az egyszerűség miatt élnek ott a gyerekek, leginkább, meg több figyelmet kapnak.

--------------------------------------
A nyakig sáros részről eszembe jutott, hogy mikor én Erdei suliba jártam, természetesen elég sokat voltunk kint a természetben, sőt ugráltunk a patakban meg minden. Egyszer focizás közben, vagy valamilyen játék közben elesett egy fiú és elkezdett bőgni. Tudjátok mi volt a baja? Az hogy sáros lett a gatyája és EMIATT az anyukája meg fogja ölni.

Kérdem én. Mi történt a mosógéppel, vagy olyan nehéz kimosni egy gatyát? Még kézzel is könnyű könyörgöm. Miért kell egy fiúnak attól félnie, hogy saras, vagy piszkos lesz? Nem éppen élni kellene? Plusz azért egy elsős-másodikos-harmadikos eléggé gyorsan nő, ha kiszakad a gatyája, úgy is hamar kinőtte volna, akkor meg nem mindegy?
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2645 Dátum: 14 júl 13, 14:02:12 »

Egyedül nem mehetnek ki a kertbe? Mi van ott? Taposóakna? Méhészet? Kerberosz?
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 13, 14:02:58 írta Ishida » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #2646 Dátum: 14 júl 13, 14:09:15 »

Semmi, egy biztonságos kert, de valamiért mindig kell felügyelet. Mi egymásra vigyáztunk a tesóimmal és kisebb sebeken kívül nem volt semmi, azt meg túléltük. ikszdé
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2647 Dátum: 14 júl 13, 14:10:08 »

Amúgy az előző hozzászólásomból átjött az irónia?  Nyelvesít
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #2648 Dátum: 14 júl 13, 14:11:23 »

Persze, hogy átjött, de mindenre ezt mondják ezért idéztelek téged. Onnan meg jöttek a gondolatok. Nevet
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2649 Dátum: 14 júl 13, 14:17:18 »

Nem kell sztem felügyelet egy bizonyos kor után. Én 6 éves koromtól kb. minden felé mentem és egyszer sem haltam meg.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #2650 Dátum: 14 júl 13, 14:22:46 »

Ezt azoknak a szülőknek mond, akik leszarják a gyerekeiket, de közben rövid pórázon tartják őket.
Ez bizonyos felügyelet, figyelem szerintem kell, de ott van a kert ahova ki mehetnének egyedül, úgy, hogy nem kell rájuk nézni 5 percenként, sőt, szerintem még az iskolába is mehetnének egyedül. Most azokra gondolok akiket feljebb írtam. A 9 éves lány még mindig a szülei viszik (pedig a pici lábaival is max. 20 perc séta, tőlük a suli) és utána is ők hozzák. Én értem, hogy figyelni kell és óvni őket, de nem fognak belehalni, ha a saját lábukon mennek suliba, főleg amíg ide jár a faluba.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2651 Dátum: 14 júl 13, 16:31:33 »

Remélem ezen a fórumon jobb az arány Nevet

Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2652 Dátum: 14 júl 13, 16:41:08 »

Én voltam a románoknál és a szlovákoknál is, valahogy nem tapasztaltam ezt a számot.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2653 Dátum: 14 júl 13, 16:57:07 »

De ezt most hogy kell érteni hogy valaki tud angolul? Ez a százalék szám csak azokra vonatkozik akik patentül tudnak vagy akik félig-meddig azért értik a nyelvet? Mert nem mindegy.

----------------

Engem anyám kísért iskolába, még 7.-ig aztán "fellázadtam" ellene (meg apu és tesóm is besegített a "lázadásban") már hajlandó volt elengedni amikor átiratkoztam a Kazinczyba (az meg pár méterre van csak, oda már nem kísért).
Tudom, hogy a szülők "aggódnak" a gyerekért mert mondanak dolgokat a híradóban is "cukrosbácsikról" meg baleseti tényező is sok, de ha túlzásba viszik akkor az a gyerek nem lesz valami önálló.    smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2654 Dátum: 14 júl 13, 17:01:54 »

Valószínűleg az etnikumok is befolyásolják elég rendesen a mutatókat. Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 175 176 [177] 178 179 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins