24 nov 24, 23:24:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 4
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Zero no Tsukaima  (Megtekintve 14680 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Dátum: 08 aug 12, 09:33:28 »

Ejnye, hát láttam h nincs ennek a remek kis animének témája, hát akkor csinálok egyet Nevet

Zero no Tsukaimának eddig 2 db évada van készen, és a 3. megy aktuálisan... az első ecchis történet, ami megragadott, és nagyon tetszik Nevet Ha röviden akarnám összefoglalni egy klassz fantasy történet ecchivelXD (de több benne a fantasy rész, főleg, mert olyan játékból is van az alapötlet). Az első két évad ismeretetője van fenn AA-n:
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.843
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1148

Nem azt mondom, h egy világmegváltó anime, de én nagyon jól szórakoztam rajta, főleg Saito hülyeségénXD (ejnye-bejnye Saito-kun, akkoris Louise kell neked, akármilyen lapos isXD) Ajánlom^^
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #1 Dátum: 08 aug 12, 09:49:11 »

Ohhhhhhh my favorit animexDDD. Ez egy perverz izgalmas rekeszizom ölő animeXDD. Ajánlom mindenkinekxDD.

A 3. évadot most nyomatják hetentexDD most jár az 5. résznél ami állítólag ki se jöttxDD de nekem meg vanxDD.

Első ránézésre ne itéljétek meg mert elöször azt mondtam hogy ez egy rossz Harry Potter mix FMP-vel és love HinavalxDD de nemxDD.
Írnék szívesen vélemányt de nem tudok annyira jó hogy azt nem lehet leírnixDD.

Jók a karakterek is Saito és Louis is két kidolgozott karakter és elveikben két különbőző felfogású karakter őket hozza össze a sors és ebből alakulnak ki vicces és izgalmas helyzetek néha szomorú történésekxDD.

U.i. Első 2 évad fent van egy bizonyos FTP szerveren és AA a hozzá megfelelő felirat a 3 évad részeinek feliratát keressétek meg nem reklámozok engedéj nélkülxDD.

"Már értem miért hívnak nullának Louis nem csak a melleid nullák de a sikeres varázslataid számai is"xDD

Még valami pont nem Moonietól vártam topicot erre az animerexDD itt normális beállítotságúak a dolgokxDD.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 09:52:53 írta Hiei » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #2 Dátum: 08 aug 12, 10:16:07 »

Haha, nagyon vicces Nyelvesít Ebben az animében már szinte vártam azoknál a szép Saito-Louise pillanatoknál, h mikor kerekedik ki valami több is a dologból, de ez nem olyan anime...XDDD

Am először engem is a Harry Potterre emlékeztetettXD De ez jobb! Nevet (én még csak a 4. részig néztem meg a 3. évadot, főleg, mert odáig adtak ki magyar feliratot, és most csak úgy van kedvem nézniXD de istenem, abban mikor Saito ellenőrzi az elf csaj melleit, h igaziak-e, és betoppan Louise+Siesta... kész, azon kivoltamXD)
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 10:17:25 írta Moonie-chan » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #3 Dátum: 08 aug 12, 10:23:27 »

Hát nézd meg az 5. részt az tuti neked való leszxDD nem mondom el miért de gondolj erre ha nézedxDD bár úgy se tudsz majd a szemeid kidüllednekxDD. Muhahahaha Moonie bébi vérmérsékletét felpumpálja az 5. részxDD.

Ám néha én is többet várok az animtől pedig nem szeretem a Hentait de néha itt elférnexDD ám én nagyon bírom még a két bolondot Guish (vagy hogy írják) és a Momoransi a legjobb ne vágj ilyen mérges arcot elrondítja a fényes mosolyodatxDD.

Ám Harry potternél nem nehéz jobbnak lenniexDD de ez az anime nálam sok mindent leköröz régen szórakoztam ennyit egy animenxDD.

Ám az egyik kedvenc részem a Saito vs 70 ezer emberxDD az olyan szív szorítóxDD
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 10:28:33 írta Hiei » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #4 Dátum: 08 aug 12, 10:29:29 »

Meg kell hagyni, nálam is ez a helyzet, ooolyan jóXD

Megnéztem az 5. rész előzetesét, hááát... ha sok női mell lesz benne, engem nemigazán fog érdekelni, ugyanis NEM vagyok leszbikusXD De ha lesz LouisexSaito... hmm, akkor talán érdekes lesz Pirul Am én sem avgyok oda a hentaikért, de van amikor szeretem és készXD

Én az egészben Siestát nem bírom, annyira idegesít :'X De a boltos transzvesztita csávót bírtam Nevet Nőnek képzeli magát, de azért befigyel az a nagy bajuszXD
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #5 Dátum: 08 aug 12, 13:46:25 »

Az a pali a legnagyobbxDD és a 3. évadra stílust vált a palixDD. Ám Siestát én is utálom valamiért annyira un szimpatikusxDD.
Viszont a kutyusnak tetszik a nagy mellexDD.
Abban bízom hátha csinálnak belőle majd movietxD.

Én sem vagyok lesbi de azért én szeretem ha nem gondxDDD.
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #6 Dátum: 08 aug 12, 14:28:41 »

Megbocsátom, h egy pasi szeretiXD Am én is akarok egy moviet a sorozatból Nevet Vagy a 3. sorozat után egy 4.-etXD
Stílust vált a pali?... az 5. részben, amit én még nem láttam? :/ Ha igen, akkor meg kell néznem...ikszdé
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #7 Dátum: 08 aug 12, 22:21:48 »

Nem már elötte asszem a második évadbanxDD nem tudom már valamikor megnézem úja az egészet már nem emlékszem annyiraxDD.
Naplózva
Nagy Ben
Akadémiai tanár
*

X''''DDDDDDDDDDDD

« Válasz #8 Dátum: 08 aug 21, 22:16:00 »

Nagyon jó kis anime, és ötvözi az ecchit és a jó kis a Narutóban sokat látott izgalmas kalandokat. Nyelvesít
Minden nap megnézem, hogy mikor jön ki...6x is. Nyelvesít Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9 Dátum: 08 okt 22, 23:18:07 »

Nagyon jó kis anime, bár még csak a 2. évad közepén járok Nevet
Van egy bizonyos hangulata amit nem lehet visszaadni, jók a karik benne szóval minden rendben van^^
Jáj Siestát én se bírom benne, olyan jellemtelen kis nyomulós kis ....
Louise sokkal kawaiabb Pirul  Meg Kirche is^^
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #10 Dátum: 08 okt 23, 00:38:42 »

Nah én is éppen nem régiben zavartam le mind a 3 évadot és tényleg nagyon jó ez az anime, de még 3 évad után is üvölt belőle, hogy ezt folytatni kell. XDD Nevet

Szerintem Siesta aranyos csaj, csak olyan sablonos karakter szegény, hogy az már ordít, az a tipikus nagy mellű kis szende szüzecske akinek esélye sincs a főszereplő legénynél ikszdé hiába a dinnyényi keblek. XDD Nevet
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #11 Dátum: 08 okt 23, 10:31:06 »

Muhahaha én már 2x láttam mind a 3 évadotxDD és nagyon nagyon várom a negyedik évadot... erre az animre nagyon rá kattantamxDD.
Amúgy Siestat én se szeressemxDD A 3. évadban a dagatt srác és a szőke ciklon(az a francia nevű srác) a keményxDD.

Ám azért Saito és Louis powaxDD.
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

« Válasz #12 Dátum: 08 nov 07, 16:19:40 »

omg rájöttem hogy Siesta az első évadba még nem is volt olyan idegesítő de amiket utána művel jézusom Technikai KO
szőke és francia nevű? (megjegyzem mindenkinek francia neve van Nevet) Guiliora vagy hogy hivjákra gondolsz?
hm nekem akkor is Kirche meg Tabitha a kedvencem kár hogy nem szerepelnek már annyit :/

am télleg Saito és Louise powa annyira arik Pirul
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #13 Dátum: 08 nov 07, 16:25:04 »

3. évad róluk szól majd bébixDDD Ám nem rájuk gondoltam hanem a meleg paliraxDD asszem de már nem tudom igazábólxDD.
Még jobban szeretem ezt a művet mint eddig mert nyertem vele egy sörtxDD. ill kettőtxDD hát nem csodálatos?xDD
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

« Válasz #14 Dátum: 08 nov 07, 16:31:04 »

Milyen 2 sört hmm.. én egyről tudok azis véletlen voltxD
Hm akkor nekivágok hamar a 3.nak :") azért nem akarom egybe nézni mert túl hamar vége lesz  és  hiányozna :/
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 4
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins