prospekt
Vendég
|
 |
« Válasz #1875 Dátum: 12 aug 10, 10:08:12 » |
|
Írtam egy levelet Chakrának, de még csak nem is válaszolt. Nem értem, hogy ha ráér fórumozgatni, miért nem tud legalább annyit visszaírni, hogy bocs, de nem érek rá most ezzel foglalkozni vagy valami ilyesmi. Mindenesetre akkor ide is leírom, hogy szeretném töröltetni a regisztrációm, hátha ezt elolvassa, ha pedig önhibáján kívül nem tudott válaszolni az e-mailre, akkor bocsánat a stílusért. (prospekt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1876 Dátum: 12 aug 10, 10:34:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
prospekt
Vendég
|
 |
« Válasz #1877 Dátum: 12 aug 10, 11:34:18 » |
|
Még tegnap kültem neki e-mailt, valamikor biztos nem dolgozott a 24 óra alatt. Arra persze van ideje, hogy a fairy tail csajszereplőit elemezze, amiatt nem rúgják ki? A regisztráció törlése két percnél többet biztos nem venne igénybe, ha régen egy kattintással megoldhatta a felhasználó maga is. Gratulálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1878 Dátum: 12 aug 10, 11:42:27 » |
|
MÉGIS HOGY veszi Chakra a bátorságot ahhoz, hogy a Féri Tél szereplőket elemezze? EZ HOGY TÖRTÉNHETETT MEG? Nehogy már magánéletet éljen egy percig is!!! Dolgozzon! Azért fizetünk neki a ööö aaa öööö retardált hozzászólásokkal!! Chakra, ez egy figyelmeztetés volt az FBI-tól! Látnak! Tudják most is mit csinálsz! Töröd a regisztrációt mert küldik a csapatokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
 |
« Válasz #1879 Dátum: 12 aug 10, 11:57:33 » |
|
Chakra arra használja a szabadidejét, amire akarja. Ne te döntsd el helyette. Mellesleg biztosan van nagyobb problémája, mint a felhasználód törlése. Majd ő felállítja a képzeletbeli sorrendet, és úgy cselekszik. Addig meg nyugodj meg, nem lesz belőle anyagi, fizikai, lelki sérülésed, ha pár napig nem törlődik a felhasználód.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
prospekt
Vendég
|
 |
« Válasz #1880 Dátum: 12 aug 10, 12:03:07 » |
|
MÉGIS HOGY veszi Chakra a bátorságot ahhoz, hogy a Féri Tél szereplőket elemezze? EZ HOGY TÖRTÉNHETETT MEG? Nehogy már magánéletet éljen egy percig is!!! Dolgozzon! Azért fizetünk neki a ööö aaa öööö retardált hozzászólásokkal!! Chakra, ez egy figyelmeztetés volt az FBI-tól! Látnak! Tudják most is mit csinálsz! Töröd a regisztrációt mert küldik a csapatokat!
Amint írt a fórumon, hogy küldjek neki e-mailt, hogy törölje a regisztrációmat, küldtem neki, szóval akár még rá is érhetett volna, és nem írtam, hogy szemét, amiért nem válaszolt, csak furcsa, hogy mégsem írt vissza, amikor nem törölnek olyan sok regisztrációt minden nap. Lehet, hogy egy idő után amúgy is írna, hogy miért nem írt vissza, csak gondoltam felírom ide, hogy nem kaptam választ, hátha nem ment el az e-mailt, és látja, hogy jé, valaki szívességet kért. Ezzel a viselkedéssel csak magadat égeted, meg esetleg Chakrának okozol kellemetlenséget. Ha ilyen nagy a szád, akkor akár te is törölhetnéd a regisztrációmat, látom, úgyis ráérsz, ha meg nem tudod megtenni, akkor igazán megvárhattad volna, amíg ő válaszol trollkodás helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1881 Dátum: 12 aug 10, 12:09:39 » |
|
1. Hol írtam olyat, hogy szemét, ez honnan jött? Nem emlékszem ilyenre, elfelejtettem bevenni a cavigntont. 2. Még mindig szolgáltat a csapat és nem szolgál, ne keverd a kettőt. 3. Nem vagyok a csapat tagja. 4. Ez csupán szarkazmus. Próbáltam reflektálni arra a hisztire amit itt csapsz egy szimpla felhasználótörlés miatt, csak látom nem esett le. 5. Azért akarod törölni a usered, mert nem akarsz fórumozni. Ha nem akarsz fórumozni ne gyere fel. A user törlést jelezted, majd megcsinálják. Ha nem most, majd 2 nap múlva, ha nem 2 nap múlva akkor 1 hét múlva. Nem értem a problémát, hova sietsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KetZee
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1882 Dátum: 12 aug 12, 02:31:22 » |
|
Helló. Asszem ide kell írni, szóval észrevettem, hogy a FT 267. fejezetének 15. és 16 oldala ugyanaz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #1883 Dátum: 12 aug 12, 09:17:31 » |
|
Köszi, hogy szóltál, javítani fogjuk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1884 Dátum: 12 aug 12, 10:34:30 » |
|
Helló. Asszem ide kell írni, szóval észrevettem, hogy a FT 267. fejezetének 15. és 16 oldala ugyanaz.  Javítva.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #1885 Dátum: 12 aug 12, 22:38:04 » |
|
Sziasztok. A Naruto manga 597.fejezetének 14.oldalán, az direkt világháború? Nem ninjaháború?
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Waff
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1886 Dátum: 12 aug 14, 14:09:35 » |
|
Szerintem azok is világháborúk voltak.
A rapidshareről törölték a 480p-os "One Piece Szalmakalapos Színház" részeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1887 Dátum: 12 aug 15, 08:47:32 » |
|
Máris szalad felfele uploadhero-ra, utána javítom a linkeket! Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #1888 Dátum: 12 aug 15, 14:09:06 » |
|
A bleach új fejezetében, 6. oldalt a legfelső képen : "Rólam vol szó," hiányzik a "t" betű a volt szóból. Illetve gondolom a 9. oldalt is véletlenül írtátok Byakuya nevét Byakurának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #1889 Dátum: 12 aug 15, 19:15:03 » |
|
Bocsi, ha rossz helyre írnám, de elkezdtem olvasni a One Piece mangát, és mivel ritkán férek nethez, ezért a letöltés formát választottam. Néhány mappára kicsomagoláskor azonban azt dobta ki, hogy Corrupt a fájl. Én rontottam el valamit, vagy ha nem, akkor hogyan orvosolható a téma? Először a 204. chapter corrupt az angolnál, kimásoltam a teljes listát 470-ig, ha kellküldöm azt is.
Javítva by Tapion D. sama 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|