25 márc 14, 10:20:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 135
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hibajelentés  (Megtekintve 523661 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
prospekt
Vendég
« Válasz #1875 Dátum: 12 aug 10, 10:08:12 »

Írtam egy levelet Chakrának, de még csak nem is válaszolt. Nem értem, hogy ha ráér fórumozgatni, miért nem tud legalább annyit visszaírni, hogy bocs, de nem érek rá most ezzel foglalkozni vagy valami ilyesmi. Mindenesetre akkor ide is leírom, hogy szeretném töröltetni a regisztrációm, hátha ezt elolvassa, ha pedig önhibáján kívül nem tudott válaszolni az e-mailre, akkor bocsánat a stílusért. (prospekt)
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1876 Dátum: 12 aug 10, 10:34:47 »

Dzsízösz krájsz.

Mindjárt felhívom Chakrát, hogy menjen haza a munkahelyéről, nem baj ha kirúgják, de azonnal törölje a regisztrációdat, mi az, hogy nem azonnal törli és van magánélete? Ez egyszerűen felháborító! Felháborító, hogy egy rajongói weboldalt vezet tök ingyen és még csak nem is azonnal reagál. Ez mi ez, hol élünk? Ez a média hibája!!!! Ezért tart itt ez az ország. Botrányos. Botrányos kéremszépen ami itt folyik. Felháborító, hogy nem azonnal törli egy fórumos regisztrációját akit az FBI figyeltet és annyira fontos neki a regisztráció törlés, hogy még követelőzik is nem ér rá pár b-szott napot az a rohadt törlés. Hihetetlen ami itt folyik... Ez szégyen!!!

bow Nyelvesít bye bye Ördögi Ohh My God >.<# Gondolkozik Nevet Ohh My God Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Szomorú Ördögi Ördögi Ördögi Mosolyog Mosolyog  bow Nyelvesít bye bye Ördögi Ohh My God >.<# Gondolkozik Nevet Ohh My God Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Szomorú Ördögi Ördögi Ördögi Mosolyog Mosolyog

Troll mode off... Komolyan mondom...
Naplózva
prospekt
Vendég
« Válasz #1877 Dátum: 12 aug 10, 11:34:18 »

Dzsízösz krájsz.

Mindjárt felhívom Chakrát, hogy menjen haza a munkahelyéről, nem baj ha kirúgják, de azonnal törölje a regisztrációdat, mi az, hogy nem azonnal törli és van magánélete? Ez egyszerűen felháborító! Felháborító, hogy egy rajongói weboldalt vezet tök ingyen és még csak nem is azonnal reagál. Ez mi ez, hol élünk? Ez a média hibája!!!! Ezért tart itt ez az ország. Botrányos. Botrányos kéremszépen ami itt folyik. Felháborító, hogy nem azonnal törli egy fórumos regisztrációját akit az FBI figyeltet és annyira fontos neki a regisztráció törlés, hogy még követelőzik is nem ér rá pár b-szott napot az a rohadt törlés. Hihetetlen ami itt folyik... Ez szégyen!!!

bow Nyelvesít bye bye Ördögi Ohh My God >.<# Gondolkozik Nevet Ohh My God Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Szomorú Ördögi Ördögi Ördögi Mosolyog Mosolyog  bow Nyelvesít bye bye Ördögi Ohh My God >.<# Gondolkozik Nevet Ohh My God Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Figyelmeztetés Szomorú Ördögi Ördögi Ördögi Mosolyog Mosolyog

Troll mode off... Komolyan mondom...
Még tegnap kültem neki e-mailt, valamikor biztos nem dolgozott a 24 óra alatt. Arra persze van ideje, hogy a fairy tail csajszereplőit elemezze, amiatt nem rúgják ki? A regisztráció törlése két percnél többet biztos nem venne igénybe, ha régen egy kattintással megoldhatta a felhasználó maga is. Gratulálok.
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #1878 Dátum: 12 aug 10, 11:42:27 »

MÉGIS HOGY veszi Chakra a bátorságot ahhoz, hogy a Féri Tél szereplőket elemezze? EZ HOGY TÖRTÉNHETETT MEG? Nehogy már magánéletet éljen egy percig is!!! Dolgozzon! Azért fizetünk neki a ööö aaa öööö retardált hozzászólásokkal!!
Chakra, ez egy figyelmeztetés volt az FBI-tól! Látnak! Tudják most is mit csinálsz! Töröd a regisztrációt mert küldik a csapatokat!
Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #1879 Dátum: 12 aug 10, 11:57:33 »

