Chakra
|
|
« Válasz #600 Dátum: 09 feb 07, 17:45:04 » |
|
Akkor esetleg próbáld itt, a fórumon elküldeni PÜ-ben... -.-
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #601 Dátum: 09 feb 07, 19:42:53 » |
|
...hajnlandó itt elküldeni... Azt írta. Itt nem tud küldeni privát üzenetet.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #602 Dátum: 09 feb 08, 15:53:47 » |
|
Pedig mind az 5000 regisztrált fórumozónak megy a privát üzenet küldése és mind a 30 000 felhasználónak a weboldalon megy a bejelentkezés. Azthiszem nem nálunk van a probléma. Fórum privát üzenetben elküldtem az említett két felhasználónévhez (nemee1, nemesis55) tartozó jelszót. A fórum privát üzenetet a fenti menüsáv "Privát üzenetek" szövegére, vagy - ide kattintva - érheted el. A privát üzenet menüpontban a 'Tárgy' oszlopban kattints rá a "Jelszó" tárggyal rendelkező üzenetre. Az oldal ( http://www.naruto-kun.hu) bal oldali menüsávjának alján van egy "Bejelentkezés" panel. A "Felhasználónév" rubrikába írd be a nemee1 vagy a nemesis55, majd a "Jelszó" mezőbe másold* a - Privát üzenetben - küldött jelszót. A "Jelszó" mező alatt található a "Bejelentkezés" gomb, arra irányítsd rá az egered (lásd: kis fehér nyíl a képernyőn), majd nyomd meg rajta a bal oldali gombot egyszer. A jelszó másolása:*Másolás: CTRL gomb és a C gomb egyszerre lenyomásával *Beillesztés: CTRL gomb és a V gomb egyszerre lenyomásával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Iamvagyok
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #603 Dátum: 09 feb 10, 02:04:04 » |
|
Pedig mind az 5000 regisztrált fórumozónak megy a privát üzenet küldése és mind a 30 000 felhasználónak a weboldalon megy a bejelentkezés. Azthiszem nem nálunk van a probléma. Fórum privát üzenetben elküldtem az említett két felhasználónévhez (nemee1, nemesis55) tartozó jelszót. A fórum privát üzenetet a fenti menüsáv "Privát üzenetek" szövegére, vagy - ide kattintva - érheted el. A privát üzenet menüpontban a 'Tárgy' oszlopban kattints rá a "Jelszó" tárggyal rendelkező üzenetre. Az oldal ( http://www.naruto-kun.hu) bal oldali menüsávjának alján van egy "Bejelentkezés" panel. A "Felhasználónév" rubrikába írd be a nemee1 vagy a nemesis55, majd a "Jelszó" mezőbe másold* a - Privát üzenetben - küldött jelszót. A "Jelszó" mező alatt található a "Bejelentkezés" gomb, arra irányítsd rá az egered (lásd: kis fehér nyíl a képernyőn), majd nyomd meg rajta a bal oldali gombot egyszer. A jelszó másolása:*Másolás: CTRL gomb és a C gomb egyszerre lenyomásával *Beillesztés: CTRL gomb és a V gomb egyszerre lenyomásával megszoktam hogy hülyének néznek mindegy, kiprobáltam mindkét felhasználónévvel mind vágolapos mind beírásos módszerrel 10 szer, 3 féle böngészövel IE,FF,OPERA teljes tűzfal és stb letiltással kb és még mindig nem jó, annyit látok hogy átirányitás... betölti ujra az oldalt de nem jelentkezik be. Módosítás: egy vírusirtás és router csere után kijavult, nem tudom melyik akasztott be köszönöm a türelmet és segitséget. bár ezt a ctrl+c ,v dolgot azért sértésnek érzem... szép napot!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 10, 02:13:15 írta Iamvagyok »
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #604 Dátum: 09 feb 10, 14:58:14 » |
|
Szerintem Cart' nem nézett hülyének, a CTRL+C/+V-vel pedig csak segíteni akart, ahogy azt más is megtette volna. Puszta jóindulatból.
Amúgy tegnap fél tizenegykor kb. egy három-négy percre azt jelezte a gép, hogy se a Naruto-Kun.hu-t, se a fórumot nem tudja megjeleníteni. Töltöttem le mangát is, és az azonnal megállt. Azért gondolom, hogy az oldalakkal volt a hiba, mert a többi oldalt, amit éppen néztem működött. De tényleg csak rövid leállás volt. Gondoltam szólok...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 10, 15:00:10 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #605 Dátum: 09 feb 15, 17:11:09 » |
|
játékok/naruto arena topic mindig azt jelzi, h új üzenet érkezett, még akkor is, mikor épp olvastam(vagy 3szor próbáltam) szerk. elmúlt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #606 Dátum: 09 feb 15, 18:12:11 » |
|
Hm, sok avatarnál feltűnt alul a gördítősáv, enyémnél is, pedig eddig kifért rendesen, történt valami ezügyben vagy csak én nem figyeltem?
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #607 Dátum: 09 feb 15, 18:33:18 » |
|
Nálam nincs gördítősáv az avatarod alatt. De ha biztosan nem akarsz gördítősávot látni az avatarod környékén, akkor 140 képpontnál szélesebb képet ne pakolj be.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #608 Dátum: 09 feb 15, 19:20:12 » |
|
Bocsánat, hogy beleszólok, de az oka a monitor felbontásában rejlik. Én 600x800-asat használok, és akkor Count Adyn avatarja alatt volt gördítősáv, viszont amikor 1024x768-ra váltottam, már nem volt ott. ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #609 Dátum: 09 feb 15, 21:19:51 » |
|
Nekem laptopon van asztalin nincs mert ott nagyobb a monitor... Háh...összement a fórumom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 15, 21:26:18 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #610 Dátum: 09 feb 15, 21:40:28 » |
|
Akk ez nemcsak nálam jött össze ? Legalább nem itt a hiba(kicsit kárörvendős lett gome)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #611 Dátum: 09 feb 15, 22:04:56 » |
|
Érdekes én például nem tapasztalok semmilyen eltérést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #612 Dátum: 09 feb 15, 22:17:32 » |
|
Az felettébb érdekes, mivel nálam is megnyomorodott Felbontás probléma lenne? Nem hiszem, mert nem változtattam semmit e téren...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #613 Dátum: 09 feb 15, 23:26:41 » |
|
A fórum szélessége 990 képpontban lett maximálva. Ritka, a cicás avatarodnál eddig is ott volt a gördítősáv, ha valaki 1024 képpont szélesben nézte a fórumot. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #614 Dátum: 09 feb 16, 00:39:17 » |
|
Áhá megoldva a rejtély akkor:D Laptop felbontása a bűnös
|