Akkor üdv itt mindenkinek! Mint ahogy ígértem, itt vagyok és mivel mások ennyit foglalkoztak velünk, úgy gondoltam, hogy hétfő estig figyelmen kívül hagyom azt, hogy nem foglalkozom másokkal, természetesen csak azért, hogy teljesen képben legyek és úgy tudjunk beszélgetni, hogy én is ismerem a pontos történéseket.
Az "ezt hallottam" és "nekem mondták" dolgokra nincs bizonyíték. Bárki bármit mondhat, és írhat. Az emberi szavak tökéletesen alkalmasak arra, hogy bárkit, bármikor, bárhogyan megtévesszenek, ezért is érdemes a dolgokat feketén-fehéren bizonyítani
Úgyhogy... időrendbe szedtem a dolgokat, bizonyítékokkal.
1) 2011.01.09. 09:00 - Elindult a Naruto-Kun Csoport.(Elindítottuk, promotáltuk weboldalainkat, úgy, hogy más csapatot meg sem említettünk. Azt, hogy ezt milyen trükkel tettük, miként, milyen sikerrel, stb. a mi dolgunk.
Ha az említett csapat újított valamit Mi sem bíráltuk a weboldalunk területén sehol sem, ha igen, kérek bizonyítékot és azonnal törlöm.
)
2) 2011.01.09. 12:09 - Kikerült egy szavazás az egyik weboldalra. (
Kép#01)
És számunkra elég sértő hozzászólásokat írt a weboldal egyik adminja+tagja:
Kép#02,
Kép#03,
Kép#04,
Kép#05,
Kép#06... és még sorolhatnám.
((#1 Én egy darab "Kira" nevű, @említett weboldal.hu végződésű e-mail címmel rendelkező felhasználót nem bannoltam. Úgyhogy vagy álnéven lehetett az illető és olyan miatt lett bannolva, ami jogos, vagy be sem írta a hozzászólást. Ugye mindent bizonyítani kell.
A kulturált negatív véleményeket engedjük, erre bizonyíték Succ, Skeeter hozzászólásai. ^^
#2 A 4-es képen Kurosaki hozzászólását érdemes elolvasni. Pár napra rá beírta a fórumunkra ezt:
Ja még annyit a végére, hogy irhatnék azért amit az animeet nevü oldalatok jelentett számomra többek közt azt a "lopás" jelzőt használhatnám rá ugyanis mi egy másik társammal már 2 éve tervezzük a nyitását dolgoztunk gőz erővel rajta erre ti elinditjátok ugyan azt pár napra rá csak egyetlen egy különbséggel.
Az elsőben az van, hogy az "animeet szarunknak" az AA nem fog örülni. A második hozzászólásban pedig az van, hogy ők már dolgoztak egy pont ugyan ilyen oldalon. Csak tisztázni szeretném, hogy akkor:
1. Ha az AA nem örül a mi oldalunknak, akkor az övéknek örült volna?
2. Honnan tudjuk, hogy ők mit terveznek? Ez bizonyítékok nélküli rágalom, de ezt már Tapion kifejtette.
3. És ezt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az Animeet közösségi információkat gyűjt, nem feliratokat, ismertetőket, külföldi animés híreket, szinkronokat, stb... és még sorolhatnám.
De ha ők is ilyet terveztek, akkor ezt pontosan tudniuk kéne, nem így van?
))
És ha a hivatalos közleményüket nézem, akkor abban az van, hogy nem foglalkoznak más csapat oldalával, de a képek tanúsága szerint mégis? Most akkor hogy van? Kicsit összezavarodtam.
3) 2011.01.09 12:09 után. - Néhány tagunk átment megvédeni minket, mert ezt a stílust nem tűrték el. Ugye azt nem kell leírnom, hogyha nincs ez a szavazás és ez a negatív lejáratókampány, akkor ilyen nem történt volna meg?
4) 2011.01.09. Este - A mi fórumunkra is átjöttek vitázni néhányan. (Visszaolvasás)
5) 2011.01.10. 08:52 - Megírtam az egyik hozzászólásomat (
LINK), amiben kifejtettem álláspontomat. És elnézést kértem, amiért néhány tagunk átment vitázni (3-mas pontért) és viszontvártam a bocsánatkérést a mi sértegetésünk miatt, ami a mai napig nem történt meg.
6) 2011.01.13. 15:44 -
Állítólag kikerült egy Bleach mangás hír az említett weboldalra, enyhén gúnyolódó hangnemben, mivel a szövege azóta állítólag módosítva lett és nem mentem fel lementeni az eredetit, így ezt nem tudom bizonyítani, úgyhogy ezt a pontot vegyük is semmisnek, csak gondoltam hátha valaki emlékszik rá, igazából nem tudom mennyi a valóságalapja mert én is csak hallottam.
7) 2011.01.13. 17:32 - Kikerült egy közlemény (
Kép#07). Ezekre szeretnék választ kapni:
1. Ahogy eddig is, így a továbbiakban is szándékunkban áll azt fordítani, amit akarunk. (És minket hidegen hagy, ha más is belekezd abba amibe mi is, csak kezdje az első résztől.)5. Ahogy mi sem megyünk át csapatostul más oldalára pocskondiázni, így megkérnénk mindenkit, hogy ezt a fajta megnyilvánulást ők is mellőzzék.2. Nem szólunk bele más dolgába, így más csapat se szóljon bele a miénkbe. Ha hidegen hagyja, és nem szólnak bele és nem pocskondiáznak, akkor miért történült meg a 2, 4, 7 és zárójelesen a 6-os pont? (Csatolva az összes képpel?
)
Az utóirat:
"Engem csak az US bukása érdekel. Mindent a cél érdekében."Szarkazmus?
Egyébként az idézett rész után lemaradt egy link. Eme hozzászólásom linkje.
Igazi megtiszteltetésként fogjuk fel, hogy valami birodalomnak látnak, akinek nagy befolyása van és minden áron meg kell buktatni. Azonban nyugodtak lehettek, az Urahara Shop él, és élni is fog!Hirtelen megtisztelés lett? Pedig amíg meg nem írtam
ezt a hozzászólásomat az alábbiakban idézett résszel, addig elég negatív volt a vélemény. Lásd: 2-es pont. ^^
A végére pedig szeretném azt leírni, hogy attól függetlenül, hogy milyen stílusban nyilvánulnak meg rólunk néhány oldalon, elismerés számunkra, hogy a csapatok egy része a Naruto-Kunt tartja első számú vetélytársának, még ha ezt nem is hangoztatják, és ez nem csak elismerés számunkra, hanem megtisztelés.
A fenti "utóirat" megtisztelős része nem hajaz egy kicsit az én hozzászólásomra és véleményemre? Érdemes megfigyelni, hogy melyiket ki írta és mikor.
Ha nem, akkor nem, csak gondoltam megosztom mint érdekességet. ^^
Egyébként sok sikert, éljen, senki nem mondta, hogy ne.
Összesített kérdések:
- Szeretnék arra választ kapni, hogy melyik csapat tette ki a szavazást és kezdett el gúnyolódni?
- Arra is szeretnék választ kapni, hogy mi elnézést kértünk, hogy ott 1-2 tag balhézott, ők a mai napig nem kértek elnézést tőlünk semmiért sem. Pedig a fenti bizonyítékok tekintetében úgy gondolom lenne miért. És ez miért nem történt még meg?
Ha hibázik az ember és elismeri az nem gyávaság... legalább is szerintem. E-helyett kaptunk rengeteg ellentmondásos választ.
- Arra is szeretnék választ kapni, hogy ki dobál fel a weboldalára közleményeket ezzel kapcsolatban?
Csak én gondolom úgy, hogyha a kettes pont nem történik meg, akkor nincs balhé? Persze erre jöhetne a kontra: hogyha mi nem indítjuk el a Bleaches oldalt, akkor nincs balhé. De nem értem miért kéne engedélyt kérnünk más oldalaktól, ha mi bővítünk? Főleg, ha egy utána megírt közleményben azt írják, hogy nem foglalkoznak másokkal?
Gondoltam tisztázom ezeket a brutális szintű ellentmondásokat, amelyek furcsa mód sokszor egyoldalúlag kerülnek megvilágításra és a végük mindig az, hogy a Naruto-Kun (teljes) Csapata a szemét, alávaló, és az összes létező negatív jelző.
Biztos, nekünk is vannak hibáink, ez tény, de olyan dolgokat ne verjen ránk senki, amiben most
abszolúte nem vagyunk hibásak.
Amiket leírtam fent nem bizonyíték nélküli, rágalmazások, vádaskodások, hanem
tények (bizonyítékokkal) és kérdések.
Remélem választ kapok a kérdéseimre. Na de visszatérve az előző hozzászólásomra, amit annak ismeretében írtam meg, hogy nem olvastam a közleményt. Ha az említett csapat
mostantól komolyan gondolja a közleményét
saját magára nézve is, akkor én nyugodtan fekszem le aludni és akkor elkerülhetőek az ilyen fajta nézeteltérések, aminek
bizonyítottan nem mi voltunk a kezdeményezői.
Mindenesetre én sikeres munkát és jó fordítást kívánok nekik és a BHT-nek is, akikkel igazából úgy gondolom, nincs semmilyen különös probléma, de ha van a 2 csapat között gond, írják meg.
U.i: Írhattam volna ezt a hozzászólásomat kegyetlenül gúnyolódó
hangnemben is, de nem tettem, ha érkezik válasz, akkor kérem azt is ehhez hasonló normális és tisztességes hangnemben megírni. Amennyiben a továbbiakban is bizonyítékok nélküli rágalmazást kapunk, gusztustalan hangnemben, fenntartom a jogot arra, hogy az adott hozzászólást eltávolítsuk a fórumról. Előre is köszönöm az együttműködést. ^^