24 nov 27, 20:40:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Hogy tetszik a Magyar Naruto-Kun Website?
A legjobb!!! - 260 (70.3%)
Egész jó lett - 70 (18.9%)
Tűrhető - 12 (3.2%)
Van még mit változtatni - 19 (5.1%)
Nem tetszik - 9 (2.4%)
Összes szavazó: 362

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogy tetszik a Naruto-Kun Csoport?  (Megtekintve 128159 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #435 Dátum: 11 jan 13, 19:35:36 »

Ez megint nem igaz:D. Külföldön is számtalan balhé van. Arról nem beszélve, hogy ez egy kis ország. 10 millió emberrel. Nem egy város 10 milliós. Az egész ország.
Amúgy mondjátok már meg nekem mit foglalkozok én vele?ikszdé Ez a példa arra mi van akkor, ha egy hülye és buta ember próbál okosat írni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Nikkie
VIP

« Válasz #436 Dátum: 11 jan 13, 19:46:35 »

Egyébként mire jó ez az "úgymond kiáltvány"?
Hogyha valóban tojnának arra, hogy más mit csinál, akkor nem írogatnának ilyesmit. Ezzel pont, hogy az ellenkezőjét bizonyítják.
Igazából nem érdekel, csak ez kikívánkozott.
Ennyi voltam~
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #437 Dátum: 11 jan 13, 20:38:54 »

Stance után szabadon... ^^
Idézet
2. Nem szólunk bele más dolgába, így más csapat se szóljon bele a miénkbe.
(8.) Hiába szerettétek volna, nem visszük a Narutot, mert:
a. WOF fansub csapat minőségi munkát csinál, japánban élő lektor ellenőrzi a feliratot.
9.a // csak az a bizonyos magyar mentalitás, amivel fúrjuk egymást még itt is jelen van.
9.b // És utóiratnak szólnánk ehhez a kommentárhoz is: "Engem csak az US bukása érdekel. Mindent a cél érdekében."
Igazi megtiszteltetésként fogjuk fel, hogy valami birodalomnak látnak, akinek nagy befolyása van és minden áron meg kell buktatni.
2. - Nem szólnak bele? Miből is robbant ki a "vita"?! Csak nem abból , hogy bele lett szólva , hogy a NKWT felosztotta a csapatát tematikusan ? :O Szavahihetőség azért ott van!
8./a - Kis reklám és nem akarom szídni őket , mert nem szolgáltak rá nálam , de azért ne istenítsünk egy olyan csapatot , akik nem tudnak saját maguktól egy ismertetőt megfogalmazni a projectjükhöz. Javukra szolgáljon , feltűntették a forrást!
9.a - Nos kik voltak azok akik provokatív szavazást indítottak és kik azok aki gúnyt űztek szegény Byakuyaból? Mert szerintem enyhén gúnyos , de lehet én értettem félre a célzást az aktuális Bleach publikálásnál...
"Webfordította: Ranma Paintelte: Kira"
9.b - Fordításaik igényesek , ezt be kell vallani , viszont éssel nem kezdünk mondatot , de lehet egy hét múlva ezt korrigálják. Valószínűleg speed scan lehetett ez a kiáltvány is ... Nyelvesít
Kiru kijelentését írjuk a korának számlájára, mert azért ilyet írni nem kellett volna. Ha így is gondolod , nem mindig kell kimondani azt ami a szívedben van , mert felnőttként csúnyán rá is b*csillagozva*sz majd erre. Jó tanácsként szánom , tapasztalat. kacsint
Viszont látom Kira nem nézett Star Warst , ugyanis a végén az Ewokkok megdöntik a Birodalom hatalmát. X'D Illetve a Birodalom volt az elnyomó , a szemét aki világhatalomra gyúrt semmibe nézve a népeket. Remélem nem utalás volt Kirától , hogy "hatalomvágyból/hírnévért" dolgoznak és semmibe nézik a "rajongók kiszolgásának" nemes gesztusát...

Végszóként meg annyit fűznék hozzá , hogy a hozzászólásom tartalmától függetlenül azt mondom pártatlan vagyok az és társai elleni vitákban , csak nem szeretem ha valótlan vagy álszerény kijelentést tesznek emberek. Ti indítottátok a lavinát , provokatív poénnal álltatok fel , bennük meg nem volt annyi ész , hogy poénként tudják ezt kezelni , mint a többi majdnem 50-60ezer ember*kockás sörhasamra ütve írtam egy számot* , akik továbbra is ennek az oldalnak a látogatói. ^^

UI: Elnézést , hogy kiírtam a nevüket...
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 23:35:09 írta Ishida » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #438 Dátum: 11 jan 13, 20:51:09 »

Nem fizettet a reklámért a csapatuk szóval a nevüket nem akarom itt látni. Ha reklámozni szeretnének fizessenek.
Amúgy modiként azt kell mondjam ez itt igen csak off. Szóval a témát hanyagoljuk.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Skeeter
Újonc
*

« Válasz #439 Dátum: 11 jan 13, 22:14:48 »

Az Animeet és Huntai oldalak fognak tetszeni, ha ilyen és/vagy gyorsabb ütemben fognak fejlődni. Azt hiszem be kell látnom, mégsem olyan rossz ötlet a csoportosítás, mint azt először gondoltam.  Az OP és Bleaches oldalaitok továbbra sem nyertek meg maguknak, de a csoportból 3 oldalnak biztos látogatója leszek, ami már pozitív arány. Itt megragadnám az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek a csapattól. Bár még mindig vannak kételyeim, és nyugodt szívvel nem tudom azt mondani h Nektek van igazatok, meg hű de jók vagytok, el kell ismernem, hogy annyira rosszak sem vagytok, mint azt rengetegen heves vérmérséklettel beállítják. Sajnálom, hogy sokan ennyire csúnya megjegyzésekkel és módszerekkel illetnek Titeket. Nem tudom kizárni, hogy nincs igazuk, mert nem ismerem az összes részletet, és így csak szimpátia alapján tudok ítélni. Mindkét félnél vannak számomra szimpatikus emberek, és megoldások, és mindkét oldalnál vannak ellenszenves dolgok. Főleg ez a kiáltvány ott. Ami szerintem kétélű dolog, az elkötelezett hívek helyeselnek, viszont akik nem nagyon fanjai az oldalnak, csak egyszerű látogatók, mint én, annál negatív hatást váltanak ki. Elkanyarodtam megint a témától, visszakanyarodok: Ötből három oldalatok jó, és tetszik, szóval csak így tovább.

Nikol, jó látni a reakciódat, amivel teljes mértékben egyet értek. Felénk is többen hevesen reagáltak az NKW oldalon lezajlottakra, de én hasonló véleményen vagyok, mint Te. Hiei, azt a megjegyzésedet az egyesült fansub dologról köszönöm szépen. Tudom, hogy nem érdekel, de az én szememben ugyanolyan undorító vagy, mint Kiru, vagy bleachboltos srácok kiáltványa, illetve az apró megjegyzéseik. És hiába hiszed, nem vagy különb az általad ócsárolt embereknél sajnos...
Naplózva
kurosaki19
Vendég
« Válasz #440 Dátum: 11 jan 14, 02:15:32 »

No akkor gondolom mint az a bizonyos - na jó legyen kis reklám Mosolyog - UraharaShop oldal egyik adminja
de persze nem ezért írok hanem mert már nagyon csípi a szemem amit csináltok és nem azért mert féltékeny vagyok.
Hanem mert érdekes ez az egész, hogy ti azt állítjátok, hogy nem foglalkoztok senkivel
drága Hiei barátom egyrészt ha téged nem érdekel senki magadon kívül minek vagy fansub teamben?
Másrészt minek jársz fel a fenn említett - újabb reklám - UraharaShop oldalra és magyarázol ráadásul tök hülyeségeket?
Mondjak példát? Mondok. A drága barátotok Kiru elég szépen megfogalmazta a valóságot, hogy miért tettétek amit erre te jöttél valami átlátszó dumával, hogy az csak irónia pedig színtiszta valóság. A másik hsz-ed ami zavart de nagyon amikor azt mondtad magad hallottad, hogy - újabb reklám - :O Uraharashop adminok conon azt hangoztatják, hogy elisszák a pénzt amit a  fanok az oldal fenntartása érdekében küldtek. Ez egy baromság ha VALÓBAN ismernél bárkit is a csapatból tudhatnád, hogy ez rágalom valóság alapja nélkül és ha már rágalom Succra rátérve ha az rágalom akkor ez mi amit te írtál Kirának? Persze még lehetne sorolni a rágalmaid amiket írtál felé és a csapat felé persze. Arra még tennék egy megjegyzést már nem is tudom meiktek mondta,hogy ti nem mentek pocskondiázni műs oldalkra ugye erre is illik a fennt említett komik része Nyelvesít  A következő az, hogy egy bizonyos projekt nevezzük nevén Bleach miért kellett nektek is felvenni? Ti dolgotok ahogy az is, hogy kivel és hogyan csináltatjátok meg. Más kérdés és, hogy az egyik az anime világ szégyene. Persze ez megint csak egyéni vélemény de ha minden fansub csapat sztrájkolt ellene akkor ti vajon miért nem hisz azt hajtogatjátok, hogy ti az animés közösségek mellett vagytok és szeretnétek ha fejlődne.
No de,hogy felhozzak konkrét témát arra,hogy ti nem utánoztok senkit áá dehogy csak kicsit mi? Nevet
Tehát Amikor HLT(szerintem a legjobb narutot fordító csapat) megszünt felmerült a kérdés mondom  csak felmerült, hogy US csinálni fogja megbeszéltük kiírtunk egy szavazást, hogy egyátalán érdekli-e a közzöséget akik látogatnak minket
persze érdekes módon fölényesen nyert az hogy csináljuk(hmm vajon miért? nem elég a tagoknak a ti fordításotok?) na mind1 a lényeg,hogy amint ki lett írva ez a szavazás ti egyből kiírtátok az ellenkezőjét csak a Bleaches verzióját.
Ha ez nem akkor mi más lehetne utánzás vagy épp más oldalak nézegetése? Mert ha jól rémlik ezt is emlitettétek, hogy nem nézegettek más oldalakat csak csináljátok amit akartok. Tudjátok ez a ti bajotok, hoyg azt csináltok amit akartok és USnek is vszeg ez a baja veletek, hogy ha felmerülne egy közösködés veletek ti azt nem szeretnétek mert csak TI meg TI vagytok és nem járja hogy más is befurakodjon a közösségetekbe. Hadd ne említsem a Fairí Tail mesét egyrészt mert Kira mesélte és már nem is emlékszek pontosan hogy mit is mondott de azt tudom hogy nagy szemétséget csináltatok.
Szóval a lényeg,hogy csinálhattok 100oldalt és hiába lesz 70ezer látogatótok attól még cak egy álszent bagázs vagytok akik egyszerűen nem bírják a negatív kritikát ennyi. Ezt a részt is igazolni fogjátok úgyis nem sokára.
Én csak röhögnék amúgy rajtatok mert szánalmas hogy azt hangoztatjátok hogy nem rajtatok áll a béke de akkor mégis kin? mert egy fél kevés hozzá és azt ne várjátok azok után amiket csináltatok hogy majd a másik fél vagy felek menjenek hozzátok hogy legyen béke. Ha annyira érettek vagytok akkor miért nem próbáljátok meg ti kezdeményezni a békét nem ettől lesztek érettebbek mint a másik? Akkor sztem ennyi lenne mert ti még mindig csak azzal avygtok elfoglalva hogy mennyien töltenek le tőletek. Ja és a végére annyit hogy AA-t felse merném a ti phph nuke oldalatok mellett hozni a helyetekben mert TI állhatnátok vigyázba nekik jelentve ahogy azt USen irta valamelyikőtök nekünk mert AA már akkor is csinálta maikor ti alig beszéltetek kb. Nekik emnnyi befejezett projektük van? Milyen formában? Nincs miről beszélni.
Ja még annyit a végére, hogy irhatnék azért amit az animeet nevü oldalatok jelentett számomra többek közt azt a "lopás" jelzőt használhatnám rá ugyanis mi egy másik társammal már 2 éve tervezzük a nyitását dolgoztunk gőz erővel rajta erre ti elinditjátok ugyan azt pár napra rá csak egyetlen egy különbséggel. Direkt nem irom hogy mi az mert nem  kivánom látni a nyomaitok az oldalunkon bmien formában. De azért elég fura mind ez ugyebár. no mind1.
a léyneg h úgyis törölni fogtok vagy tiltotok nem érdekel igaziból csak ezt leakartam már irni mert rég bennem volt.
ti meg nem tudtok rendesen válaszolni ahogy ezt Succék is emlitették szal kb magammal is beszélhetnék.
a kövi hsz vszeg az h Hiei ecseteli mekkora menő és ú a legjobb arc lehet igaza is van de engem nem érdekel leszarom
mert a szememben csak egy kis ovis v legalábbis annak látszó ember ahogy viselkedik.