Chakra arra használja a szabadidejét, amire akarja. Ne te döntsd el helyette. Mellesleg biztosan van nagyobb problémája, mint a felhasználód törlése. Majd ő felállítja a képzeletbeli sorrendet, és úgy cselekszik. Addig meg nyugodj meg, nem lesz belőle anyagi, fizikai, lelki sérülésed, ha pár napig nem törlődik a felhasználód.
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
prospekt
Vendég
« Válasz #1880 Dátum: 12 aug 10, 12:03:07 »

MÉGIS HOGY veszi Chakra a bátorságot ahhoz, hogy a Féri Tél szereplőket elemezze? EZ HOGY TÖRTÉNHETETT MEG? Nehogy már magánéletet éljen egy percig is!!! Dolgozzon! Azért fizetünk neki a ööö aaa öööö retardált hozzászólásokkal!!
Chakra, ez egy figyelmeztetés volt az FBI-tól! Látnak! Tudják most is mit csinálsz! Töröd a regisztrációt mert küldik a csapatokat!

Amint írt a fórumon, hogy küldjek neki e-mailt, hogy törölje a regisztrációmat, küldtem neki, szóval akár még rá is érhetett volna, és nem írtam, hogy szemét, amiért nem válaszolt, csak furcsa, hogy mégsem írt vissza, amikor nem törölnek olyan sok regisztrációt minden nap. Lehet, hogy egy idő után amúgy is írna, hogy miért nem írt vissza, csak gondoltam felírom ide, hogy nem kaptam választ, hátha nem ment el az e-mailt, és látja, hogy jé, valaki szívességet kért. Ezzel a viselkedéssel csak magadat égeted, meg esetleg Chakrának okozol kellemetlenséget. Ha ilyen nagy a szád, akkor akár te is törölhetnéd a regisztrációmat, látom, úgyis ráérsz, ha meg nem tudod megtenni, akkor igazán megvárhattad volna, amíg ő válaszol trollkodás helyett.
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #1881 Dátum: 12 aug 10, 12:09:39 »

1. Hol írtam olyat, hogy szemét, ez honnan jött? Nem emlékszem ilyenre, elfelejtettem bevenni a cavigntont.
2. Még mindig szolgáltat a csapat és nem szolgál, ne keverd a kettőt.
3. Nem vagyok a csapat tagja.
4. Ez csupán szarkazmus. Próbáltam reflektálni arra a hisztire amit itt csapsz egy szimpla felhasználótörlés miatt, csak látom nem esett le.
5. Azért akarod törölni a usered, mert nem akarsz fórumozni. Ha nem akarsz fórumozni ne gyere fel. A user törlést jelezted, majd megcsinálják. Ha nem most, majd 2 nap múlva, ha nem 2 nap múlva akkor 1 hét múlva. Nem értem a problémát, hova sietsz?
Naplózva
KetZee
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1882 Dátum: 12 aug 12, 02:31:22 »

Helló.
Asszem ide kell írni, szóval észrevettem, hogy a FT 267. fejezetének 15. és 16 oldala ugyanaz. Nevet
Naplózva
Nikol
VIP

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #1883 Dátum: 12 aug 12, 09:17:31 »

Köszi, hogy szóltál, javítani fogjuk Mosolyog
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1884 Dátum: 12 aug 12, 10:34:30 »

Helló.
Asszem ide kell írni, szóval észrevettem, hogy a FT 267. fejezetének 15. és 16 oldala ugyanaz. Nevet

Javítva.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #1885 Dátum: 12 aug 12, 22:38:04 »

Sziasztok. A Naruto manga 597.fejezetének 14.oldalán, az direkt világháború? Nem ninjaháború?
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Waff
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1886 Dátum: 12 aug 14, 14:09:35 »

Szerintem azok is világháborúk voltak.

A rapidshareről törölték a 480p-os "One Piece Szalmakalapos Színház" részeket.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1887 Dátum: 12 aug 15, 08:47:32 »

Máris szalad felfele uploadhero-ra, utána javítom a linkeket! Köszönöm!
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1888 Dátum: 12 aug 15, 14:09:06 »

A bleach új fejezetében, 6. oldalt a legfelső képen : "Rólam vol szó,"  hiányzik a "t" betű a volt szóból. Illetve gondolom a 9. oldalt is véletlenül írtátok Byakuya nevét Byakurának.
Naplózva
Nikol
VIP

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #1889 Dátum: 12 aug 15, 19:15:03 »

Bocsi, ha rossz helyre írnám, de elkezdtem olvasni a One Piece mangát, és mivel ritkán férek nethez, ezért a letöltés formát választottam. Néhány mappára kicsomagoláskor azonban azt dobta ki, hogy Corrupt a fájl. Én rontottam el valamit, vagy ha nem, akkor hogyan orvosolható a téma? Először a 204. chapter corrupt az angolnál, kimásoltam a teljes listát 470-ig, ha kellküldöm azt is.

Javítva by Tapion D. sama Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 135
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins