:'DDDD
hát.. ezt elkell mondanom anyámnak.. bizonyítva h tévedett.. mégis jo vook valamiben :'DDDDDD
am meg ez h az ilyenek ilyen gyorsan jönnek és mennek csak annak köszönhető h mennyire szeret az én kicsi lányom
éspersze énisőt
(azért is leírtam nehogy bánkódj h nemtudtad kiírni szem. üzinek xDD msot itt olvashatják sokan xD) éss tééénylegolyanaranyosss *______* xD
> ezmsot ahhogy van ugyanaz amit eddig hajtogattál csak más szavakkal.. de megint neveszedélszre a lényeget..
igen kitartás kell.. de ha ennyit beszéltünk akk meg is volt nem ****ameg ? ezazamit te nemveszelészre.. komolyan kezdem azthinni h neked csak az a léyneg h legyen miért hisztizni.. mindíg csak a rosszat veszed észre.. meg ha szted mi mindíg csak vitáztunk akk meg végképp nincs miről beszélnünk... de sztem előbb átkéne gondolni mindent mielőtt ekkora álltalánosítást kimondassz/leírsz valamiről..
mellesleg énkérekelnézést h nem ohajtottam minden órában felnézni a vipedre.. nagyon sajnálom de nemvagyok ki****ott vipfüggő.. eleve azért csináltam azt a sz*rt mert megkértekrá.. am quvára nemérdekel azonkívül h néha rámjön és elülyülök rajta..
azt h mielől menekülsz aztmeg sztem tesemtudod.. miértvárodel h én tudjam..
ésmellesleg egy szóval nemmondtam h menekülsz előlem.. én ha jolemléxem mindíg "promlémát" írtam.. de lehet h sokvolt tegnap a sör meg az egyéb és ezért ma eléggé szkadozottan kihagy a memóm...
> x'DDDD ámen szivem is benézett :'DD
> Saphiráááám
.... tévedsz :F
elfelejtés ? mégis miér ? mert 1X rámjött hénmost gamelek és ugy is tettem... havi átlag 13 mega beszélgetés mellé már csak dukál h ha kedvem van gamelni akk megtehetem.. depersze 3 óra PoP és akk olyan mintha 10000 éve nembeszéltünk volna v mi ?
höhö am arra emléxel mikor azon akadtál ki h azthiszem h midíg nekem van igazam ?
merténigen :'DDD