ennyit rólatok minden megnyilvánulásotok annyit ér mint ti. ez a véleményem mert csak álszent dumával tudtok válaszolni mindenre. semmi rendes válasz ahogy azt kérték mások is csak tiltás vagy törlés vagy pocskondiázás és a végére még fenhéjjázás is. no de befejezem elég belőletek és hogy nkwt jobb lenne mint bki más? erősen kétlem
nem azért irogat ide bki is más csapatokból mert annyira szeretnek titeket v veletek foglalkozni hnem mert már unnják azt amit csináltok és ezt nem egy nem is kettő csapat hangoztatja akkor vszeg van benne igazság is gondolom.
De ti azt ne mfogadjátok el mert csak nektek leeht igazatok.

ennyi vége UraharaShop a király ha már itt tartunk Nevet

update: a kötekedöknek még annyit hogy a msotani hirt nem Kira irta egyszerüen csak kirakta a hirt ennyi de a háttérben többen fogalmazták meg neki köze nem volt hozzá. ennyi vége. pá
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 02:29:17 írta kurosaki19 » Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #441 Dátum: 11 jan 14, 02:55:14 »

Idézet
drága Hiei barátom egyrészt ha téged nem érdekel senki magadon kívül minek vagy fansub teamben?
Én barátomnak nevezhetem, te nem. Amúgy mi közöd hozzá? ikszdé Te miért vagy életben, másokért? ikszdé Magadért.

Idézet
Ez egy baromság ha VALÓBAN ismernél bárkit is a csapatból tudhatnád, hogy ez rágalom valóság alapja nélkül
Szerintem hamarabb ismertük a csapatotok főbb tagjait, mint te magad.

Idézet
Bleach miért kellett nektek is felvenni?
És nektek miért kellett a OP?

Idézet
Ti dolgotok ahogy az is, hogy kivel és hogyan csináltatjátok meg. Más kérdés és, hogy az egyik az anime világ szégyene.
Tévedsz. Kirát nem vettük be a csapatba tudtommal O_o

Idézet
Ha ez nem akkor mi más lehetne utánzás vagy épp más oldalak nézegetése?
Szimpla szavazás ^^

Idézet
Tudjátok ez a ti bajotok, hoyg azt csináltok amit akartok és USnek is vszeg ez a baja veletek, hogy ha felmerülne egy közösködés veletek ti azt nem szeretnétek mert csak TI meg TI vagytok és nem járja hogy más is befurakodjon a közösségetekbe.
Nyilván ezért vettünk fel ennyi embert az új oldalakra, ezért voltak közös projektjeink US-sel, OS-sel és a többiekkel...

Idézet
Hadd ne említsem a Fairí Tail
Akkor miért említed? Mellesleg Stanislavval beszélgess el erről, bár kétlem, hogy hiteles és helytálló választ kapnál tőle ^^

Idézet
Ha annyira érettek vagytok akkor miért nem próbáljátok meg ti kezdeményezni a békét nem ettől lesztek érettebbek mint a másik?
Hol volt a szavazás? Hol volt a kiáltvány? Hova csatlakozott a GLKFT ellenünk? Hol...? Egy a válasz. Nálatok kacsint

Idézet
Akkor sztem ennyi lenne mert ti még mindig csak azzal avygtok elfoglalva hogy mennyien töltenek le tőletek.
Hát nem is azzal, hogy Kira milyen új hajvasalót vett magának Nevet

Idézet
Ja még annyit a végére, hogy irhatnék azért amit az animeet nevü oldalatok jelentett számomra többek közt azt a "lopás" jelzőt használhatnám rá ugyanis mi egy másik társammal már 2 éve tervezzük a nyitását dolgoztunk gőz erővel rajta erre ti elinditjátok ugyan azt pár napra rá csak egyetlen egy különbséggel.
Jó, erre nem is tudok mit írni, nevetséges... valójában telepaták vagyunk, és kiloptuk az agyad helyéről ikszdé

Idézet
mert a szememben csak egy kis ovis v legalábbis annak látszó ember ahogy viselkedik.
Még egyszer megkérdezem, ismered? Mi közöd hozzá? XDDD A te viselkedésed természetesen érett.

Idézet
ennyit rólatok minden megnyilvánulásotok annyit ér mint ti.
Ez fordítva is igaz kacsint

Idézet
mert már unnják azt amit csináltok
Miért unják? Nem a saját munkáikkal kéne foglalkozniuk? :/ Nem értem, mit unnak rajta... hmm...

----------------------------------------------------------------------
Ne haragudjatok, de megihletett a kiáltvány egyik sora:
Idézet
és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, Bleach.
Én személy szerint egy gőzölgő kupac tehéntrágyára gondolok, mikor meghallom xD
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 02:57:01 írta Tapion D. sama » Naplózva

kurosaki19
Vendég
« Válasz #442 Dátum: 11 jan 14, 04:04:07 »

épp ezt mondtam kacsint egy értelmes választ se tudtok adni Nevet
és még ti háborogtok hogy mi miért merünk szólni ha ti vmi olyat csináltok ami undorító.
nekem ne mondjátok már azt h a Kiru Hoshino csak magától szopta ki azt h az az élet célotok h eltüntessétek US-t xD
am meg drága Tapion nem Kirát hanem Kirut vettétek be de nyugodtan kötekedj pont olyan vagy mint a drága barátod Hiei
am lehet h nem ismerem őt se téged meg Kiráékat se annyira mint te de annyit tudok h melyikőtökben lehet bizni
melyikőtök érett és sorolhatnám még a fontos jellemzőket de ti egyik se vagytok vgay csak nem mutatjátok ki mert jobb
bunkó fasznak lenni már bocs. amúgy mikor közösködtetek US-el már bocs? :/
özönviz elött? nem azt mondtam h mindig rosszban volt a 2 csapat hanem hogy most milyenek vagytok már egy ideje.
és láthatóan nem is akartok ezen változtatni mert jobb beképzelt (semmire) bunkó faszoknak lenni.
az a baj hogy az egótok a fejetekre nőtt pedig még ti se tettetek le annyi mindent az asztalra sőt.
annyira jó csapatnak képzelitek magatok de az a bleach amnga ahogy felraktátok hát tényelg nem a legjobb és akkor kedves voltam. és tudom tudom nem érdekel titek h mien de ha annyira jónak hiszitek magatok akkor nem az a léyneg h amit kiadtok igényes legyen? hmm lehet h csak én gondolom igy ti nem Nyelvesít

na jó tényleg nem pocsékolom rátok az időm úgyis felesleges váltani veletek a szót mert nem fogtok fel semmit csak
lökitek a hülye dumátok meg öntömjénezitek magatok. csak igy tovább sok sikert hozzá a továbbiakban. kacsint

Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #443 Dátum: 11 jan 14, 04:19:37 »

Na idefigyelj!

Először is: te jöttél ide pofázni. Nem én mentem. Ez alap járaton minősít. Kösz.
Másodszor: az értelmetlen baromságaidra hogy a herénvágott jóéletbe adjak értelmes választ? Előbb meg kéne tanítani téged magyarul, hogy tudjak veled kommunikálni! És nem csak én, hanem akármelyik user, team tag, utcai ember, vagy akár csöves.

Idézet
nekem ne mondjátok már azt h a Kiru Hoshino csak magától szopta ki azt h az az élet célotok h eltüntessétek US-t xD
Őszinte leszek hozzád: az US frontembereinek eléggé szúrom a szemét, utálnak mint az ürüléket. Nekem és a csapatnak nem célunk az US eltörlése, azt csinálnak, amit akarnak. Van jobb dolgom is, mint velük foglalkozni. Megvan róluk a véleményem, de már rég nem hangoztattam sehol, mert inkább élem az ÉLETEM, vagy végzem a MUNKÁM. Nem máshova járok KÖPKÖDNI.

Idézet
am meg drága Tapion nem Kirát hanem Kirut vettétek be
Akkor kérdezd meg a drága Kirát, hogy ki az anime világ szégyene... ja ha már beszélsz vele, kérdezd meg, ki volt az az Ossian. Remélem elmondja.

Idézet
de annyit tudok h melyikőtökben lehet bizni
Hány éve ismersz személyesen? A felhasználónevedet is most látom először életemben, honnan a fenéből tudnád te, hogy lehet-e bízni bennem vagy akármelyik csapattagban?

Idézet
amúgy mikor közösködtetek US-el már bocs?
Fairy Tail például, meg volt még valami manga, de mivel nem az én asztalom, így nem tudom. Talán Gantz, de nem merem biztosra mondani.

Idézet
most milyenek vagytok már egy ideje.
De leírnád, hogy milyenek? És hogy miért?

Idézet
ti se tettetek le annyi mindent az asztalra sőt
Azért többet, mint te ^^ A mi neveinket legalább ismerik, a "Kurosaki" név pedig max az Öblítőből lehet ismerős nekik Mosolyog

Idézet
annyira jó csapatnak képzelitek magatok de az a bleach amnga ahogy felraktátok hát tényelg nem a legjobb
Esetleg feltűnhetett, hogy egy másik csapatot karoltunk fel, akinek 2007 óta, tehát hamarabb, minthogy az US létrejött volna, volt Bleach mangafordítása Mosolyog Most már a mi nevünk alatt fut. Nem fogunk kidobni 3-400 mangafejezetet azért, mert neked és a csapatodnak nem tetszik. Nem neked akarunk megfelelni.

Barátom, itt az a legnagyobb probléma, hogy 12 évesen idejöttél, magyarázol, csak épp semmiről sem tudsz, csak az irigység beszél a duci pofádból. Inkább élj életet, negyed 5kor ne az NKW-s fórum legyen a fő problémád. Vagy ha ennyi szabadidőd van, igazán forgathatnád a Magyar Helyesírás Szabályait, mert kódfejtő program kell néhol a mondanivalód megértéséhez, és hidd el, nem az épelméjűségemmel van baj.
Naplózva

kurosaki19
Vendég
« Válasz #444 Dátum: 11 jan 14, 04:48:51 »

már bocs de azért mert néhol elírok valamit egyből belekötsz? ezen tudsz fenn akadni szerinted te tökéletesen írsz?
de legyen igazad valszeg jobban írsz mint én. és? a másik dolog meg engem nem érdekel a múlt hogy ti mit alkottatok anno
engem az érdekel hogy most mi van és most az van, hogy ti jöttök és szó nélkül visztek amit akartok.
ki nem szarja le hogy csináljátok a bleachet narutot one piecet stb sőt örülök is neki legyen 400féle verzió legalább lehet válogatni meg csinálja egyáltalán vki nekem nem ezzel van bajom hanem azzal hogy egymást dobáljátok sárral h ki mit csinált anno meg társai és csak úgy szó nélkül eldöntitek hogy márpedig ti visztek ezt meg azt. nem az én projektem a fenn említettek közül egyik sem de vszeg rosszul esik a másik félnek h ha már dolgozott vele évekig v hónapokig akkor legyen már bennetek annyi tisztesség hogy hé haver bevettünk a csapatba egy nőcit aki fordította előttetek a bleach mangát és majd a mi nevünk alatt fogjuk kiadni ezentúl remélem nincs harag stb stb. sztem ha küldenétek néha napján egy ilyen levelet akkor nem lenne gáz. nekem ez az egy bajom van. a másik meg nem vagyok 12 éves 24éves vagyok és melóból írtam és jelenleg is írok mivel nincs jobb dolgom jelenleg. de ez sem tartozik senkire.
szóval elnézheted ha ilyenkor kissé elírok pár dolgot. a másik dolog meg hogy ki ismert meg ki nem. megint itt tartunk?
ez ennyire fontos? kurvára leszarom h ki ismer meg ki nem. ha valakinek tetszik amit csinálok és fél percig élvezi megérte megcsinálnom és szenvedni vele órákat és nem az érdekel hogy ezren vagy meg millióan töltötték-e le hanem hogy töltötték-e egyáltalán. amúgy meg az én nevem se annyira ismeretlen mint hinnéd elég sokan tudják hogy ki vagyok
több oldalban benne van a kezem mint azt te gondolnád barátom. Az hogy nem vagyok egy FFnF vagy hasonlók az egy dolog vszeg soha nem is leszek de nekem ez nem baj. amúgy meg már 4éve benne vagyok ebben az "iparban" szóval ne gyere nekem azzal hogy újonc vagyok vagy hasonlók. na de most már tényleg ennyi mert unalmas állandóan ezekről baromságokról dumálni és am se ide tartozik ha nagyon érdekel a téma msnen is folytathatjuk megtalálod a címem. ki tudnám fejteni akár órákig a véleményem szóval.

üdv
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #445 Dátum: 11 jan 14, 05:09:23 »

Néhol elírsz?! Rendszeresen kisbetűvel kezded a mondataidat, haver xDDD Első osztályos tananyag kacsint
Idézet
de legyen igazad valszeg jobban írsz mint én. és?
Már leírtam egyszer: "kódfejtő program kell néhol a mondanivalód megértéséhez, és hidd el, nem az épelméjűségemmel van baj."

Idézet
engem az érdekel hogy most mi van és most az van, hogy ti jöttök és szó nélkül visztek amit akartok.
Ti megkérdeztek bárkit is, hogy vihetitek a sorozatot? Most komolyan azt hiszed, hogy odamegyünk Kiracicához, hogy "Jajj, mélyen tisztelt nagyúr, lefordíthatnánk ezt meg azt? Tényleg? Örök hálám! Elég fényes a segge, ne nyaljam még tisztábbra?" Cöcöcö... Kinek képzeled te magad meg a csapatod?

Idézet
hé haver bevettünk a csapatba egy nőcit aki fordította előttetek a bleach mangát és majd a mi nevünk alatt fogjuk kiadni ezentúl remélem nincs harag
Ezek alapján NEKTEK kellett volna megkeresnetek ANNÓ őt, hogy "felvesszük mi is a mangát, nem gáz?" Vagy ez csak ránk érvényes? Rátok nem?
Nem fogunk jópofizni az US-nek csak azért, mert szerinted úgy nem lenne gáz. Miért mi nyújtsuk a békepipát, mikor a csapatuk 50%-a olyan emberből áll, aki valaha ITT kezdte pályafutását, csak valamiért elment ( balhé, veszekedés, szar munka, stb... )
Most már én is tudom, hogy ki vagy, annó te balhéztál velem AA-n a Get Backers-zel kapcsolatban. De amúgy nem a netes világban kell nagynak lenni, hanem az Életben Nevet

Engem nem érdekel az msn címed, nem járok fel, mert van életem. A csapattársaim nagy részét nyugodt szívvel hívom barátomnak és akármikor életem adnám néhányukért. Nekem ez a csapat többet jelent, mint a siker. Úgyhogy javaslom, hogy húzz el innen a jó büdös francba, és mondd meg a pudvás csapatodnak, hogy üdvözlöm őket.
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #446 Dátum: 11 jan 14, 06:43:19 »

Hmm...  LOL....
Idézet
Mi nem megyünk át más csapatokhoz balhézni.... Mindenki törődjön a maga dolgáva
  azt hírdetitek ti.  Mégis a ti kezdtetek MEGINT sárral dobálozni, ti írtatok ki egy szavazást, egy hírt, és itt vagy a fórumunkon... Érzed az ellentmondást?
Tudnék még sorolni ellentmondásokat még, csak nem csak neked van életed, mennem kell munkába nekem is...
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #447 Dátum: 11 jan 14, 09:13:29 »

A vitában nem kívánok részt venni, azonban moderátorként az a dolgom, hogy fellépjek az ellen ami itt zajlik. Offolás, káromkodás, személyeskedés, reklámozás, és értelmetlen oltogatás.

Téma ideiglenesen lezárva!

Ezt a továbbiakban MSN-en, Skypeon, személyesen, vagy telepátiával, stb. tessék megbeszélni.

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 09:14:45 írta Aes Sedai » Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #448 Dátum: 11 jan 14, 11:30:51 »

Elnézést Aes, most először és utoljára kénytelen vagyok ezt a döntésed most felülbírálni, annak ellenére, hogy a téma most OFF, kivételesen tekintsünk el ettől.

Az "ezt hallottam" és "nekem mondták" dolgokra nincs bizonyíték. Bárki bármit mondhat, és írhat. Az emberi szavak tökéletesen alkalmasak arra, hogy bárkit, bármikor, bárhogyan megtévesszenek, ezért is érdemes a dolgokat feketén-fehéren bizonyítani, addig pedig kételkedni kell, hiszen ha elsőre elhisz valaki valamit és netalántán bebizonyosodik az ellenkezője, az azért cinkes tud lenni. kacsint

Beszéljük meg a dolgot kulturált keretek között (ezt kérem az én csapatom érintett tagjaitól és más csapatok érintett tagjaitól is, ha jönnek), szóval várunk ide mindenkit, sőt, szívesen várjuk a BHT csapat vezetőit is. Úgy gondolom nekünk, a csapatok vezetőinek kell példát mutatnunk, hiszen mindegyik weboldalnak sok követője van, egy esetleges ellenségeskedés, vagy háború csak még tovább osztja az amúgy is megosztott animés közösséget.

A későbbi konfrontálódások elkerülése végett úgy látom le kell ülni megbeszélni a továbbiakat, azt hittem, erre nem lesz szükség, hiszen mindenki a helyén tudja majd kezelni a dolgokat, de ebből is látszik, hogy a hit egy igen szép dolog, sokszor nem érdemes rá hagyatkozni.
A weboldalak közötti szakadék és verseny mindenki számára látható, viszont rajtunk múlik, hogy ezt a szakadékot tovább növeljük, vagy megpróbáljuk egy kicsit csökkenteni, de mégis megtartani a kellő távolságot. Igen, erre is megvan a lehetőség.
Mert nyugodtan lehet belénk kötni, egy ideig el is néznénk majd, de ha átlép egy bizonyos határt, mi is felvennénk a kesztyűt és akkor garantálom, hogy sem az NKWT tagjai sem más érintett csapat(ok?) tagjai nem feküdnének le nyugodtan aludni. Kérdem én: Szükség van erre? Kötelezően el kell érni ezt az állapotot? Ha igen, miért és mi lenne az értelme? Mosolyog
... főleg, hogy a csapattagok 95%-a nem is tehet az adott dologról, mert van körülbelül 4-4 személyi ellentét, amely a többi csapattagra, több ezer látogatóra és ezzel párhuzamosan az animés közösségek egy részére is hatással van... vagy majd lesz?

Itt a lehetőség: vádaskodások nélkül, kompromisszumokra készen, és nyilvánosan, hogy mindenki lássa, meg lehet beszélni a dolgokat és akkor nincs az a gond, hogy: Én ezt hallottam, nekem mondták, stb, hanem itt vannak ezek a hozzászólások, amelyek bizonyítékokként szolgálnak.

