Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #210 Dátum: 10 nov 12, 19:38:09 » |
|
Nekem nagyon tetszik! :D A legjobb dolog az,hogy lehet választani rejtettfalut/országot/AKATSUKIt (^^) Egyszóval:zsííír
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #211 Dátum: 10 nov 13, 12:34:52 » |
|
Tetszik mert nagyon rendezett és szigorú még is, akármit leírhat az ember, ha szeretne. Ami hiányzik nekem az a régi genin, chunin, jounin és hasonló beosztások a hozzászólásaink mennyisége alapján.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 13, 13:05:28 írta Fujii »
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #212 Dátum: 11 ápr 09, 16:40:40 » |
|
Ez a beosztás nem hülyeség, bár tuti lennének, akik egyből elkezdenének hszt farmolni, most is vannak, akik beregeznek, és minden topicba beírnak 1 hszt, hogy nőjön a számuk Nekem vmivel jobb desgin tetszene, "rendezett és szigorú" illik rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
krisz 93
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 11 ápr 17, 18:14:57 » |
|
Hello! Én új vagyok itt, de nagyon tetszik. Azt azért megköszönném, ha valaki elmondaná, hogy hol tölthetem le a naruto shippuuden 201-205 höz a magyar feliratot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #215 Dátum: 11 ápr 18, 12:54:23 » |
|
Ami hiányzik nekem az a régi genin, chunin, jounin és hasonló beosztások a hozzászólásaink mennyisége alapján.
Ez nekem is nagyon hiányzik, tök jó lenne ha vissza kerülne (bár nem igazán látok neki sok esélyt, de "a remény hal meg utoljára" ^^). De ezen felül nagyon tetszetős fórum, jó a közösség és általában nincs semmi zűrzavar sem.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 11 ápr 20, 16:25:51 » |
|
Sztem nem lenne rossz, egy SPOILER gomb. Sok helyen látni fórumokon ilyet, a lényege, hogy csak akkor tudod elolvasni a spoilert, hogy rákattintasz, hogy mutassa. Ez sok gondot meg oldana. (Bár nem tudom, hogy mennyire nehéz beépíteni, a már meglévő fórumba)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #217 Dátum: 11 máj 04, 05:55:41 » |
|
Ide is leírom: Igen nagyon, a régi fórumnál sokkal jobb. Remélem ilyen is marad, mert ha nem akkor nem jövök fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #218 Dátum: 11 máj 07, 13:44:42 » |
|
Ami hiányzik nekem az a régi genin, chunin, jounin és hasonló beosztások a hozzászólásaink mennyisége alapján.
A legtöbb fórumon azt tapasztaltam hogy ha van ilyen "beosztás" akkor a legtöbb ember tudatosan vagy tudat alatt is versenyt csinál az egészből, hogy minél feljebb kerüljön a ranglétrán. Amiből következik rengeteg felesleges és értelmetlen hozzászólás. -------------------------- Nem emlékszem hogy írtam e volna ide, szerintem nem, úgy hogy. Nagyon jól fejlődik a fórum, napról napra jobb. Elismerésem. Én soha nem voltam egy nagy fórumozó, néha irkálok valamit, de sokszor ki is törlöm mielőtt elküldöm, mert nem mindig arra hajazok hogy meg mondjam a tutit. És elismerésem megint a moderátoroknak, ugyan is látom hogy mennyire próbálnak rendet rakni/tartani itt. Néha csak a "Moderátori figyelmeztetések" témát olvasgatom el, jól elnevetgélek hogy miket írtok. Szóval elismerésem. ^.^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 07, 14:13:19 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 11 máj 07, 14:09:43 » |
|
Jelenleg is ez megy, nézd az újonnan regisztráltak nagyrészét....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #220 Dátum: 11 máj 07, 14:13:01 » |
|
Ez igaz, de ők csak azért mert unatkoznak és szeretnek mindenhova írni valami kis hülyeséget, és értelmetlen dolgokat. Ugyan úgy megy, de ha úgy vesszük, ha vissza jönnének a rangok akkor szerintem ez még jobban eldurvulna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #221 Dátum: 11 máj 07, 14:32:47 » |
|
Nagyon sirály. Ha jól tudom egyszer már ezt leírtam. De valamit még nem: Maradjon meg sokáig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #222 Dátum: 11 máj 07, 15:42:16 » |
|
És elismerésem megint a moderátoroknak, ugyan is látom hogy mennyire próbálnak rendet rakni/tartani itt. Néha csak a "Moderátori figyelmeztetések" témát olvasgatom el, jól elnevetgélek hogy miket írtok. Szóval elismerésem. ^.^
Köszönjük szépen. A rangok pedig valóban a hsz vadászat miatt lettek eltörölve. Sajnos sokan tényleg visszaéltek ezzel. Bár még most is néha látni ilyet, pl hogy a fél fórumon minden témában ugyanaz az ember írt hozzászólást, néha erre lépek be. Azért ez elég feltűnő, meg ugye értelme se sok van. De mondjuk a legtöbben kinövik ezt szerencsére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #223 Dátum: 11 máj 08, 17:24:12 » |
|
Néha csak a "Moderátori figyelmeztetések" témát olvasgatom el, jól elnevetgélek hogy miket írtok. Szóval elismerésem. ^.^
Hiei szövegei a legnagyobbak, nem lehetne, hogy csak ő írjon oda?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #224 Dátum: 11 máj 08, 22:09:19 » |
|
röviden: kifejezetten örülök, hogy találtam egy színvonalas fórumot ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
|