Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #945 Dátum: 15 aug 20, 15:45:10 » |
|
Hát gyerekek ez beteg... szó szerint volt egy álomképem, amiben Lew a Moderátori Figyelmeztetések topikban szerepelt így, hogy: Végleg itthagyom a Fórumot. Ez mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #946 Dátum: 15 aug 20, 15:46:15 » |
|
Álomfejtésből vizsgáztam és ez azt jelenti, hogy Lew egy gyíkemper.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #947 Dátum: 15 aug 20, 15:52:15 » |
|
Tudtam, mindig próbálta leplezni, hogy mennyire közel állok hozzá lelkileg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #948 Dátum: 15 aug 20, 21:48:10 » |
|
Hát gyerekek ez beteg... szó szerint volt egy álomképem, amiben Lew a Moderátori Figyelmeztetések topikban szerepelt így, hogy: Végleg itthagyom a Fórumot. Ez mi? Nekem miért nincsenek ilyen kellemes álmaim?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #949 Dátum: 15 aug 20, 21:53:06 » |
|
A-a, a kellemes az, amikor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #950 Dátum: 15 aug 20, 22:04:57 » |
|
Ebből nem derül ki hogy mi a kellemes. Amúgy mostanában nem emlékszek az álmaimra, mindig vannak időszakok amikor emlékszek utána meg sokáig nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #951 Dátum: 15 aug 20, 22:23:18 » |
|
Én egyszer zombikat irtottam miközben egy csirke voltam.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #952 Dátum: 15 aug 20, 22:26:57 » |
|
A 2 hete visszatérő álmomban vannak gyíkemberek is.
Na jó, azok nem. De egy idegen faj akar elkapni a kapcsolataim miatt (mely külleme eddig nem lett felfedve, csak érzem hogy akarnak), mialatt a Föld kipusztulóba van. Ez a visszatérő álmom. 2 hét alatt negyedjére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #953 Dátum: 15 aug 20, 22:36:38 » |
|
Mert titkon vágysz egy ilyen kalandra. Apropó űrkaland, a DWt ismered? Na abban sok az űrkaland.
Mostanában azt szoktam (vissza)álmodni reggel amikor lefekszek amit a munkában csinálok éjszakásban. De csak éjszakásban, lehet azért mert csak akkor fekszek aludni rögtön amikor hazaérek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #954 Dátum: 15 aug 20, 23:31:37 » |
|
Nem, nem vágyom rá. Az már közvetlenül megvan. De lehetne egy cuki Ultronos álmom. Szezonja van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #955 Dátum: 15 szep 13, 21:34:42 » |
|
Mai álmom elég zavaros volt, sok mindenre nem emlékszek. Csak pár képre... többek között egy csatornára, egy hullára, Venomra, a szobámra meg arra a pillanatképre, amikor látom, hogy syzygy írt a Csak csajok! topikba. Ez egy isteni jel....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #956 Dátum: 15 szep 13, 21:59:03 » |
|
Azt álmodtam hogy Tokaj irányából jön egy óceán/trnger. Vagyis a Petneházy bérházak megálló már víz alatt van, a 31es megállója (a Kazinczy általános suli megálló) még száraz. Valami nagy zsivaj volt mindenki mindenhova ment (mint egy katasztrófafilmben), én meg csak bámultam ki a fejemből és megjegyeztem magamnak hogy milyen szép élőben a tenger. El sem próbáltam futni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 13, 22:00:21 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #957 Dátum: 15 nov 21, 13:47:34 » |
|
Hétfő - Megálmodtam, hogy nem megyek suliba. ✓ Bevált, pedig eszem ágába se volt a lógás (most) Kedd - Megpróbáltak vadászgépekkel lelőni az amcsik B.újvároson. Na, ez nem teljesült, de hát a lehetetlent álomban se lehet megvalósítani, nem igaz? Szerda - Megálmodtam, hogy kapok Pepsit valahonnan (mivel annyira szerettem volna) - ✓ Bevált a trafikos csajszi ajándékba adott Csütörtök - Találkoztam Kasadyval. Olyan cuki volt. Péntek - Nem aludtam Szombat 04:30 - Egy felhőkarcolóban akart kinyírni egy Spinosaurus. Én túléltem és megmentettem két kisfiút. WTF!?
Mozgalmas hét az álmok terén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #958 Dátum: 15 nov 21, 13:50:49 » |
|
Egy időben vezettem álomnaplót, alkalmanként teleírtam egy-egy oldalt, mert annyi hülyeséget összeálmodtam mindig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #959 Dátum: 15 nov 21, 19:55:56 » |
|
Én sajnos nem sűrűn álmodok. Na jó, hülyeség. Igazából szinte mindig (ahogy mindenki más is), de nem emlékszek rájuk. A fontosabbakat úgyis megjegyzem, ami meg valóban nagy baromság azért vagy nem kár vagy csak azért marad fenn írásos bizonyíték a förtelemről, mert valakit el akartam borzasztani vele.
Szeretném valahogy elérni, hogy a lehető legtöbb álmomra emlékezzek, de nem túl egyszerű. Biztos van rá valami módszer, fekete mágia, hack vagy hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|