25 júl 17, 00:13:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 157 158 [159] 160 161 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 581003 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2370 Dátum: 14 márc 18, 15:16:51 »

Idézet
ezért jelentősen visszaszorítottam pl. a filmezést.
De szép dolog is a szövegértés. Kár, hogy nem mindenki használja.
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2371 Dátum: 14 márc 18, 15:23:32 »

Szerintem inkább hagyjuk ezt a beszélgetést, mert nem igazán fog célra vezetni, amíg ilyen dolgokkal dobálózol. Meg persze amúgy is értelmetlen az egész.

Naplózva
Stance
*

« Válasz #2372 Dátum: 14 márc 19, 15:52:28 »

Én úgy beletudok néha merülni a játékokba, filmekbe, hogy elfeledkezem mindenről és arra az órá(k)ra teljesen kikapcsolódom, feltöltődöm, ezáltal az agyban is pozitív hatások bontakoznak ki a lélekre, testre nézve. Ez a meditáció.
Ami rossz hatással lehet az emberre, az a rengeteg, felesleges információ. Például facebook, médiahordozók. Az agynak is van egy napi korlátja. Ha túlterheli az ember, tudatosan vagy tudatlanul (tudat alatt) akkor elhatárolódik az ember a saját természetétől, punnyadtnak érzi magát tele közönnyel.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2373 Dátum: 14 márc 19, 17:50:05 »

Resident Evil első néhány része

Nem gondoltam volna, hogy valaha is melegséggel töltöd el szívem, de most megtetted.  Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2374 Dátum: 14 márc 19, 18:56:01 »

Stance, téged ki kéne állítani és mutogatni a népnek, komolyan zseniális vagy Nevet Képes vagy azért leállni Lew-et ok nélkül alacson csí-szintűnek vagy valami hasonló spirituális rongynak nevezni mert piál/cigizik, de amikor te leülsz kockulni az meg már nem kevesebb mint  A meditáció maga ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 19, 18:56:44 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Stance
*

« Válasz #2375 Dátum: 14 márc 19, 19:26:29 »

Sőt, még olyan bunkó is vagyok, hogy vissza se olvasom, mit írt vissza. Bár én nem ítéltem el Lewet, a gondolatmenete volt teljes abszurdum, csak azután ítéltem el magamba, miután elsőnek reagált a hozzászólásomra.
A végletekben gondolkodás pedig a gyenge és a buta emberek mivoltja. Mosolyog
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2376 Dátum: 14 márc 19, 19:32:34 »

Amit most írtál annak nemcsak semmi értelme nem volt, de még csak össze se függött azzal amit én írtam, Lew nevének említésén kívül persze, de az is csak amolyan Easter Egg szerűség a kontextusban.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Stance
*

« Válasz #2377 Dátum: 14 márc 19, 19:48:47 »

Így jár az, aki felszínes.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #2378 Dátum: 14 márc 19, 19:53:05 »

Látom Stance ezek az ítélkezések mások felett az elme rabjává tesznek, így ezzel nem fogod elérni a emgvilágosodást Szomorú

Pedig az egyetlen dolog amit valóban elérhetsz 0:52-től :

https://www.youtube.com/watch?v=iwCeCIEgiDE
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2379 Dátum: 14 márc 19, 20:25:19 »

Tolléval kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Igaza van abban, hogy az emberek elméje, mint egy problémamegoldó gép állandóan jár és aki nem tudja megállítani az sokszor szenved emiatt és az emberek ezért is menekülnek, mindig valami cselekvésbe vagy filmbe vagy akármibe, mert ha le kéne ülni 15 percet csak úgy és semmit nem csinálni, az mondhatni fájna. Ezt támogatom, hogy ne legyen így.
(Persze jó élvezetből csinálni dolgokat. Csak különbség van aközött, hogy azért nézem meg ezt a filmet, mert érdekel vagy azért, mert nem bírom ki ha csak létezek és el kell erről terelnem a figyelmemet.

DE. És itt a hatalmas de. Miért csak erről tud beszélni Tolle? Komolyan, soha nem hallottam még arról beszélni, hogy milyen érdekes élményt élt át, vagy mi a kedvenc filmje (Kivéve ha az is arra tanít, hogy élj a jelenben természetesen. Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 19, 20:34:53 írta Gdat88 » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #2380 Dátum: 14 márc 19, 20:35:56 »

Az előző hozzászólásom nem volt gúnytól mentes, de ha most komolyra fordítom a szót, pedig az egyik legjobb élmény a világon amikor csak létezel, főleg ha ezt mondjuk a természetben teszed, és nem gondolkodsz, nagyon fel tud tölteni.

Ha 4 fal között vagyok, akkor pedig úgy szoktam gyakorolni, hogy berakok egy post-rock számot, és nem csinálok mást csak hallgatom azt a 5-10 percet, és nem gondolkodom, el tud vinni az is rendesen.  Nevet

Nőknek ez elég kellemetlen lehet hogy nem tudnak megszabadulni a gondolataiktól.

Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2381 Dátum: 14 márc 19, 20:40:52 »

Bocsánat, de ezt nem tudtam nem így látni:

Utóbbit cáfolom, én néha lefekszem padlóra, beteszek a laptopon valami zenét és 1-2 óráig nem csinálok mást csak hallgatom  Nevet
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2382 Dátum: 14 márc 25, 22:52:04 »

Idézet
Milyen az az európai vallás? Vagy mi számít annak és mi alapján? (Vitába is mehet a válasz.)
A kereszténységre gondoltam. Nyilván más is van, de a többség szinte elhanyagolható. Ennek van a legnagyobb hatása Nem sok római istenhívőt ismerünk. Nevet
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2383 Dátum: 14 márc 25, 23:03:11 »

Á, hogy nem eredetre gondoltál, hanem arra, hogy melyik vallásnak volt a legnagyobb hatása az európai kultúrára.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2384 Dátum: 14 márc 27, 19:21:06 »

Nem vagyok vallásos, de a vallások bizonyos része alapul valamire. Inkább nézek úgy a vallásra, mint egy versre, egy költeményre vagy egy regényre, ami felületes, és nem mindent kell szó szerint venni, nem minden szereplőt kell úgy elképzelni, ahogy leírnak. Nyilván ez így is van.

Ez elég érdekes, hozzá kapcsolódó videó:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=pwgvW6D3_no" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=pwgvW6D3_no</a>
Naplózva
Oldalak: 1 ... 157 158 [159] 160 161 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins