Nos, tudom hogy már van téma,de akkor felvetek mégegyet,hogy legalább ha az egyik elavul,akkor a másik 'tovább éljen'
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szóval... mi a véleményetek az animefanatikusokról?
Mert speciel engem a hideg ráz tőlük,de tényleg. Főleg amikor meglátom MSN partnereim között a sok '-chan'-t, 'Ichigo'-t, 'Naruto'-t,és satöbbit.
Nekem nem azzal van a bajom,ha valaki szeret valakit. És most nem is a 'lightos fanok'-ról beszélek,hanem a 'hardcore' libákról.
Nemtudom,mi a jó abban,ha valakinek japán név van kint MSN-en,vagy akárhol. Szerintem a magyar nevek vannak olyan szépek,ha nem szebbek. (Jó,most mondhatnátok hogy JAJJJ TE MEG SHINICHI VAGY XDXDXD FOGDBE XDXD, mert igen,nekem is volt ilyen korszakom,és habár nem büszkén,de felvállalom. Hálistennek felnyitották a szemem)
Továbbá,attól,hogy láttad a Narutot meg a Bleachet,még nem fogod megváltani a világot,akárhogy is szeretnéd. Attól,hogy azt hangoztatod,hogy ANIMU-MANGA A LEKJOPP DOLOG A VILÁGON,ill. hogy IRODALMI MŰREMEKEK,attól még Rejtő Jenő könyvei magasan lepipálják az összes mangát, és én már sokkal szívesebben nézek meg akár egy - most hülyeséget mondok,képletesen értem - PomPom részt,mint mondjuk egy Bleachet.
'A Naruto a barátságról szól'
Ez mind szép és jó,és elismerem,Naruto (reménytelen) barátsága Sasuke iránt.. khm,'költői', és szerintem JÓ lehetne a Naruto Anime,ha:
- Kivennék azt a töménytelen mennyiségű,untató,idióta filler tömeget,ami benne van,mert így egy
nézhetetlen szar.- Továbbá szebb grafika sem ártana neki,habár a Shippuuden kezdi összekapni magát.
(Megj.: a mangával nincs bajom,azt én az anime rühellése ellenére is nagyon kedvelem,mert szeretem ezt a műfajt)
'JAPÁN <3333 *_____* WATASHI WA HINATA-CHAN DESU KOTO NE??? NEKO-CHAN KAWAII DESU DESU DESU'
Nah ez még,amitől a hideg ráz.
Mi a franc olyan jó japánban?
Azt elismerem,hogy a táj maga gyönyörű,de ettől még senki nem lesz szerelmes az országba. Bár,szerintem magyarország simán van olyan szép,minz japán.
(Most kicsit környezetvédős leszek,előre bocsi)
Az tetszik,hogy minden étkezésnél pálcikát cserélnek?
Tudod mennyi fa az? csak TOKIÓBAN 10MILLIÓAN laknak. Nem is beszélve vidékről.
90millió x 3 x 10 cm = ... űhhh,inkább nem számolom ki.
Jah,meg gondolom a bálnavadászat is nagyon tetszik.. és kipróbálnád a Fugu halat is? Lefogadom,azt se tudod,mi az.
(de a pocky finom,azt viszont elismerem)
Szóval.. aki magára ismert.. aki hardcore animésnek tartja magát...
Vitázzon velem.
ÉS A VILÁG LEGJOBB ANIMÉJE A TENGEN TOPPA GURREN LAGANN.Erről azonban NEM nyitok vitát.