Aki válaszolni akar, kérem ide írjon, ne egy 26 ezredik fórumon, mert az a helyzet, hogy nincs időm más oldalakat olvasgatni, csak nagyon ritkán, mivel inkább a sajátommal vagyok elfoglalva. Mosolyog Köszönöm. ^^

/Ennek a hozzászólásnak a megírása újabb értékes időt vont el az oldallal való munkásságomból. ^^/

Ja és vasárnap estig lezárom a témát, mert nem leszek otthon hétvégén és így nem tudnék érdemben reagálni, utána várom a népeket, én nyitott vagyok. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 14:11:43 írta Cartnecker » Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #449 Dátum: 11 jan 16, 15:51:36 »

Akkor üdv itt mindenkinek! kacsint

Mint ahogy ígértem, itt vagyok és mivel mások ennyit foglalkoztak velünk, úgy gondoltam, hogy hétfő estig figyelmen kívül hagyom azt, hogy nem foglalkozom másokkal, természetesen csak azért, hogy teljesen képben legyek és úgy tudjunk beszélgetni, hogy én is ismerem a pontos történéseket. Mosolyog

Az "ezt hallottam" és "nekem mondták" dolgokra nincs bizonyíték. Bárki bármit mondhat, és írhat. Az emberi szavak tökéletesen alkalmasak arra, hogy bárkit, bármikor, bárhogyan megtévesszenek, ezért is érdemes a dolgokat feketén-fehéren bizonyítani

Úgyhogy... időrendbe szedtem a dolgokat, bizonyítékokkal. Mosolyog

1) 2011.01.09. 09:00 - Elindult a Naruto-Kun Csoport.
(Elindítottuk, promotáltuk weboldalainkat, úgy, hogy más csapatot meg sem említettünk. Azt, hogy ezt milyen trükkel tettük, miként, milyen sikerrel, stb. a mi dolgunk. Mosolyog Ha az említett csapat újított valamit Mi sem bíráltuk a weboldalunk területén sehol sem, ha igen, kérek bizonyítékot és azonnal törlöm. Mosolyog)

2) 2011.01.09. 12:09 - Kikerült egy szavazás az egyik weboldalra. (Kép#01)
És számunkra elég sértő hozzászólásokat írt a weboldal egyik adminja+tagja: Kép#02, Kép#03, Kép#04, Kép#05, Kép#06... és még sorolhatnám. Mosolyog

((#1 Én egy darab "Kira" nevű, @említett weboldal.hu végződésű e-mail címmel rendelkező felhasználót nem bannoltam. Úgyhogy vagy álnéven lehetett az illető és olyan miatt lett bannolva, ami jogos, vagy be sem írta a hozzászólást. Ugye mindent bizonyítani kell. Mosolyog A kulturált negatív véleményeket engedjük, erre bizonyíték Succ, Skeeter hozzászólásai. ^^
#2 A 4-es képen Kurosaki hozzászólását érdemes elolvasni. Pár napra rá beírta a fórumunkra ezt:
Idézet
Ja még annyit a végére, hogy irhatnék azért amit az animeet nevü oldalatok jelentett számomra többek közt azt a "lopás" jelzőt használhatnám rá ugyanis mi egy másik társammal már 2 éve tervezzük a nyitását dolgoztunk gőz erővel rajta erre ti elinditjátok ugyan azt pár napra rá csak egyetlen egy különbséggel.
Az elsőben az van, hogy az "animeet szarunknak" az AA nem fog örülni. A második hozzászólásban pedig az van, hogy ők már dolgoztak egy pont ugyan ilyen oldalon. Csak tisztázni szeretném, hogy akkor:
1. Ha az AA nem örül a mi oldalunknak, akkor az övéknek örült volna?
2. Honnan tudjuk, hogy ők mit terveznek? Ez bizonyítékok nélküli rágalom, de ezt már Tapion kifejtette. Mosolyog
3. És ezt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az Animeet közösségi információkat gyűjt, nem feliratokat, ismertetőket, külföldi animés híreket, szinkronokat, stb... és még sorolhatnám. Mosolyog De ha ők is ilyet terveztek, akkor ezt pontosan tudniuk kéne, nem így van? Mosolyog ))

És ha a hivatalos közleményüket nézem, akkor abban az van, hogy nem foglalkoznak más csapat oldalával, de a képek tanúsága szerint mégis? Most akkor hogy van? Kicsit összezavarodtam.

3) 2011.01.09 12:09 után. - Néhány tagunk átment megvédeni minket, mert ezt a stílust nem tűrték el. Mosolyog Ugye azt nem kell leírnom, hogyha nincs ez a szavazás és ez a negatív lejáratókampány, akkor ilyen nem történt volna meg? Mosolyog

4) 2011.01.09. Este - A mi fórumunkra is átjöttek vitázni néhányan. (Visszaolvasás)

5) 2011.01.10. 08:52 - Megírtam az egyik hozzászólásomat (LINK), amiben kifejtettem álláspontomat. És elnézést kértem, amiért néhány tagunk átment vitázni (3-mas pontért) és viszontvártam a bocsánatkérést a mi sértegetésünk miatt, ami a mai napig nem történt meg.

