A OnePieceFan.hu oldalon az angol manga fejezetek letöltésénél vettem észre, hogy a 33. kötet 309. fejezet és a 46. kötet 442, 449. fejezeténél nekem 404-es hibát jelez pontosabban ezt írja ki: Not Found
The requested URL /letoltes/manga/[OnePieceFan.Hu]_One_Piece_309.Eng.zip was not found on this server.
Apache/2.2.20 (Ubuntu) Server at
www.onepiecefan.hu Port 80.
Még egy probléma az angol mangáknál: a 20. kötet 183. fejezete helyett, a 184. jön le. A 184. fejezet linkje alatt pedig újra az oldal ugyanazon részén lyukadok ki, ahol éppen voltam, akárhányszor kattintok rá, de a fejezet nem töltődik le.
És még valami. Az Információk menüpont alatt a Szereplők alpontnál egyik betűnél sem jeleníti meg a szereplőket. Vagy azt írja ki, hogy: Nincs jogod az oldal megtekintéséhez, pedig be vagy ok jelentkezve. Vagy azt, hogy: ..., de gondolom ez azért van mert nincs ilyen kezdőbetűjű szereplő. A Z-betűnél pedig az Információ menüpont Általános információk alpont Yonkou bejegyzéséhez vezet.
Nem titeket akarlak zaklatni csak most kezdtem el nézni a One Piece-t mert valaki mondta, hogy nagyon jó és kedvet kaptam hozzá és a sorozatos letöltések és "információ gyűjtés" közben bukkantam ezekre a hibákra. Előre is köszi a segítséget, és ha már valaki megírta ezeket a hibákat akkor 1000 bocs meg egy anya medve érte.