Valaki nem engedélyezni a szavazat megváltoztatását?
Erre nem jött érdemleges válasz, pedig a kérdés jogos és ezt nektek moderátoroknak, be kellene vallanotok. Vegyük ezt a topicot példának. Valaki feljön, tölt itt egy kis időt, látja hogy "Jé itt lehet szavazni" majd valamire leteszi a voksát. Viszont eltelik x év, mondjuk 2 s változtatni szeretne a véleményén, mert az a szavazat, amire anno voksolt már nem tükrözi azt amit most gondol a fórumról.
Szóval értitek. Vagy vehetjük példának akkor ezt
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?board=14.0 .Mikor még ez készült, nagyon-nagyon sok szereplőről nem tudtak az emberek és még anno mikor letették a voksukat, nem tudták, hogy változni fog a véleményük.
Szóval, én is azok közé tartozom, akik úgy gondolják, hogy ne csak eltüntetni lehessen a szavazatokat, hanem megváltoztatni is. Nem tudom, hogy ez mennyire lehetséges. Nehéz-e beállítani az oldalon, vagy egyébként egyszerű lenne? Stb.
Szeretem ezt a fórumot, hihetetlen munkákat raktatok már le az asztalra és erre büszkék lehettek, viszont néha, elszomorít mi megy itt. A trollok, a felesleges, értelmetlen hozzászólások egyre jobban kezdenek elterjedni és ennek az az oka, hogy látják, nincs "vas szigor" mint amit néha mutattok. Elhiszem, hogy sok a dolgotok,elhiszem hogy sokszor unalmas, kiakasztó és agyzsibbasztó lehet olvasni néhány hozzászólást, főleg, mert minden moderátornak tudtommal el kell olvasnia az összes hozzászólást a területén, de egy ilyen "munkánál" sajnos ez nem lehet kifogás.
Nem IQ kell ide, jó az is, hanem csak annyi, hogy az alapvető
Fórumszabályzatot jó lenne, ha betartanák. Nem azt mondom, hogy a szabályok mindig jók, hanem azt, hogy egy fórumon vagyunk, ahol értelmes kommunikációnak, eszmecseréknek kellene mennie, de az elmúlt időkben ez nem mindig megy.
És elismerésem megint a moderátoroknak, ugyan is látom hogy mennyire próbálnak rendet rakni/tartani itt. Néha csak a "Moderátori figyelmeztetések" témát olvasgatom el, jól elnevetgélek hogy miket írtok.
Szóval elismerésem. ^.^
Ez máig nem változott, kivéve annyit, hogy már nem lehet annyi mókát olvasni a
Moderátori Figyelmeztetésekben.
Minden évben van uborka szezon, amit most is láthatunk a fórumon, ezt tudom jól.
Nade,amiért írtam ezt a hozzászólást, az az első bekezdésem miatt van. Remélem elfogtok gondolkozni rajta.
Ui.: Mielőtt kiakadnátok esetleg, nem kritizáltam titeket, ha annak tűnt, nem ez volt a célom.