ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #195 Dátum: 09 aug 16, 22:37:07 » |
|
Áh egyik se néz ki vmi fényesen xD -Első nem igaz. -Második (Támadásokat nézd meg: Magából az animéből kivágták pl a Rasengan-t, v a Chidori-t.) De ha a támadások jobban meg lennének csinálva, meg talán Kakashi frizuja, akk jó is lenne -Harmadik pedg már a közben írásoknál látszik, h nem valós...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #196 Dátum: 09 aug 17, 10:21:08 » |
|
Nekem a 2. tűnt a leg"normálisabbnak". A támadások tűrhetőek, de szerintem is talán job is lehetne. A másik kettőről nem mondok véleményt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #197 Dátum: 09 aug 17, 12:53:32 » |
|
Az elsőt illetően con-nak van igaza, süt róla, hogy más filmekből van összevágva és még ebből a kategóriából is a bénák között van szerintem. A másodikat szerintem fan-ok vették fel és ökörködnek össze-vissza. Elég összefüggéstelennek tűnt. A harmadik tiszta sor, a végére be van írva, hogy fan trailer. Szerintem vmi filmből rakták össze, az is lehet, hogy vmelyik másik animének a live action verziója. Nekem egyébként ez tetszett a legjobban, mert ez volt a legigényesebb. A Narutohoz nem sok köze volt, de azért nem volt rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #198 Dátum: 09 aug 19, 18:23:26 » |
|
ennek nem tegnap kellet volna kezdődnie?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #199 Dátum: 09 aug 19, 20:02:46 » |
|
Minek kellett volna tegnap kezdődnie...? Csak mert egy teljes beidézett hozzászólásban elég sok sor van, én meg bizonytalan vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 09 aug 20, 12:39:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 09 aug 20, 14:07:46 » |
|
Ez nekem egy úgy tűnik, mintha egy színpadi előadás lenne, vizuális effektekkel (Sai technikája). És több részen át. Ez olyan, mint a Pretty Guardian Sailor Moon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
namenyij
Újonc
Nem elérhető
Általános Wakerológus konzulens
|
|
« Válasz #202 Dátum: 09 aug 22, 16:20:47 » |
|
Nah hali! Eljutottunk végre odáig, hogy eldöntsük, hogy milyen sztorit dolgozzon fel a film. És végül úgy döntöttünk, (vagyis a többiek egyöntetűen leszavaztak engem ) hogy nem írunk új sztorit, hanem az eredeti sztori egy terjedelmesebb darabját ragadjuk ki... és hajrá. Azt pontosan nem írom le, hogy melyiket, legyen meglepi. Ami jó hír a filmre nézve: lesznek sminkeseink és egyedileg varratott jelmezeink. Ami rossz: Hát a szerepeket nagyopn nem akarnak el felé vállalni, mindenki Kakashi meg Sasukét akarja... (majd váltják egymást a jelenetek között ), és sajnos még nincsenek kameráink, vagyis van gey, de az nagyon mezei, és én minimum 3 hd-kamcsival akarom... Jah igen, esetleg ha valakinek van valami ötletecskéje, amiről úgy gondolja hogy segítene nekünk, az pm-ben megoszthatná velem...
|
|
|
Naplózva
|
"Áldott a Sötétség. Áldott és türelmes. A Sötétség türelmes és mindig győz." Szexrabszolgája vok: Kletta
|
|
|
sasuke-san123
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #203 Dátum: 09 aug 23, 15:47:35 » |
|
na hát figyelj én lennék egy szereplő csak az van hogy mondd meg mien szereplő hiányzik meg hogy holl laksz és el e tok menni okssa???? bocs lehet hogy egy kicsit off volt
|
|
|
Naplózva
|
nem az számit hogy szereted a meséket vagy sem DE A NARUTOT SZERETNIE KELL MINDENKINEKXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #204 Dátum: 09 aug 24, 20:59:20 » |
|
Fhuh megnéztem a trailert. Szerintem nagyon gáz A jelmezek is csúnyák, meg a színészek meg sem közelítik az eredeti karaktereket. Nézzétek pl. Jiraya vagy Naruto fejét xD Ha már megfilmesítik a Narutot vegyék komolyan! Tessék kicsit összekoszolni a jelmezeket, és Narutonak se legyen már annyira vakítóan szőke a parókája. (Különben az is lehet, hogy egy előadás lesz, pl. a Bleachből is csináltak, szal nemtom...) Mindenesetre ez így nagyon sz*r... namenyij, nektek pedig szurkolok, hogy legyen belőle valami! Funból jöhetne akár egy 5 perces film is, elvégre nem akartok pénzt kaszálni vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #205 Dátum: 09 aug 25, 08:18:40 » |
|
Én már jelentkeztem Nemtom ki leszek, de nekem mind1, bárkit elalakítok, ha köll xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #206 Dátum: 09 aug 25, 12:12:20 » |
|
Moderátor: A Magyar Narutós élőszereplős film témája mostantól ITT van.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #207 Dátum: 09 szep 04, 19:10:19 » |
|
Miért mosolyognak?! A Japánok egybk általában szinkronban vannak otthon, az igazi színészetet mindig túlspilázzák.. Legalábbis nagyrészben
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #208 Dátum: 09 szep 15, 19:29:32 » |
|
Szerintem ebből a Live actionből nem lesz semmi. Az oldal már valami muppet shows izét mutat
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
łin@
Újonc
Nem elérhető