xXKiraXx
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1800 Dátum: 12 ápr 10, 09:07:10 » |
|
Sziasztok, nem tudom valaki felvetette e már ezt ha igen elnézést érte de nem tudom most vissza olvasni mert sietek. Letöltöttem a bleach részeket amit húsvét alkalmából feltettetek nekünk( ezt köszönöm nektek itt is) de az utolsó pár rész el lett linkelve. A 364 rész helyett a 363.-at lehet letölteni, a 365. rész helyett a 364.-et, a 366. rész helyett a 365. részt és a 366. hibádzik. Kétszer is átnéztem, ellenőriztem.
Még egyszer sorry ha szóltak érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1801 Dátum: 12 ápr 10, 09:08:17 » |
|
Köszi az észrevételt, továbbítom az illetékesnek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1802 Dátum: 12 ápr 10, 10:11:13 » |
|
A hibás letöltési linkek javítva.A szereplőket azért nem láthatod, mert még nem készültek el azok az oldalak. A "nincs jogosultságod az oldal megtekintéséhez" felirat pedig azért jön ki, mert nyilván az az oldal már készül, de mivel még nem 100%-os, ezért csak adminisztrátorok láthatják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yume20
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1803 Dátum: 12 ápr 10, 20:32:59 » |
|
Köszi szépen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabakyu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
A Halál Vérfarkasa
|
 |
« Válasz #1804 Dátum: 12 ápr 15, 16:12:53 » |
|
Az Egy Akatsuki Élete 29. Tüdü epizódja nem letölthető, a Megaupload ugye nincs a hotfileról meg letörölték.
|
|
|
Naplózva
|
A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #1805 Dátum: 12 ápr 16, 17:07:25 » |
|
Az új Hoshi no Samidare címe el lett írva 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Eldavel
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1806 Dátum: 12 ápr 16, 20:27:41 » |
|
Sziasztok!
Narutó régi és új epizódokat honnan lehet letölteni? Mert mivel nincsen már Megaupload az összes oda mutató link hibás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1807 Dátum: 12 ápr 16, 20:54:33 » |
|
Idézet a Letöltések menüpontból: "FIGYELEM! AZ EPIZÓD LETÖLTÉSEK A MEGAUPLOAD MEGSZŰNÉSE MIATT ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐEK! DOLGOZUNK A MEGOLDÁSON!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #1808 Dátum: 12 ápr 16, 21:07:38 » |
|
1 Tanács: Beírod hogy Naruto Shippuuden xy.rész és kidob sok Indavideos linket ami közt ráadásul va Naruto-Kunos 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Ervdo
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1809 Dátum: 12 ápr 18, 16:14:45 » |
|
Főoldalon a csoportoknál a a Naruto-Kun link (balra fent) nem jó. Megoldható, hogy az is frissítsen, gondolom nem csak dísznek van. Én rendre ott szeretnék, de nem megy, kénylemesebb lenne, mint a Naruto-kun.hu-s menü --> Főoldal opció. Köff. 
|
|
|
Naplózva
|
Bankai: PoloSanyi
|
|
|
pozso12
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1810 Dátum: 12 ápr 19, 13:04:16 » |
|
Hello Bejelentést szeretnék tenni hogy a következő link ami az oldalatokról elérhető és ez által közzéteszitek a Zetman 02 - torrent [480p] [ÚJ] című sorozatot a következő elérhetőségen: http://naruto-kun.hu/downloads.php?cat_id=402&download_id=5288 amin a felülről a 3. vagyis a második rész a sorozatból vírús gyanús mivel letöltöttem és mikor beléptem a letöltési mappába azt írta ki hogy a windows intéző működése leált.. Kérlek vizsgáld meg a fájlt ami itt található (egyébként nem a torrent a vírusos hanem ami benne van fájl.. szal ahhoz hogy meglásd a torrent fájlal le kell töltened azt az mkw fájlt) : http://naruto-kun.hu/downloads.php?cat_id=402&download_id=5288
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1811 Dátum: 12 ápr 19, 13:15:25 » |
|
Főoldalon a csoportoknál a a Naruto-Kun link (balra fent) nem jó. Megoldható, hogy az is frissítsen, gondolom nem csak dísznek van. Én rendre ott szeretnék, de nem megy, kénylemesebb lenne, mint a Naruto-kun.hu-s menü --> Főoldal opció. Köff.  Nekem tökéletesen működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #1812 Dátum: 12 ápr 20, 10:38:23 » |
|
Főoldalon a csoportoknál a a Naruto-Kun link (balra fent) nem jó. Megoldható, hogy az is frissítsen, gondolom nem csak dísznek van. Én rendre ott szeretnék, de nem megy, kénylemesebb lenne, mint a Naruto-kun.hu-s menü --> Főoldal opció. Köff.  Szia, Utánanézünk a dolognak és hamarosan visszajelzünk.  Ez nem vírus, hanem vagy magának az mkv fájlnak a hibája, vagy a windowsé. Néhány mkv-s formátumú videónál nekem is ezt csinálja, nem tudom miért. Ha total comanderrel kezeled a fájlt, akkor nincs semmi gond. El lehet indítani, másolni, törölni, stb. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ervdo
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1813 Dátum: 12 ápr 23, 15:57:43 » |
|
Szanisz: Most már legalább nem ír hibát, mióta jeleztem, de még nem csinál semmit csak egy link van ott.. Ha magáról a naruto-kun.hu ról nyomnék rá, akkor semmit nem csinál, a többi társoldalon viszont megy (megnyitás új ablakban).
Cartnecker: kösz, mondjuk nem élet-halá,l megoldom a fent említett módon, vagy f5-tel a frissítést, csak valahogy mindig arra állt rá a kezem, és már nyomogattam párszor azt is, és kaptam a hibaüzenetet. Gondolom annak a funkciója az lenne, h többi társoldalról lehessen a naruto-kun.hu-ra navigálni, csak én akarom ilyen alantas frissítési dolgokra használni..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 23, 15:59:51 írta Borax »
|
Naplózva
|
Bankai: PoloSanyi
|
|
|
Frucsek
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1814 Dátum: 12 ápr 30, 21:46:13 » |
|
Hali.Ez nem hibajelentés inkább kérdés. Hát lehet hülyének fogok tünni,de ugye van ez a Naruto SD..én minden ilyet indán nézek(köztük a Shippuudent is).Viszont a 3,4et nem rakták fel.Azzal van gondom hogy letöltöm a videót de az angol,és mikor letöltöm a feliratot akkor egy teljesen más playeren akarja lejátszani ami mellesleg nem működik(nevét nem tudom mert nem írja o.o) Soha nem töltöttem le még így és nem tudom hogyan kell összehozni a feliratot a videóval...  /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|