Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #2520 Dátum: 14 jún 14, 18:50:32 » |
|
Ne már Aes.  Akkor is utálom ha valaki hibásan idéz valamit, ha csak az utcán szóba kerül, de most 2-vel volt a tied alatt a videó. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2521 Dátum: 14 jún 14, 22:22:37 » |
|
Hát ez tényleg nagyon jó:D Főleg 1:16
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2522 Dátum: 14 jún 14, 23:39:52 » |
|
Ezt lehet a viccek topicba kellene tennem: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2523 Dátum: 14 jún 14, 23:42:05 » |
|
De vajon festette vagy fényképezte a segglyukakat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2524 Dátum: 14 jún 14, 23:43:42 » |
|
Értem én, hogy mi akar a lényege lenni a mondanivalódnak, de az az igazság, hogy olyat, mint a felső a húgom is tud festeni. Szóval na... unalmas egy kép. Az alsó kevésbé. Mind azok ellenére, hogy nem vagyok biztos benne, hogy tudni akarom, egész pontosan mit is ábrázolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2525 Dátum: 14 jún 14, 23:46:48 » |
|
Morita, nem az a kép mondanivalója, hogy milyen mélyre süllyedt a művészet, bár ez is igaz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2526 Dátum: 14 jún 14, 23:47:21 » |
|
Mondjuk az első alkotójának jobb lett volna, ha felveszik a művészetire. Helyesbítek, neki nem biztos, hogy jobb lett volna, néhány a hadiparnak köszönhető fejlesztés is később történik meg... de na értitek mire célzok. Ugye?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2527 Dátum: 14 jún 14, 23:47:37 » |
|
Azért mindenki boldog lehetne, ha lenne egy eredeti Hitlere.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2528 Dátum: 14 jún 14, 23:49:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2529 Dátum: 14 jún 14, 23:51:31 » |
|
Így már érthető. Egye kutya...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2530 Dátum: 14 jún 14, 23:53:22 » |
|
Azt szeretem ebben a fórumban, hogy egy vicceskedő modoros ember sem jön megjegyezni, hogy ő szobafestő volt. Bárhol máshol születtek volna ezek a posztok már lett volna egy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2531 Dátum: 14 jún 14, 23:55:03 » |
|
Egyébként tényleg nem értem, miért van úgy oda az internet azért, hogy Hitlernek volt pár uncsi, de egész szép képe. Vagy csak bennem van a hiba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2532 Dátum: 14 jún 14, 23:59:44 » |
|
Ha felveszik az akadémiára és csodás képeinek hála nagy pénzeket zsebel be, akkor nem biztos, hogy ekkora hírnévre tesz szert. Amúgy a 2. és a 3. kép tetszik a leginkább a linkeltek közül.
Szerintem benned van a hiba.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2533 Dátum: 14 jún 15, 00:02:16 » |
|
Én nem gondolom, hogy sokkal másabb életutat járt volna be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2534 Dátum: 14 jún 15, 00:09:35 » |
|
Német órán gimiben volt egy olyan feladat, hogy soroljunk fel külön híres német festőt, írót és politikust. Annyira adta magát, hogy Hitler. De a tanár valahogy nem erre számított. Jó lenne már, ha nem csak félve lehetne kiejteni a nevét, mert különben összemosnak vele és megbélyegzenek.
Pszichológia órán, a kriminálpszichológia résznél arról volt szó, hogy vajon kinézetből meglehet-e állapítani ki bűnöző típus. Mutattak egy gyerekkori képet Hitlerről amit láttam a neten, mert mindenbe belefut az ember a neten. Mondtam amikor megjelent a kép, hogy az Hitler. A tanárnő aggódó féltő, arccal elkezdte kérdezgetni, hogy nem-e vagyok náci és éreztem ahogy kombinál, hogy mi vehetett rá ilyen eszmékre.
Olyan saját arcomon átnyúlós, földgömböt megkerülős facepalm érzésem volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 15, 00:10:21 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|