Na mostmár én is befejeztme ezt az animét így írnék külön külön az évadokról egy keveset és utána összegezve adnék egy bizonyos pontszámot
SPIOLER VESZÉLYNa kezdjük is:
Zero no Tsukaima: Az alapötlet már az első részben tetszett,kicsit idegesítet t az elején Louise meg Guiche,de utána ez elmúlt,sőt Guichet meg is kedveltem,bár őt cska a harmadik évad végére,de erről majd később,na szóval a valázslósuli+balfék tsune magáuscsaj,egész érdekes alapfelállás,egyik főellenség mint titkos kém a suliban,plusz pont,az evilágból származó cuccok megint egy jó nagy pont,valamint Gandalfr legedájának első latolgatásai is megint jó ötlet. Louise legjobban ebben a szériában ötött legjobban,szerintem
Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi: Istenem ez az évad a legjobb,lovagi cuccok,Agnés,Colbert titka,komolyan legjobb évad,és az évad vége,azt vagy 5x megnéztem egymás után,az ecchis poénok ott voltak a szeren,tényleg le a kalappal.
Zero no Tsukaima: Princess no Rondo: Ez az évad az egész animének a mélypontja.....szánalmas,mint egy béna szappanopera......a mondvacsinált indokok meg azok az idióta hülyeségek.....komolyan kár érte,a másik ami nem tetszett a leszbis rész,én azt kapásból kihagytam volna,egyetlen jó ötlet az a Sellő Lovagok Rendje volt,és még az is tetszett a végén,hogy csináltka egy normálsi szereplőt Guiche-ből,meg a másik ami még nem tetszett Colbert visszatérése,nekem az a rész annyira tetszett mikor volt a fight a tüzes csávóval,itt meg most visszatér.....komolyan mondom agyamat eldobtam,nagy kínszenvedések árán néztem végig a harmadik évadot,jah és még egy jópont a harmadik évadban: Tifa
Na most részekre bontottam,most egy pár szereplőre kitérnek,tényleg csak akik érdekesek valamennyire,számomra:
Louise: Mint az kiderülhetett az eddigi írásomból,az én kedvenc évadom a második évad volt,Louise is abban tetszett a legjobban,a karaktere kissé idegesítő volt,de hát istenem simán elnéztem egy kis idő után a féltékenységi rohaimait,na de kérem,ott sírt,hogy őt nem értékeli Saito,hát bakter,állandóan mondta,hogy szereti,ő meg cseszegette mindig,jó hogy kereste máshol a boldogságot....
Saito: Gandalfr ereje,meg úgy az egész karakter bejövős,teljesen korrekt főszerplő.
Guiche: Az első évad elején rohadtul nem szimpatizáltam vele,már a végefelé csak-csak,második évadban szintén,de a harmadik évadban a rangról a lemondás,hát az rohadt nagy volt,komolyan megkedveltem ezt a nagyképű hülyét
Agnés: Női favorit karakterem,tiszta ász karakter,keméyn erős,bosszúvágytól fűtött aztán a végén megbocsátó karakter,simán a legjobb női karakter,pedig nincsenek tehén mellei,meg még csöppet leszboszi is,de elnézem neki
Colbert-sensei: Férfi favorit karakter,tisztességes,múltját megbánó,feltaláló,folyamatosan kíváncsi,teljesen korrekt karakter.
Hime-sama: Na nála is agyameldobom rész volt,az egész karakter egy idegesítő semmiség,egyszerűen nem is szólnék semmit,Királynőnek és hadvezérnek is gáz.....
Tifa: Őt nem igazán akartma kiemelni,de mivle az írásaimban említettem,így akkor kitérek egy picit rá is,na szóval Tifa,full fanservice kari és punk tum,más miatt nem is lehet értékelni,jah de én értékelem,mert elf és imádom az elfeket
Na és akkor most jöjjön az értékelés: 7,5/10 Nagy előnye: a második évad és az első évad vége Nagy hátrány: a harmadik évad.
Valószínűleg eddig a mondatig nem jut el senki,de aki mégis annak köszönöm,hogy elolvasta
És még 1: megnéztem volna pár sézt ha tovább folytatódik,például a harmadik évad első része,valamint szintén a harmadik évadban,ha Siesta beadja a bájitalt Saitonak