rondár
|
|
« Válasz #120 Dátum: 10 feb 27, 22:37:28 » |
|
Nekem is így ment, csak mondtam egy példát. Nem az zaavr hogy a billentyűk hogy vannak elhelyezve, hanem hogy használhatatlanok voltak.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #121 Dátum: 10 márc 29, 17:23:47 » |
|
Mesterlövész hmm nincs jobb nála ^^ A RosszPcJatekok.Blog.Hu-n keressetek rá.. xĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #122 Dátum: 10 márc 31, 17:14:43 » |
|
a legrosszab az egész wilágon , és mégis mindenki tolja az a METIN 2 F00000000s ennyit tudok rá mondani...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 10 ápr 01, 19:43:07 » |
|
a legrosszab az egész wilágon , és mégis mindenki tolja az a METIN 2 F00000000s ennyit tudok rá mondani...
100%-ig egyetértek. semmi értelme, mert mindig valami kis nyomi beleszól a játékba, és teljesen el van cseszve -.- ja, és a sajátom, amit a legrosszabbnak mondok: nem tudom mi a neve xD most meg akartam keresni, hogy hol van, de nincs kedvem, mindenhol megnézni. de valami vámpirós játék, amit a születésnapomra kaptam 1 éve, és amikor fel akartam telepíteni, nem sikerül. valami ilyet ír: rakja be az eredeti lemezt. hát ennél eredetibb CD-t az az egész játék 1 átverés -.-
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #124 Dátum: 10 ápr 26, 14:32:05 » |
|
vámpíros? talán BloodRayne?...más ilyen játékot nem nagyon ismerek...am nekem eddig nincs nagy bajom a mostani gamekkel:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 10 máj 05, 18:49:01 » |
|
Talán a Rainbow six vegas 2 lenne az új top fos játék, a textura olyan mint a hányás, a játékmenet tipikusan "menj azt lőj (mint a többi ilyen) szóval érdekes játék, 5 perc játékidő után hányingerem lett a grafikától és uninstaláltam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 10 júl 11, 19:10:43 » |
|
Én lájkolom a Rainbow six vegas 2-t, mivel ott taktikázni is kell. Ennyi erővel a Quake; Modern Warfare 2 is sz*r, mivel annyi, hogy mész azt lősz. Legalább ott nem kell egész nap a gép előtt ülnöd, hogy elérj valamit (WoW, Metin2), csak leülsz és szórakozol egy picit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 11, 19:38:49 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 10 júl 11, 19:27:08 » |
|
Legrosszabb játék amivel játszottam az a Knight Online volt. Borzalmas grafika , igénytelen mozgás kultúra tipikusan több időbe telt leszedni , mint játszani vele 10-15p után letettem róla. Rainbow Six szerintem nem rossz. Az , hogy hibás lemezt kaptál nem a játék hanem a kiadó hibája >.< BloodRayne igenis faszájos game. Konzolon kitoltam párszor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 11, 19:27:43 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #128 Dátum: 10 júl 11, 19:43:51 » |
|
Euroofighter Typhoon Nagyod fos ne próbáljátok ki !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #129 Dátum: 10 júl 14, 14:11:49 » |
|
Stance nemtudom mennyire ismered a wowot de pont hogy lich king óta van az hogy ha napi 1-2 óráz játszol akkor is el tudsz érni dolgokat mert egyszerüsitve lett a játék. Persze a legjobb cuccukért még most is vért kell ízzadni de azok a cuccok sem sokkal jobbak mint amit egyszerü megszerezni.
A Metin 2 télleg egy rakás sz*r haver mondta probáljam ki hát 10 percet játszottam vele aztán delete.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #130 Dátum: 10 júl 15, 02:35:36 » |
|
Ez szerintem azért van, mert elöbb a Metinnel játszottam, de nekem tetszik. A WoW-ot meg lusta vagyok tölteni, igy marad a metin. xD Én a Mu online-al voltam igy mostanság. Install, és kb 10 percel utánna uninstall. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #131 Dátum: 10 júl 19, 13:38:57 » |
|
a metin2-öt én is megbántam hogy játszottam 62-es kariig jutottam de rengeteg időm energiám rá ment és nagyon megbántam főleg a magyar kultura miatt a sok kispistik am voltak jo társaságok is meg semmi értelme mi lesz ha eléred a 99-es szintet .. semmi csak az időd meg aki költ rá annak a pénze megy el
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
dabal
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 10 júl 19, 17:01:40 » |
|
Eggyet éertek.Volt idő amikor még én is kipróbáltam és meg is bántam csak időpazarlás és méghülyeség mert értelme semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #133 Dátum: 10 júl 19, 17:06:48 » |
|
Metin 2 háát. Én WoWozom, és miután letöltöttem kb beléptem odamentem egy emberhez, magyar. oké, kb ez úgy 25 mpvolt, töröltem is le xD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #134 Dátum: 10 júl 19, 18:08:02 » |
|
jah de am más szeroknál pl németeknél tök normálisak meg segitőkészek ott nem hátráltattnak téged sőt segitenek am a metin2 megutáltatta velem az összes online mmorpg-s (remélem jol irtam ) játékot csak függőséget okoz én pl a metin2 miatt soakt rontottam a suliban és elvett az életemből 3 honapot akkor jöttem rá hogy igaz az a mondás hogy maga kárán tanul az ember
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
|