Jézusom...én nem egyszer azt álmodtam,hogy terhes vagyok!
Először 12 éves koromban,amikor Bibi Blocksberg varázsolt azzá
Vagy úgy álmodtam,hogy valaki más gyerekét kellett volna megszüljem,de idáig sose jutottam el mert mindig felébredtem.
Ez elég durva,mert én még csak alig vagyok 15! >< (Egyébként egyszer szeretnék anya lenni,mert mi nők elsősorban azért vagyunk a Földön
)
De én mostanában mindig a VOLT osztályommal álmodom.(most voltam 8.-as) Ez azért van,mert hiányoznak,vagy mert
próbálom elfelejteni őket,de álmaimban kísértenek?
És legtöbbször olyanokkal vagyok jóban álmaimban,akikkel nem ápoltam túl rózsás viszonyt...
Ez még inkább ijesztő.
Ráadásul mindig úgy jön ki, hogy én vagyok a középpontban.Ez is érdekes,mert én világéletemben visszahúzódó,szerény lánykaként éltem a mesevilágomban,s a nagy többséget nem is nagyon érdekelte,mi van velem,mert abnormálisnak tartottak.
Na jó,ez nem igaz,csak érzékeltetni akartam jelentőségemet az osztályközösségben.
És ami ehhez kapcsolódik,az osztályba járt egy srác,akivel már totyogós korunk óta ismerjük egymást.Tiszta jó haverok voltunk,testvéri viszonynak már nem mondanám,de megvoltunk.Én meg 4 éve belezúgtam, (2.5 évig tartott),de neki esze ágába sem lett volna azt viszonozni,így semmi se lett belőle.Azóta pedig rájöttem,hogy mekkora egy gyökér,és beszélni se akarok vele.
Errefel sokszor azt álmodom,hogy vele vagyok,és tiszta jól megvagyunk.
Na én ebből egy dolgot szűrtem le: lehet nem tettem túl még magam ezen,de sokkal inkább úgy vélem,azt szeretném,ha minden úgy lenne mint régen(amikor még csak haver volt )
És ez tényleg így van,még ha nem is gondolkodom ezen annyit.