Ayumichan
|
|
« Válasz #75 Dátum: 09 júl 01, 23:34:39 » |
|
áááá ennyi gyümölcs közül nemtudok választani. mindig szezonálisan eszek szeretem mind2 fajta dinnyét jól behűtve (a dinnyemagot nemeszem+) sárgabarack, eper, cseresznye, meggy az alma se rossz, de azt inkább pitében szeretem a banánt+ zölden.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #76 Dátum: 09 júl 02, 23:07:19 » |
|
Hát kedvencem, amit csak ritkán tudok enni, sztem logikus, mert ha minden nap hozzájuthatnék, akkor semmi különös nem lenne benne.. szóval ez a görögdinnye. De amiből a legtöbbet eszem iszom az az alma, itthon gyümölcsöskertben 5 nagy almafával már szinte minden nap eszek vagy iszok almát szóval (sütibe, párolva, lekvárként, kompót, almaléformában, szárítva/ aszalva, meg simán nyersen)
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #77 Dátum: 09 júl 07, 10:54:27 » |
|
nekem a dinnye a kedvencem de volt más is a szavazásban de ez a amit legjobban szeretek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #78 Dátum: 09 aug 05, 13:20:47 » |
|
banán forever!!! a körtét nem szeretem!!! meg a szőlőt se nagyon!!! még talán a dinnyét szeretem meg az epret, almát ananászt
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Madoka Motto
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 09 aug 13, 09:41:44 » |
|
a Kedvencem az eper ,de a dinnyét is szeretem...^^
|
|
|
Naplózva
|
"Jelenleg nehéz elképzelni hogy valahol a világban esik az eső"
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #80 Dátum: 09 aug 17, 14:10:11 » |
|
nem eszek gyümölcsöt... nem tudom ez egy örökség a nagynéném se eszi meg
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
*Reira
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
[Naru♥Hina]
|
|
« Válasz #81 Dátum: 09 aug 19, 22:01:14 » |
|
Nehéz, igen nehéz, ugyan is szinte az összes kedvencem fel van sorolva. Gyümölcs téren nem vagyok nagyon válogatós, ugyan is imádom őket, de amiket nem szeretek, és a felsoroltak között akad azok a ; málna. xD [igen. említettem már, hogy nem vagyok válogatós?xD] Amit kiemelnék ; alma, eper, dinnye, barack, narancs, mandarin, szilva, szőlő. Amire még is elsőként nyomtam : alma.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 19, 22:01:55 írta *Reira »
|
Naplózva
|
"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk."
|
|
|
Justine
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 09 aug 30, 19:33:04 » |
|
Alig tudtam választani, mert az összes felsoroltat szeretem, de végül a banánt választottam, mert nagyon szeretem a banános nyaflatyot, ami nálunk, banánból, vaníliás pudingból és csokiöntetből áll. Kiskoromban meg mindenből almásat kértem, pl. állandóan almalét ittam, és a jelem is alma volt.
|
|
|
Naplózva
|
Az álmok legtöbbször valóra válnak, a gond az, hogy sokan egy bizonyos álmot kergetnek, és nem veszik észre a sok-sok beteljesült álmot maguk körül...
Olyan borzalmas, hogy ehhez képest egy rémálom esti ima.
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #83 Dátum: 09 okt 01, 20:07:24 » |
|
Minet imádom *-* De az ananász a legjobb *-* Olyan mint shika haja XDD #
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #84 Dátum: 09 okt 01, 20:24:18 » |
|
Barack és dinnye.. Minden mennyiségben és fajtában *__* Imádom a baracklekvárt, főleg azt a mamámmal csinálunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #85 Dátum: 09 okt 01, 23:41:43 » |
|
Alma. Kicsi korom óta azt zabálom, nagyon sok almát meg tudok enni. *_*
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #86 Dátum: 09 okt 04, 11:52:56 » |
|
Dinnye és a szőlő ezekből bármennyit ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #87 Dátum: 09 okt 04, 21:49:46 » |
|
Áhh, nem lehetne átalakítani a szavazást? Olyan izé, hogy csak egyet lehet választani Ezek közül mindegyiket megeszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #88 Dátum: 09 okt 05, 19:54:40 » |
|
Utálom a gyümölcsöket....undor és harag sőt győlölet jön rám amikor látok vkit gyümölcsöt enni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #89 Dátum: 09 okt 06, 15:36:54 » |
|
Igeeen szeressük a gyümölcsöket!! Innen őszintén szólva az összeset választanám, a ribizli, a szeder, a narancs meg az ananász kivételével. A kiwi talán a kedvencem közülük, csak a hámozás eléggé nyűg. de megéri Barackból meg inkább a sárgabarack..sokszor harapok olyan őszi barackba, ami befelé haladva egyre savanyúbb lesz így kicsit rossz tapasztalatom van róla..A szőlőt meg a körtét is szeretem, csak azoktól meg kiszárad a szám De ami gyümölcsöt igazán meg kóstolnák, az egy Ördög Gyümölcs legyen és lehetőleg Zoan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 06, 15:39:09 írta Daken »
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
|