Akkor mondj. Minden kritikát nyilván örömmel vár az NKWT.
hát nem tudom
, na jó legyen.
De valamiért az az érzésem túlzásba fogom vinni a kritizálást.
1. ahhoz képest hogy telepíttet fórum, nem rossz kinézete van, biztos volt kisebb munka vele, ilyen szépre csinálni, de akkor is telepíttet, ez pedig azt jelenti hogy -2 pontot adok neki mert azt írtátok hogy a ti fórumotok, értitek? nem a tiétek! "ez a mondat ara ment hogy "Hogy tetszik a Magyar Naruto-Kun Website?" irásra"
2. a menü túl 1xü, legalább egy sima legördülő menüt rakhatnátok bele, és az legyen a menükövetésben ami főoldalnál látható, az úgy szerintem szép lenne + a menü csíkja nem fehér legyen hanem halvány kék.
3. a Nincsenek új hozzászólások gifje nem tetszik. esetleg a háttér színét módosítsd másra, például halvány kékre, bár az talán nem passzolna a pirossal annyira
Ennyi bőven elég elsőre, majd ha látok fejlődést, akkor kitérek a biztonsági hibákra
Remélem nem voltam túl durva
ps. tudom milyen nehéz egy jó fórumot megcsinálni, alá tenni egy jó rendszert, épp a fórumomat csinálom "nem telepíttet", ezért megértem hogy valaki inkább telepít egy fórumot, minthogy csinálna egyet, de ne feled kedves admin ez nem a te fórumot, nem te csináltad alá a php, ez mindig kikészít ha valaki ezt írja, elnézést
Na csá