6) 2011.01.13. 15:44 -
Állítólag kikerült egy Bleach mangás hír az említett weboldalra, enyhén gúnyolódó hangnemben, mivel a szövege azóta állítólag módosítva lett és nem mentem fel lementeni az eredetit, így ezt nem tudom bizonyítani, úgyhogy ezt a pontot vegyük is semmisnek, csak gondoltam hátha valaki emlékszik rá, igazából nem tudom mennyi a valóságalapja mert én is csak hallottam. Mosolyog

7) 2011.01.13. 17:32 - Kikerült egy közlemény (Kép#07). Ezekre szeretnék választ kapni:
1. Ahogy eddig is, így a továbbiakban is szándékunkban áll azt fordítani, amit akarunk. (És minket hidegen hagy, ha más is belekezd abba amibe mi is, csak kezdje az első résztől.)
5. Ahogy mi sem megyünk át csapatostul más oldalára pocskondiázni, így megkérnénk mindenkit, hogy ezt a fajta megnyilvánulást ők is mellőzzék.
2. Nem szólunk bele más dolgába, így más csapat se szóljon bele a miénkbe.

Ha hidegen hagyja, és nem szólnak bele és nem pocskondiáznak, akkor miért történült meg a 2, 4, 7 és zárójelesen a 6-os pont? (Csatolva az összes képpel? Mosolyog)

Az utóirat:
"Engem csak az US bukása érdekel. Mindent a cél érdekében."

Szarkazmus? Mosolyog Egyébként az idézett rész után lemaradt egy link. Eme hozzászólásom linkje. kacsint

Igazi megtiszteltetésként fogjuk fel, hogy valami birodalomnak látnak, akinek nagy befolyása van és minden áron meg kell buktatni. Azonban nyugodtak lehettek, az Urahara Shop él, és élni is fog!

Hirtelen megtisztelés lett? Pedig amíg meg nem írtam ezt a hozzászólásomat az alábbiakban idézett résszel, addig elég negatív volt a vélemény. Lásd: 2-es pont. ^^

Idézet
A végére pedig szeretném azt leírni, hogy attól függetlenül, hogy milyen stílusban nyilvánulnak meg rólunk néhány oldalon, elismerés számunkra, hogy a csapatok egy része a Naruto-Kunt tartja első számú vetélytársának, még ha ezt nem is hangoztatják, és ez nem csak elismerés számunkra, hanem megtisztelés.
A fenti "utóirat" megtisztelős része nem hajaz egy kicsit az én hozzászólásomra és véleményemre? Érdemes megfigyelni, hogy melyiket ki írta és mikor. kacsint Ha nem, akkor nem, csak gondoltam megosztom mint érdekességet. ^^

Egyébként sok sikert, éljen, senki nem mondta, hogy ne. Mosolyog

Összesített kérdések:

- Szeretnék arra választ kapni, hogy melyik csapat tette ki a szavazást és kezdett el gúnyolódni? Mosolyog
- Arra is szeretnék választ kapni, hogy mi elnézést kértünk, hogy ott 1-2 tag balhézott, ők a mai napig nem kértek elnézést tőlünk semmiért sem. Pedig a fenti bizonyítékok tekintetében úgy gondolom lenne miért. És ez miért nem történt még meg? Mosolyog Ha hibázik az ember és elismeri az nem gyávaság... legalább is szerintem. E-helyett kaptunk rengeteg ellentmondásos választ.
- Arra is szeretnék választ kapni, hogy ki dobál fel a weboldalára közleményeket ezzel kapcsolatban? Mosolyog

Csak én gondolom úgy, hogyha a kettes pont nem történik meg, akkor nincs balhé? Persze erre jöhetne a kontra: hogyha mi nem indítjuk el a Bleaches oldalt, akkor nincs balhé. De nem értem miért kéne engedélyt kérnünk más oldalaktól, ha mi bővítünk? Főleg, ha egy utána megírt közleményben azt írják, hogy nem foglalkoznak másokkal?

Gondoltam tisztázom ezeket a brutális szintű ellentmondásokat, amelyek furcsa mód sokszor egyoldalúlag kerülnek megvilágításra és a végük mindig az, hogy a Naruto-Kun (teljes) Csapata a szemét, alávaló, és az összes létező negatív jelző. Nevet
Biztos, nekünk is vannak hibáink, ez tény, de olyan dolgokat ne verjen ránk senki, amiben most abszolúte nem vagyunk hibásak.

Amiket leírtam fent nem bizonyíték nélküli, rágalmazások, vádaskodások, hanem tények (bizonyítékokkal) és kérdések. Mosolyog

Remélem választ kapok a kérdéseimre. Na de visszatérve az előző hozzászólásomra, amit annak ismeretében írtam meg, hogy nem olvastam a közleményt. Ha az említett csapat mostantól komolyan gondolja a közleményét saját magára nézve is, akkor én nyugodtan fekszem le aludni és akkor elkerülhetőek az ilyen fajta nézeteltérések, aminek bizonyítottan nem mi voltunk a kezdeményezői. Mosolyog

Mindenesetre én sikeres munkát és jó fordítást kívánok nekik és a BHT-nek is, akikkel igazából úgy gondolom, nincs semmilyen különös probléma, de ha van a 2 csapat között gond, írják meg. Mosolyog

U.i: Írhattam volna ezt a hozzászólásomat kegyetlenül gúnyolódó hangnemben is, de nem tettem, ha érkezik válasz, akkor kérem azt is ehhez hasonló normális és tisztességes hangnemben megírni. Amennyiben a továbbiakban is bizonyítékok nélküli rágalmazást kapunk, gusztustalan hangnemben, fenntartom a jogot arra, hogy az adott hozzászólást eltávolítsuk a fórumról. Előre is köszönöm az együttműködést. ^^
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 16, 15:52:26 írta Cartnecker » Naplózva
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins