24 nov 30, 21:32:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Hogy tetszik a Magyar Naruto-Kun Website?
A legjobb!!! - 260 (70.3%)
Egész jó lett - 70 (18.9%)
Tűrhető - 12 (3.2%)
Van még mit változtatni - 19 (5.1%)
Nem tetszik - 9 (2.4%)
Összes szavazó: 362

Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogy tetszik a Naruto-Kun Csoport?  (Megtekintve 128398 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #405 Dátum: 11 jan 09, 22:50:13 »

...
Chakra: Igen kettőt említettem, de mint példa. Általában ha példát hozol fel, nem sorolod fel az összes lehetséges dolgot.
Technikailag mögé látok. De ezt itt nem részletezem, mert köze nincs ehhez.

Nyugodtan hozz fel több példát is. Hátha valamelyik alá is fogja támasztani az érvelést.

Ha technikailag mögé látsz, akkor nem írsz olyat, mint fentebb, mert tudod, hogy alaptalan. Ergó: nem látsz mögé.
Köze pedig van, mivel te hoztad szóba, "érvként". ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Succ
Újonc
*

« Válasz #406 Dátum: 11 jan 09, 22:51:22 »

Oké, ezzel tisztában vagyok. De nem folyamodnék az általad leírtak dolgokhoz. Módomban se állt, hogy belinklejem ide. Privát formában tettem volna.
Hiei, elolvastam, eddig nem sértettem meg ha jól látom. A témánál maradtam. Témához illő volt az első hozzászólásom. És a többi már csak helyén való reakció volt a továbbiakra. De tudod, ez a te saját dolgot, kedved szerint dönthetsz, hogy ez most off vagy nem.

De késő van. Legyen ahogy akarjátok. Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban. Szép jó éjszakát mindenkinek.
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #407 Dátum: 11 jan 09, 22:54:06 »

Neked is sok sikert és remélem véget lehet vetni ezeknek a csapatháborúknak [rajtunk még mindig nem múlik] és a másik oldal megtanulja felnőttként kezelni a dolgokat, mint ahogy te is hajlandóságot mutatsz erre.
Naplózva
Illegal P
Újonc
*

^^

« Válasz #408 Dátum: 11 jan 09, 22:54:57 »

Most komolyan...szerintem mindenki szereti az animét aki itt van...minek kell gyilkolni egymást? xD make Love not war...
Naplózva

hehhe
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #409 Dátum: 11 jan 09, 22:57:07 »

Illegal P fórum szabályzatot olvasd el kérlek. Amennyiben még 2 offot látok mehetsz szeretni az animet más fórumra. Kezdelek unni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Illegal P
Újonc
*

^^

« Válasz #410 Dátum: 11 jan 09, 22:59:38 »

Oké elolvastam. szerintem jól megszerkesztett az oldal, könnyen el lehet benne igazodni  kacsint btw...te is offolsz ki ne bannold magad xD...
Naplózva

hehhe
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #411 Dátum: 11 jan 09, 23:01:42 »

Szép jó éjszakát neked is, Succ.

Illegal P:
Mint moderátor írok most: Hiei a moderátori teendőit végzi. Értékeld át a OFF fogalmát.

« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 23:03:18 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #412 Dátum: 11 jan 09, 23:08:26 »

Hogy tetszik nekem  a Magyar Naruto-Kun Website?

Hát hogyis...

A legjobb!? Á...

Egész jó lett? Talán...

Tűrhető? Nem.

Van még mit változtatni?De van ám!

Nem tetszik?Azt azért nem mondanám.

Hogy tetszik nekem a Magyar Naruto-Kun Website?Sehogy.

Csak a fórum.

Szerk.:Persze csak vicceltem. Nevet Különben nem járnék már ide jó ideje...
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 14:07:06 írta zoli00014 » Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #413 Dátum: 11 jan 09, 23:11:18 »

Köszönjük véleményed, erre szükségünk volt mint egy falat kenyérre, legközelebb a fórumos megjegyzésedet a Fórumos témába írd és ezzel kapcsolatban ne offolj ide. Köszönjük.
Naplózva
Skeeter
Újonc
*

« Válasz #414 Dátum: 11 jan 09, 23:11:43 »

Kedves Naruto-kun csapat!

A Succ, és köztetek felvetődő nézeteltéréshez való hozzászólás miatt regisztráltam. Először - a topik címéhez, és témájához alkalmazkodva- az oldalatokról írnék véleményt. Régóta kísérem figyelemmel az oldalt, a Naruto manga, Az egy akatsukis élete, valamint a Hebis barmok publikálása végett. A többi project nem különösebben keltette fel a érdeklődésemet, de nem is lényeg. A manga fordítás és szerkesztés számomra - most már - tökéletes. Régebben zavart, hogy - bocsássátok meg nekem a helytelen kifejezések használatát, nem folytam bele túlzottan a szerkesztés témájába - az egyes angol feliratokat nem tisztáztátok le (vagy hogy is fejezzem ki magam), hanem csak egy fekete négyzet ment rá, és ebbe a szöveg. Ez számomra kellemetlen volt, mert az igényes, tiszta szerkesztés híve vagyok. Ám egy jó ideje már hiba nélkül jelennek meg a manga fejezetek, ami számomra azért is pozitív, mert látni lehet, hogy nem csak a "tetszikanépnekahogyvan" morállal dobáltok ki fejezeteket, hanem fejlődtök, figyeltek a minőségre. A két paródiát nem részletezem, hisz Ti - tudtommal - csak közvetítők vagytok az alkotók és a közönség között. Szóval az oldalatok különösebben sosem volt nagy kedvencem, de jó volt ide látogatni, kellemes külső, az érdekelt projectek is jók. A cikkek stílusát is kedveltem.

És ezzel a dícséretet befejezném, rártérnék a kellemetlenebb témára, ami az új Naruto-kun csoportot , illetve méginkább a Succ és köztetek felmerült nézeteltérések intézésének mikéntjét. Nem titok, ugyanazon csapat tagja vagyok, mint Succ. Bár részvételem az oldal életében sokkal kevésbé pozitív. Félaktív moderátor, fórumozó vagyok, időnként fellépek az oldal életében ilyen-olyan módokon. Szóval nem egy lényeges figura vagyok, de mivel kedvenc animés oldalam, szívemen viselem a sorsát. Mindemellett azt hiszem, nagyjából pártatlan, elfogulatlan tudok lenni.

Ezt a csoportos megoldást feleslegesnek tartom, nekem parasztvakítás érzetet ad. Ahogy a hírek kezelése szintúgy. Mintha csak fel akarnátok hívni, hogy Ti vagytok ám valakik, csoportoztok meg álhíreztek. Kicsit nagyképű megoldásnak tartom. Főként, hogy a Succ által leírt okokkal nagyjából egyet tudok érteni. A Huntai-on kívül teljesen fölösleges oldalak születtek. BleachFan nem lenne rossz ötlet, de szerintem a fő oldalatokba beépítve is tökéletes lett volna az egész, sőt számomra talán kedveltebb megoldás is. Illetve talán jobb lett volna az egész újraszerkesztése, igényes külsőbe ültetése. Annyiban igazatok van, hogy nem kiadó vagytok, és minden rajongó szíve joga úgy kiadni fordításait, ahogy neki tetszik. És az a szerkesztés valamint fordítás elmegy egy gportalos oldalra, teljes mértékben. De Ti az én szememben az ország egyik legjobb oldala vagytok, és egy ilyen oldaltól valahogy azt vártam volna, hogy csak kifogástalan munkákat ad ki kezei közül. OP: hát igen, megint csak beépíthető lenne a főoldalba, akárcsak a Bleach. És tény, hogy gyanús nagyon az általatok megnevezett oldal kinézete, jogosan mondhatjátok, hogy lopás. De ez máris ok, hogy külön OP-s oldalt hozzatok létre feleslegesen? Vagyis, fölösleges, hát nézőpont kérdése. Igazából csak nem értem, miért nem jó a főoldalba beépítve a dolog, miért kell felvágni a csoportosulással. És ha már csoport, akkor miért nem felkészültebb, összetettebb, jobb szerkesztőkkel ellátott oldalakat hoztok létre? Szóval kérlek Titeket, válaszoljátok meg, miért kellett ez, miért jó ez?

És ezzel át is térek az utolsó pontra, a legnagyobb csalódásra, ami a Ti reakciótok. Succ értelmesen, a lehető legkevesebb udvariatlansággal, sőt, kifejezetten udvariasan mondott el mindent. Erre Ti, de főként Hiei olyan stílusban ír, ami szerintem elfogadhatatlan. Főképp, hogy üres, nevetséges, alacsony értelmi képességekről árulkodó hozzászólás. Véleményem szerint Succ írásaiban sem irigység, sem tiszteletlenség, sem támadás nem volt. Sőt, még csak az általatok megemlített félelem sem. Miért féltené a - kimondom, nevesítsünk, egyszerűbb úgy - Bleachhun Team-et. Igaz nincs akkora tábora, mint Nektek, de sok futó project, sok érdeklődő, és egy stabil, teljesen ingyenes, egyszerű fansub oldal, aminek nem kell félnie. A stílusotokból felháborodást, fensőbb tudatot, és gyerekességet véltem felfedezni, ami számomra sokat rontott az oldalról alkotott képemen. Miért kell az embereknek egyből ugrálni, ahelyett, hogy tárgyilagosan leírná a véleményét, és nem a vádaskodáson, meg a másik lenézésén van a hangsúly. Eleve, hogy jön valaki ahhoz, hogy lenézze a másikat, mint Hiei. Szerintem ez nem csak egy oldal adminjai, szerekesztői, csapattagjai, de még emberek között is megengedhetetlen. És sajnálom, csalódtam az oldalban, főleg a csapattagok egy részében, amiért éretlen, és alkalmatlan módon reagálnak teljesen nyilvánvaló, helyénvaló kritikákra. A következő válaszaitok, vagy éppen cselekedeteitek pedig majd megmutatják, tulajdonképpen milyenek is vagytok, vagy van-e igazság abban, ami kritika a csapat tagjait érte.

Hm, a végére kicsit átláthatatlan, zavaros lett a hozzászólás, amiért bizonyosan éles kritikát kapok majd. És itt még megragadnám az alkalmat hogy felhívjam a figyelmet valamire. Ti is kukacoskodtok, ahogy kiemeltétek: Aki mindenáron hibát keres, az talál. Én nem kerestem, mégis találtam - ha hibákat nem is - kifogásolható dolgokat...

Az új hozzászólásokhoz kommentként: jó lenne tényleg, ha különböző csapatok tagjai között nem lennének éles ellentétek. És hogy ez nem rajtatok áll. Úgy érzem de, rajtatok nagyban. Ugyanis ha sokkal nyugodtabban, tárgyilagosabban válaszoltok, nem nagyképűen, sértetten, már le lenne rendezve a dolog, egy építő kritikával. Ti vagytok azok, akik nem felnőttként kezeltétek, és főképp Hiei, akitől lassan már azt hiszem, soha nem is lesz elvárható. Ahhoz hogy ne legyen konfliktus, és barátság meg béke legyen, ahhoz sokkal toleránsabb magatartás, kevesebb ego kellene. Succot ahogy ismerem, ha nem így reagáltok, nem lenne semmi nézet eltérés. Megbeszéltétek volna. Sőt, ő még ahhoz képest nyugodtan és kedvesen is válaszolt, ahogy Hiei tette. Az ő stílusa szégyen.

Bocs még egyszer a hosszért és az összevisszaságért, remélem nem zavar Titeket túlzottan, és nem néztek le csak azért, mert nem tudok tökéletesen írni, vagy mert más véleményen vagyok, mint Hiei...
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #415 Dátum: 11 jan 09, 23:20:31 »

Skeeter ez engem nem érdekel mit gondolsz rólam:D. Szeretem magam annyira, hogy teszek rá. Amúgy szerintem ez teljesen szűkségese volt. Mi mindig színt viszünk az általatok elaltatott anime világba. Unalmasak vagytok. Nincs semmi pezsgés az oldalatokon. A másik bleaches oldal pedig csak fikázással hívja fel a figyelmet:D.
Nincs miről beszélni.
Én ezt így látom. Mi vagyunk akik húznak titeket.  A példa, hogy igen is lehet ingyen ilyet alkotni. 1 év múlva vissza térünk a dolgokra.

Mikor mentem hozzátok anyázni? Fikázni?ikszdé Sose tettem. Nem érdekeltek ahogy az se mit csináltok. Egy célom van jobb legyek mindennél és ennyi.

u.i. te jót csinálsz én még jobbat fogok. Ennyi az egész:D.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 23:22:53 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Skeeter
Újonc
*

« Válasz #416 Dátum: 11 jan 09, 23:33:47 »

Hiei, utolsó mondatodra azt mondom, ámen! Én boldog leszek, ha Ti jobbak lesztek. Az ország legjobbja. Engem ugyanis nem zavar, ha más oldal jól csinálja. Igen, igazad van, mifelénk unalmas az élet. Mi nem dobjuk fel az oldalt ilyen trükkökkel, csak hogy még többen legyenek, mert a jó és a jobb nem elég jó. Tény, hogy felétek több az élet, és abban is látok igazságot, hogy Ti színt visztek az életbe. De csak ilyen parasztvakításokkal, és támadható, kirívó dolgokkal. Ám a Ti dolgotok. Nekem ez a része nem tetszik, ettől függetlenül nem akarok jobban belemenni egyelőre. Egy év múlva remélem a Naruto-kun sokkal jobb oldal lesz, mint a konkurencia, és nem lesz szüksége a mostanihoz fogható trükkre, meg támadható, érdekes terjeszkedésre, hogy színes és legjobb legyen. Remélem, hogy az általad említett egy év múlva Ti tökéletes fordítások, játékok, és a csoportotok minden oldalának tökéletesítésével, kikezdhetetlenségével ezerszer jobbak lesztek. Komolyan, én ehhez sok sikert kívánok Nektek!
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #417 Dátum: 11 jan 09, 23:37:20 »

Nem tudom, én nem tartom ezt aljas húzásnak...  inkább poénnak... a dattebayo is többször elhintette hogy dobják a  Naruto Shippuudent, hogy megszünnek, és mégsem...
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #418 Dátum: 11 jan 09, 23:38:46 »

Skeeter:

Idézet
...És tény, hogy gyanús nagyon az általatok megnevezett oldal kinézete, jogosan mondhatjátok, hogy lopás. De ez máris ok, hogy külön OP-s oldalt hozzatok létre feleslegesen?...

Bocsáss meg, kérlek, de ki mondta, hogy egy másik oldal miatt hoztuk létre? Így születnek az alaptalan rágalmak.

Idézet
És ezzel át is térek az utolsó pontra, a legnagyobb csalódásra, ami a Ti reakciótok. Succ értelmesen, a lehető legkevesebb udvariatlansággal, sőt, kifejezetten udvariasan mondott el mindent. Erre Ti, de főként Hiei olyan stílusban ír, ami szerintem elfogadhatatlan. ... És sajnálom, csalódtam az oldalban, főleg a csapattagok egy részében, amiért éretlen, és alkalmatlan módon reagálnak teljesen nyilvánvaló, helyénvaló kritikákra. A következő válaszaitok, vagy éppen cselekedeteitek pedig majd megmutatják, tulajdonképpen milyenek is vagytok, vagy van-e igazság abban, ami kritika a csapat tagjait érte. ...

Mint a tények és érvek embere, erre csak annyit mondhatok, hogy Succnak gondolkoznia kellett volna, mielőtt a "kizsebeléssel" szóval kezd el vádaskodni. Továbbá utána kellene néznie a technikai dolgoknak is, akkor talán nem tenne megalapozatlan kijelentéseket.

Idézet
... És itt még megragadnám az alkalmat hogy felhívjam a figyelmet valamire. Ti is kukacoskodtok, ahogy kiemeltétek: Aki mindenáron hibát keres, az talál. Én nem kerestem, mégis találtam - ha hibákat nem is - kifogásolható dolgokat...

Kukacoskodok? Hol? Kérlek, mutass egy olyan hozzászólást bármelyik másik animés/mangás honlapról, ahol érvek és "tudás" nélkül nyilvánultam volna meg. Nehéz lesz, mivel többnyire csak olvasom azokat az oldalakat és csak akkor írok, ha van miből és van mit.

Idézet
...Az új hozzászólásokhoz kommentként: jó lenne tényleg, ha különböző csapatok tagjai között nem lennének éles ellentétek. És hogy ez nem rajtatok áll. Úgy érzem de, rajtatok nagyban. Ugyanis ha sokkal nyugodtabban, tárgyilagosabban válaszoltok, nem nagyképűen, sértetten, már le lenne rendezve a dolog, egy építő kritikával. Ti vagytok azok, akik nem felnőttként kezeltétek, és főképp Hiei, akitől lassan már azt hiszem, soha nem is lesz elvárható. Ahhoz hogy ne legyen konfliktus, és barátság meg béke legyen, ahhoz sokkal toleránsabb magatartás, kevesebb ego kellene. Succot ahogy ismerem, ha nem így reagáltok, nem lenne semmi nézet eltérés. Megbeszéltétek volna. Sőt, ő még ahhoz képest nyugodtan és kedvesen is válaszolt, ahogy Hiei tette. Az ő stílusa szégyen.

Bocs még egyszer a hosszért és az összevisszaságért, remélem nem zavar Titeket túlzottan, és nem néztek le csak azért, mert nem tudok tökéletesen írni, vagy mert más véleményen vagyok, mint Hiei...

A hozzászólásod nyelvtani részével semmi baj. Bár ilyen hsz-ekkel lenne tele minden animé/mangás fórum. Mosolyog
A jó viszony nem rajtunk múlik. De azért érdemes megfigyelni, hogy a vita mindig a mi fórumunkon/honlapunkon megy. Mindig mások jönnek ide, miközben mi nem visszük máshová a balhét.
Ez most nem a fenti/lenti (attól függ, hogy van beállítva a fórum Nevet) hozzászólásokra vonatkozik. Ezek még a norma és tűréshatáron belül vannak.
Tény, hogy egy(-két) üveg/doboz sör mellett tuti jól el tudnánk beszélgetni bármelyik csapat tagjaival. De mivel az ország nagy, az utazás meg drága, így marad az internet. Itt pedig nem látod a másik arcát, nem figyelhetsz a testbeszédére, nem esik le, ha csak poénkodik. Itt csak betűk vannak és vigyorfejek. Ennyi pedig sokszor kevés. ^^
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 23:40:25 írta Chakra » Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #419 Dátum: 11 jan 09, 23:39:43 »

Na. Még ma hányan jönnek? Ki lesz az éjszakás? Én ezután alszok, holnap dolgozom. xD

Kedves Skeeter!

Sajnálom, hogy eddig nem láthattalak a fórumon, és a legfurcsább nekem, hogy pont most a vita kellős közepén döntesz úgy, hogy ide regisztrálsz, de ez már az én dolgom.
Köszöntelek titeket is vendégek, akik oly' sokan vagytok sziasztok!

Na, kezdjünk is bele:
A manga szerkesztéssel kapcsolatban már korábban leírtam az álláspontomat, úgyhogy ezt nem fejteném ki újra.
Succ a hozzászólása egy részét teljesen korrekten írta, de voltak olyan megjegyzései, amelyek súlyos, és alaptalan rágalmaknak felelnek meg, kérlek olvass vissza, köszönöm, úgyhogy az erre való reakciók is jogosak.

Továbbá az egyik weboldalon - mint ahogy írtam is -, minősíthetetlen stílusban beszéltek a munkáinkról és rólunk. Az megengedett? Ha igen miért? Ha nem, miért? Kérlek fejtsd ki. Köszönöm. (Ehhez képest Hiei szavai az Élet és Irodalom főoldalán díszeleghetnének.) Hieiről meg úgy beszélsz mintha már régóta ismernéd.

Érdekes módon mindenkinek minden megengedett, de a Naruto-Kun... pfhuj. Nem kéne ez a diszkrimináció.

A Csoportos megoldást feleslegesnek tartod és szerinted hogyan lenne jó... stb, stb, köszönjük a véleményed, elfogadjuk, de nem értünk vele egyet. A látogatóink nagy részének tetszik ez a mostani megoldás, nekünk is. Nekünk ennyi bőven elég. Ha a látogatók többsége úgy ítélné meg, hogy ez nem jó, akkor változtatunk, addig nem.

Csalódtál bennünk, alkalmatlan módon reagálunk, nem vagyunk felnőttesek, esetleg valamit még nem felejtettél ki?

Továbbra is leírom, hogy felőlünk a többi csapat azt csinál amit akar. Nem megyek át máshova hisztizni, ha esetleg olyan dolog történik, ami nekem nem tetszik.

Köszönjük a hosszú kommentet, igyekszünk feldolgozni magunkban és elbújunk a sarokba sírni, hogy milyenek vagyunk.

Holnap várom a következő új regisztrációst. Dr. Csernus folytatja rendelését. Jóéjt!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins