|
Cartnecker
|
|
« Válasz #616 Dátum: 09 feb 19, 17:17:34 » |
|
Idézet az említett menüpontból: (letöltéshez: egér jobb klikk, cél/hivatkozás mentése másnéven)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #617 Dátum: 09 feb 23, 06:09:30 » |
|
nahh hát remélem h johelyre irom de szal azvan h elkezdtem letölteni a Black Cat animét.. és az égetett feliratos verzsönnél hiányzik a listábol a 15. rész.. vagyishát legalábbis én nemtaláltam... xD de gondoltam észrevételezem a dolgot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #618 Dátum: 09 feb 23, 14:09:16 » |
|
"A csatolmányok feltöltési könyvtára nem írható. A csatolmányod vagy avatarod nem menthető el." Ez micsoda? A jelenlegi avatarom is ugyanonnan van feltöltve, mint az, amit most próbáltam. A képméret elvileg rendben van, a fájl nem rejtett, nemis írásvédett, szóval nemtom... A helpet előre is köszönöm!^^
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #619 Dátum: 09 feb 23, 15:56:21 » |
|
nekem is szarakodott ezis xD de megldottam képfeltöltédssel..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #620 Dátum: 09 feb 23, 16:03:26 » |
|
...
Javítva, kipróbálva, működik.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #621 Dátum: 09 feb 23, 17:50:43 » |
|
Nekem egy olyan próblémám van hogy a fórum össze ugrott és nem teljes a képernyő nem tom vissza állitani próbáltam más böngészővel de úgy se jó mi lehet a gond??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #622 Dátum: 09 feb 23, 17:52:52 » |
|
A fórum szélessége 990 képpontban lett maximálva. ...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #623 Dátum: 09 feb 23, 18:30:57 » |
|
nahh hát remélem h johelyre irom de szal azvan h elkezdtem letölteni a Black Cat animét.. és az égetett feliratos verzsönnél hiányzik a listábol a 15. rész.. vagyishát legalábbis én nemtaláltam... xD de gondoltam észrevételezem a dolgot Szintén ebben az évben várható a Black Cat sorozat formázott feliratának újraégetése és a hiányzó 15. (extra) rész feliratának pótlása
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #624 Dátum: 09 feb 24, 14:09:04 » |
|
Sziasztok lenne 1 kérdésem. Módosítani szeretném itt a fórumon a profilomban az e-mail címemet, de nem fogadja el a jelenlegi jelszavamat, pedig helyesen ütöm be. Tudnátok segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #625 Dátum: 09 feb 24, 14:32:17 » |
|
Én simán tudom módosítani az e-mail címemet. 100% tuti biztos, hogy jól ütötted be a jelszavad és szabályos e-mail címet adtál meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #626 Dátum: 09 feb 24, 14:33:19 » |
|
Igen mindkettő szabályos és a végén direkt már egyesével pötyögtem a jelszavamat, de akkor tovább próbálkozom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #627 Dátum: 09 feb 26, 13:52:21 » |
|
A Live-ban csak nekem nincs hangja a animénak? Kép van, de hang egy kukk se...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #628 Dátum: 09 feb 26, 13:59:26 » |
|
nyugi nekem sincs hang pedig lenémítva nincs...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #629 Dátum: 09 feb 26, 14:10:46 » |
|
Időközben javítva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|