Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 08 nov 03, 16:56:47 » |
|
Gondolkodnom kell...de talán a Stronghold-ot említeném meg első helyen, ami a millenium után előrukkolt amaga nagyszerű 2D-s képi világával. A program olyan szinten volt bugos, hogy a várfal mellett lévő favágót nem találta el a nyíl, csak azután, hogy elért egy bizonyos pontot. Emlékszem az első 10 percben, miután észrevettük, még fun volt, szurkoltunk neki, de aztán beláttuk, hogy a programozás határait nem fogja áttörni a kis szerencsétlen...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 08 nov 05, 23:47:08 » |
|
Ez nem kérdés egyértelmű, hogy a Mesterlövész!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
benisenpai
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 08 nov 09, 21:50:45 » |
|
a legrosszabb amivel játszottam................................hát az ps2-n a juiced 2 hot import nights,BORZASZTÓÓÓÓÓ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #18 Dátum: 08 nov 10, 16:45:07 » |
|
Uchiha Nandorhoz csatlakozom... "Mesterlövész"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #19 Dátum: 08 nov 10, 21:25:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 08 nov 11, 22:47:59 » |
|
Nekemis a football generation volt az eddigi legrosszabb játék amivel jáccottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 08 nov 12, 15:18:58 » |
|
Nekem a Wanted Guns volt, kb a 2. ig pályánál elegem is lett belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #22 Dátum: 08 nov 12, 15:48:56 » |
|
Nekem a Football Generation volt az 1. focis játékom, persze fél óránál nem lehetett tovább játszani, mert szétvertem volna a monitort. De nem a legrosszabb játék! Ilyet még mondani sem szabad! Vannak ennél sokkal rosszabbak is! A Mesterlövészhez (szerencsére) még nem volt szerencsém, és nem is akarom, hogy legyen. Az RPCJS vidik alapján nagyon bugos, de szerintem nem lépi át a tűrőhatárt, mert az ember végig tudja vinni miközben még nevet is a vérző buszokon... Szval ha szerintetek a Football Generation meg a Mesterlővész a legrosszabb játék a világon, akkor még nem volt szerencsétek igazán rossz játékhoz! (Ne is legyen)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #23 Dátum: 08 nov 12, 17:01:03 » |
|
Nemtom lehet én vagyok túl igénytelen de nekem tetszett a mesterlövész..sokat lehet röhögni rajta... , sztem a legrosszabb játék, a Far Cry egyik oroszos változata volt...csak, hogy egy bugot említsek a sok közül, ha bementél a vízbe(ami mellesleg full kék, semmi árnyalat és buborékol.) egy idő után már a pálya alatt találtad magad beragadva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 12, 17:05:27 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 09 feb 06, 15:01:43 » |
|
Mesterlövész..akkoriban még nem volt ez a Freddy féle oldal blabla..haverom azt mondta yo, kölcsön adta magyar szinkronos minden, de annyira béna volt hogy..eccerűen förtelmes.. Valamint utálom a Bioware yátékokat mert annyit p*fáznak, hogy az vmi irdatlan..sehol semmi akcio..yo tom cselekmény is kell, de ez a teszetosza haladás...A yátékaik közül csak az a Star Wars-os volt, ami egy kicsit is le tudott kötni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #25 Dátum: 09 feb 06, 15:33:10 » |
|
Bad Day In L.A. nagyon ostoba játék. Az irányitás és az alapsztori jó de a grafika a hangok és a megvalósitás szörnyű. De könnyű kijátszani, két órára leköti az embert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #26 Dátum: 09 márc 11, 21:31:03 » |
|
Életem legnagyobb cslódása az Edge of Chaos independence war 2 volt. Nagyon gyönyörű jól kivitelezett játék csak már a 2, küldetésnél elakadtam. Egy kerek hétig próbálkoztam de végül feladtam. A legrondább Game az Ultra Fighter volt az katasztrófa.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #27 Dátum: 09 márc 11, 21:47:32 » |
|
prince of persia sand of time érthetetlen küldetések bonyolult karakter irányítás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #28 Dátum: 09 márc 15, 19:49:30 » |
|
Ez: http://www.youtube.com/watch?v=H9DroNz7fLsMég messziről se próbáljátok ki 5 méterenként van tippkiírás, amit félóráig mutat és nem lehet átugorni, az ellenségek olyan gagyik, hogy nem értem miért van minden méteren 30 életbogyó, vagyis kis zöld villámjelek -> aka "grün ekg" ...Minden játékkal ízin játszok, de ez olyan könnyű, hogy egy újjal végigviszem mondom úgy, hogy az irányítás az alfabetikus billentyűkön van amit nem lehet átállítani (a gampadét igen, de azzal talán sajna még egyszerűbb). magyarul semmi kihívás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #29 Dátum: 09 márc 15, 20:05:28 » |
|
Gondolkodnom kell...de talán a Stronghold-ot említeném meg első helyen, ami a millenium után előrukkolt amaga nagyszerű 2D-s képi világával. A program olyan szinten volt bugos, hogy a várfal mellett lévő favágót nem találta el a nyíl, csak azután, hogy elért egy bizonyos pontot. Emlékszem az első 10 percben, miután észrevettük, még fun volt, szurkoltunk neki, de aztán beláttuk, hogy a programozás határait nem fogja áttörni a kis szerencsétlen...
Ezt kifejtenéd bővebben? A Stronghold (gondolom amire te gondolsz) a keresztes háború idejére visz vissza, szerintem nagyon tökéletesen. "Favágót nem találta el a nyíl" <<< Ez azért lehetett, mer egy nyílvesszővel favágót nem lehet bontani. "Csak azután, hogy elért egy bizonyos pontot" <<< Szerintem az abszolúte reális.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
|